Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΒΑΣΗ?
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά..με ειδικές δυνάμεις και τριτεκνια έχω ελπίδα έστω επιλαχόντας ή δεν αξίζει να χάσω τον χρόνο μου;
Επισκέπτης

ΕΜΟΔΕ 2025

:( Με μόνο ειδικές δυνάμεις να μην μπω στον κόπο.

Επισκέπτης

Kakarot έγραψε: Κυρ Μάιος 18, 2025 8:02 pm Καλησπέρα, μπήκα πρώτη χρονιά ως εποχικός τώρα με την προκτ που βγήκε τον Μάρτιο είμαι 32 χρόνων μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου για εμοδε ?

Νομίζω είναι έως 28 χρονών , μιας και ακούστηκε ότι δεν θα μετρήσει η φετινή αντιπυρική από τώρα , εφόσον μπήκες τώρα πρώτη φορά , τα μόρια του εποχιακού πυροσβέστη θα στα μετρήσουν με το πέρας της αντιπυρικής περιόδου . Άρα ελπίζεις σε κάποια νέα προκήρυξη που θα έχεις το ηλικιακό όριο αντί για 28 στα 35(νομίζω) , και αντιπυρικές στην πλάτη σου που θα σου δώσουν τα μόρια για να μπεις..! Δεν είμαι σίγουρος καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις 
Επισκέπτης

Re: ΕΜΟΔΕ 2025

Ρε παιδιά και 0 μόρια να έχετε δεν χάνετε κάτι να δοκιμάσετε…Όσα μόρια και να έχεις δε σου εγγυάται κανένας ότι θα μπεις…Κάνε τα και ότι γίνει 
John133
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από John133 »

5 ειδικές 5 αλεξίπτωτα , πολύτεκνος , κ προϋπηρεσία οβα αλεξίπτωτα 5 χρόνια τι λέτε ; 

επισης αναφέρω ότι στην συγκεκριμένη προκήρυξη αλλάζει κάτι το οποίο προηγούμενες δεν το είχαν 

λεει πως , 

Η προσαύξηση ορίου ηλικίας για μέχρι 35 είναι μόνο για το επιστημονικό κ όχι τεχνικό όποτε ακυρώνονται πολλοί μετά τα 28ο έτος άτομα , είναι από 1997 κ άνω , κ μάλιστα του 97 είμαι τελευταία προκήρυξη που με πιάνει 
Επισκέπτης

John133 έγραψε: Πέμ Μάιος 22, 2025 8:33 pm 5 ειδικές 5 αλεξίπτωτα , πολύτεκνος , κ προϋπηρεσία οβα αλεξίπτωτα 5 χρόνια τι λέτε ; 

επισης αναφέρω ότι στην συγκεκριμένη προκήρυξη αλλάζει κάτι το οποίο προηγούμενες δεν το είχαν 

λεει πως , 

Η προσαύξηση ορίου ηλικίας για μέχρι 35 είναι μόνο για το επιστημονικό κ όχι τεχνικό όποτε ακυρώνονται πολλοί μετά τα 28ο έτος άτομα , είναι από 1997 κ άνω , κ μάλιστα του 97 είμαι τελευταία προκήρυξη που με πιάνει 

Με τα όρια της περυσινής προκυρηξης ήσουνα μέσα…Δε τα χες κάνει τα χαρτιά σου;
Επισκέπτης

Ποιοι ακυρώνονται ρε φίλε ,για εποχικούς είναι μέχρι 35.Με 11,500 μόνο με θαύμα μπαίνεις γιατί δεν έκανες για εποχικός.Τεσπα να εύχεσαι να έχει κανένα γιο αξιωματικού μπας και κόβει κόσμο αλλιώς δύσκολα.Πηγαινε ΕΠΟΠ καλύτερα.
John133
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από John133 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 22, 2025 9:54 pm
John133 έγραψε: Πέμ Μάιος 22, 2025 8:33 pm 5 ειδικές 5 αλεξίπτωτα , πολύτεκνος , κ προϋπηρεσία οβα αλεξίπτωτα 5 χρόνια τι λέτε ; 

λεει πως , 

Με τα όρια της περυσινής προκυρηξης ήσουνα μέσα…Δε τα χες κάνει τα χαρτιά σου;

Δυστυχώς , αλλά πιστεύω θα μετρήσουν τα μόρια ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΔ αλεξ 5 χρόνια , δεν έχει αλλάξει κάτι στα μόρια ωστόσο 

John133
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από John133 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 23, 2025 12:44 am Ποιοι ακυρώνονται ρε φίλε ,για εποχικούς είναι μέχρι 35.Με 11,500 μόνο με θαύμα μπαίνεις γιατί δεν έκανες για εποχικός.Τεσπα να εύχεσαι να έχει κανένα γιο αξιωματικού μπας και κόβει κόσμο αλλιώς δύσκολα.Πηγαινε ΕΠΟΠ καλύτερα.

Για εποχικούς μέχρι από 28 μέχρι 35 είναι για επιστημονικό ρε φιλε , 😅 Μέχρι το 28ο έτος ηλικίας είναι από εποχικούς το αναφέρει μέσα στην προκήρυξη διαβάστε καλύτερα και μην λέτε χαζομάρες 
Επισκέπτης

Λες ασυναρτησίες ποια 5 χρόνια προϋπηρεσίας λες .Για 35 είναι για εποχικούς και δεν πιάνονται τα χρόνια προϋπηρεσίας που είχες στα αλεξίπτωτα.Τι δουλειά έχουν τα αλεξίπτωτα με τη Πυροσβεστική?Μην φέρεις γνώμη για πράγματα που δεν γνωρίζεις.Ειναι σαν να σου λέω εγώ για προκυρηξη στρατού που δεν έχω ιδέα και έχω να ασχοληθώ με στρατό από τότε που ήμουν στη ΣΕΑΠ
Επισκέπτης

5000 μόρια ειδικές έχεις,5000 αλεξίπτωτα και όσα είναι η πολυτέλεια δηλαδή 11,500 μόρια.Τα υπόλοιπα που λες μάλλον τα φανταστηκες.Με αυτά τα μόρια δεν μπαίνεις ούτε από παράθυρο αλλά οκ κάνε τη προσπάθεια σου αλλά μην εκφέρεις γνώμη για πράγματα που δεν γνωριζεις
Epoxikos2020

Δημοσίευση από Epoxikos2020 »

John133 έγραψε: Παρ Μάιος 23, 2025 7:18 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 23, 2025 12:44 am Ποιοι ακυρώνονται ρε φίλε ,για εποχικούς είναι μέχρι 35.Με 11,500 μόνο με θαύμα μπαίνεις γιατί δεν έκανες για εποχικός.Τεσπα να εύχεσαι να έχει κανένα γιο αξιωματικού μπας και κόβει κόσμο αλλιώς δύσκολα.Πηγαινε ΕΠΟΠ καλύτερα.

Για εποχικούς μέχρι από 28 μέχρι 35 είναι για επιστημονικό ρε φιλε , 😅 Μέχρι το 28ο έτος ηλικίας είναι από εποχικούς το αναφέρει μέσα στην προκήρυξη διαβάστε καλύτερα και μην λέτε χαζομάρες 

Άρα εγω που εκανα τα χαρτιά μου και είμαι 34 ετων και τα δέχτηκαν ειναι παράνομοι ; 😂 Ξεστραβωσου ρε φιλε μαθε να διαβάζεις. 35 για Εποχικούς Πυροσβέστες , 28 για πολίτες

Epiakeptis

Δημοσίευση από Epiakeptis »

λεει πως , 

Αδερφέ εχεις κοψει αλυσιδα χαχαχαχα τι ειναι αυτα που γράφεις. Ολοι οι εποχικοί μέχρι 35 ετων συμμετέχουν κανονικά τι πίνεις ρε φιλε χαχαχχαχα
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από GreekGod »

Παιδια εγω που εχω μονο ειδικες δυναμεις ουτε για πλακα να φανταστω ε; Παρ' 'ολα αυτά τα κατεθεσα τα χαρτια.
The only easy day was yesterday.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες