Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)
Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)
Κοινοποιείται προκήρυξη πανελλήνιου διαγωνισμού για την πρόσληψη εκατόν τριάντα επτά (137) Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων (Π.Δ.Ε.) επταετούς θητείας στο Πυροσβεστικό Σώμα για το έτος 2025.
Προκήρυξη πανελλήνιου διαγωνισμού για την πρόσληψη εκατόν τριάντα επτά (137) Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων (Π.Δ.Ε.) επταετούς θητείας στο Πυροσβεστικό Σώμα για το έτος 2025 - Νέα - Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος
Προκήρυξη πανελλήνιου διαγωνισμού για την πρόσληψη εκατόν τριάντα επτά (137) Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων (Π.Δ.Ε.) επταετούς θητείας στο Πυροσβεστικό Σώμα για το έτος 2025 - Νέα - Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος
Re: Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)
Καλημέρα και καλή επιτυχία! Ξέρει κάποιος μετά την επταετία σαν εμοδε που γίνεσαι μόνιμος.. πας σε σταθμό σαν γενικών καθηκόντων ή μένεις εμοδε;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση που πιστεύω έχουν παρά πολύ, αυτοί που μπήκαμε ως εποχικοί τώρα στην προκήρυξη και για πρώτη φορά θα πάρουμε τα μόρια που λέει (40)
Συνάδελφε ευχαριστώ,έχω ξεκινήσει εδώ και καιρό απλά αγχώνομαι γιατί δεν έχω περιθώρια ηλικιακα και είναι λίγες οι θέσεις.Εστω και 30 θέσεις να είχε παραπάνω θα το θεωρούσα σχεδόν σίγουρο ότι θα είμαι μέσα.
μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να πάρουμε τα μόρια του δασεργατη
ρε παιδια τι 137 ατομα πανε καλα ?? ελεος !! την αλλη φορα να παρουν καμια 30αρια ατομα αμα ειναι ...
Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία..τώρα που θα βγει εμοδε το όριο ηλικίας για πολίτες είναι 28; Επίσης άλλη τρίτη προκήρυξη θα βγει μέσα στο 25; Μιλάω για φθινόπωρο.. οποίος έχει την καλοσύνη ας μου απαντήσει.ευχαριστω πολύ.
Αν καταταχτούμε, πάμε κατευθείαν στην ΔΙ.Π.Υ.Ν που κάνουμε την αίτηση;
Είναι άγνωστο το που θα πάμε γιατί δεν έχουν βγάλει τις θέσεις.Αυτο είναι κακό γιατί όσοι μπούμε θα δηλώσουμε και όπου μας στείλουν.Κανονικα έπρεπε να λέει και τις εμοδε που θα πάμε και πόσοι.
Δεν κατάλαβα ακριβώς, άρα μπορεί να πάμε οπουδήποτε στην Ελλάδα; Ή μόνο όπου υπάρχουν ΕΜΟΔΕ; Τί κανει την ΕΜΟΔΕ διαφορετική από τους υπόλοιπους πυροσβέστες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης