Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΜΟΔΕ (2025)
Καλησπέρα παιδιά..με ειδικές δυνάμεις και τριτεκνια έχω ελπίδα έστω επιλαχόντας ή δεν αξίζει να χάσω τον χρόνο μου;
Νομίζω είναι έως 28 χρονών , μιας και ακούστηκε ότι δεν θα μετρήσει η φετινή αντιπυρική από τώρα , εφόσον μπήκες τώρα πρώτη φορά , τα μόρια του εποχιακού πυροσβέστη θα στα μετρήσουν με το πέρας της αντιπυρικής περιόδου . Άρα ελπίζεις σε κάποια νέα προκήρυξη που θα έχεις το ηλικιακό όριο αντί για 28 στα 35(νομίζω) , και αντιπυρικές στην πλάτη σου που θα σου δώσουν τα μόρια για να μπεις..! Δεν είμαι σίγουρος καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσειςKakarot έγραψε: Κυρ Μάιος 18, 2025 8:02 pm Καλησπέρα, μπήκα πρώτη χρονιά ως εποχικός τώρα με την προκτ που βγήκε τον Μάρτιο είμαι 32 χρόνων μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου για εμοδε ?
Re: ΕΜΟΔΕ 2025
Ρε παιδιά και 0 μόρια να έχετε δεν χάνετε κάτι να δοκιμάσετε…Όσα μόρια και να έχεις δε σου εγγυάται κανένας ότι θα μπεις…Κάνε τα και ότι γίνει
5 ειδικές 5 αλεξίπτωτα , πολύτεκνος , κ προϋπηρεσία οβα αλεξίπτωτα 5 χρόνια τι λέτε ;
επισης αναφέρω ότι στην συγκεκριμένη προκήρυξη αλλάζει κάτι το οποίο προηγούμενες δεν το είχαν
λεει πως ,
Η προσαύξηση ορίου ηλικίας για μέχρι 35 είναι μόνο για το επιστημονικό κ όχι τεχνικό όποτε ακυρώνονται πολλοί μετά τα 28ο έτος άτομα , είναι από 1997 κ άνω , κ μάλιστα του 97 είμαι τελευταία προκήρυξη που με πιάνει
επισης αναφέρω ότι στην συγκεκριμένη προκήρυξη αλλάζει κάτι το οποίο προηγούμενες δεν το είχαν
λεει πως ,
Η προσαύξηση ορίου ηλικίας για μέχρι 35 είναι μόνο για το επιστημονικό κ όχι τεχνικό όποτε ακυρώνονται πολλοί μετά τα 28ο έτος άτομα , είναι από 1997 κ άνω , κ μάλιστα του 97 είμαι τελευταία προκήρυξη που με πιάνει
Με τα όρια της περυσινής προκυρηξης ήσουνα μέσα…Δε τα χες κάνει τα χαρτιά σου;John133 έγραψε: Πέμ Μάιος 22, 2025 8:33 pm 5 ειδικές 5 αλεξίπτωτα , πολύτεκνος , κ προϋπηρεσία οβα αλεξίπτωτα 5 χρόνια τι λέτε ;
λεει πως ,
Ποιοι ακυρώνονται ρε φίλε ,για εποχικούς είναι μέχρι 35.Με 11,500 μόνο με θαύμα μπαίνεις γιατί δεν έκανες για εποχικός.Τεσπα να εύχεσαι να έχει κανένα γιο αξιωματικού μπας και κόβει κόσμο αλλιώς δύσκολα.Πηγαινε ΕΠΟΠ καλύτερα.
Δυστυχώς , αλλά πιστεύω θα μετρήσουν τα μόρια ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΔ αλεξ 5 χρόνια , δεν έχει αλλάξει κάτι στα μόρια ωστόσοΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 22, 2025 9:54 pmΜε τα όρια της περυσινής προκυρηξης ήσουνα μέσα…Δε τα χες κάνει τα χαρτιά σου;John133 έγραψε: Πέμ Μάιος 22, 2025 8:33 pm 5 ειδικές 5 αλεξίπτωτα , πολύτεκνος , κ προϋπηρεσία οβα αλεξίπτωτα 5 χρόνια τι λέτε ;
λεει πως ,
Για εποχικούς μέχρι από 28 μέχρι 35 είναι για επιστημονικό ρε φιλε ,
Λες ασυναρτησίες ποια 5 χρόνια προϋπηρεσίας λες .Για 35 είναι για εποχικούς και δεν πιάνονται τα χρόνια προϋπηρεσίας που είχες στα αλεξίπτωτα.Τι δουλειά έχουν τα αλεξίπτωτα με τη Πυροσβεστική?Μην φέρεις γνώμη για πράγματα που δεν γνωρίζεις.Ειναι σαν να σου λέω εγώ για προκυρηξη στρατού που δεν έχω ιδέα και έχω να ασχοληθώ με στρατό από τότε που ήμουν στη ΣΕΑΠ
5000 μόρια ειδικές έχεις,5000 αλεξίπτωτα και όσα είναι η πολυτέλεια δηλαδή 11,500 μόρια.Τα υπόλοιπα που λες μάλλον τα φανταστηκες.Με αυτά τα μόρια δεν μπαίνεις ούτε από παράθυρο αλλά οκ κάνε τη προσπάθεια σου αλλά μην εκφέρεις γνώμη για πράγματα που δεν γνωριζεις
Άρα εγω που εκανα τα χαρτιά μου και είμαι 34 ετων και τα δέχτηκαν ειναι παράνομοι ;John133 έγραψε: Παρ Μάιος 23, 2025 7:18 amΓια εποχικούς μέχρι από 28 μέχρι 35 είναι για επιστημονικό ρε φιλε ,Μέχρι το 28ο έτος ηλικίας είναι από εποχικούς το αναφέρει μέσα στην προκήρυξη διαβάστε καλύτερα και μην λέτε χαζομάρες
Αδερφέ εχεις κοψει αλυσιδα χαχαχαχα τι ειναι αυτα που γράφεις. Ολοι οι εποχικοί μέχρι 35 ετων συμμετέχουν κανονικά τι πίνεις ρε φιλε χαχαχχαχαJohn133 έγραψε: Πέμ Μάιος 22, 2025 8:33 pm 5 ειδικές 5 αλεξίπτωτα , πολύτεκνος , κ προϋπηρεσία οβα αλεξίπτωτα 5 χρόνια τι λέτε ;
λεει πως ,
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Παιδια εγω που εχω μονο ειδικες δυναμεις ουτε για πλακα να φανταστω ε; Παρ' 'ολα αυτά τα κατεθεσα τα χαρτια.
The only easy day was yesterday.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες