Οχι λαθος καταλαβες, εγραφε το θυμαμαι πολυ καλα οτι δεν βρισκομουν στους Αμεσως Κληθεντες (κατι τετοιο η παρομοιο) Οχι οτι κριθηκα ακαταλληλος, και θυμαμαι οτι εγραφε καταλληλος πριν απο αυτο, στη πρωτη φαση εγραφε καταλληλος, υστερα απο καμια μερα η δυο οτι δεν βρισκομουν στους Αρχικα Κληθεντες οπως το γραφω (θα ειχανε συμπληρωθει με το παραπανω τα ατομα που θα ειχανε καλεστει). Επισης σε πιο εμποδιο αναφερεσαι;Eleonora έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 9:27 amΛογικό να μην σε καλέσουν για ψυχοτεχνικά, εφόσον όπως λες, κρίθηκες ακατάλληλος. Το "ακατάλληλος", σημαίνει αυτόματα αποκλεισμός από την περαιτέρω διαδικασία. Τον λόγο που κρίθηκες ακατάλληλος τον γνωρίζεις; Ξεπέρασες το εμπόδιο, ώστε τώρα να κριθείς κατάλληλος;NikhtasK έγραψε: Κυρ Μάιος 04, 2025 10:55 pm Θυμαμαι την τελευταια Προκηρυξη που εκανα την Αιτηση μου, μετα το περασμα προθεσμιας να τους πηρε 1-2 εβδομαδες και ειχα ενημερωθει απο την ιστοσελιδα για το αν βρισκομουν στους Αρχικα Κληθεντες η οχι (δεν βρισκουμουν)
Τωρα δεν ξερω αν επεξαν ρολο οι διακοπες του Πασχα που ειχαμε (μαλλον) για την Καθυστερηση (Εαν Υπαρχει, γνωριζω πως η διαδικασια θα παρει Μερικους Μηνες, ειναι χρονοβορα) αλλα Προσωπικα εχω ''ξενερωσει'' μου εχει φυγει το πολυ ''Κεφι'' ''hype'' να το πω; Ορεξατος εστω να παω μιας και Σιγουρα Παιρνουν τον χρονο τους.
Τη προηγουμενη φορα δεν με Καλεσαν καν να Παρουσιαστω για Ψυχοτεχνικα με το χαρτι της Αιτησης μου κτλ και αυτο ειναι το Κυριο που με Ενδιαφερει να μαθω, Τουλαχιστον το ειχα μαθει σχετικα αμεσα αν Προκειται να εξεταστω μεταγενεστερα τοτε.
Και τωρα μετραω/τσεκαρω τις ημερες για να μαθω αν θα καλεστω η οχι.
Η Υπομονη ειναι Σιγουρα Αρετη, αλλα για καλο η κακο το ειδα με βαση τη Προηγουμενη Προκηρυξη και Ετοιμαστηκα Αρκετα Σωματικα Και Ψυχολογικα εως βαθμου Ταλαιπωριας.
Σιγουρα δεν θα τα Παρατησω και θα κανω οσο Υπομονη Ακομα Χρειαζεται. Και Τουλαχιστον ενημερωθηκα απο τις 31 Μαρτιου για τη Προκηρυξη και δεν Περιμενω νωριτερα.
Με τα δικαιολογητικα μου οπως και τοτε δεν υπηρξε κανενα προβλημα ουτε υπηρχαν ελλειψεις, οπως και τωρα μου εγραψε Δεν Υπαρχουν Ελλιπης Δικαιολογητικα