Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
NikhtasK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από NikhtasK »

Eleonora έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 9:27 am
NikhtasK έγραψε: Κυρ Μάιος 04, 2025 10:55 pm Θυμαμαι την τελευταια Προκηρυξη που εκανα την Αιτηση μου, μετα το περασμα προθεσμιας να τους πηρε 1-2 εβδομαδες και ειχα ενημερωθει απο την ιστοσελιδα για το αν βρισκομουν στους Αρχικα Κληθεντες η οχι (δεν βρισκουμουν)

Τωρα δεν ξερω αν επεξαν ρολο οι διακοπες του Πασχα που ειχαμε (μαλλον) για την Καθυστερηση (Εαν Υπαρχει, γνωριζω πως η διαδικασια θα παρει Μερικους Μηνες, ειναι χρονοβορα) αλλα Προσωπικα εχω ''ξενερωσει'' μου εχει φυγει το πολυ ''Κεφι'' ''hype'' να το πω; Ορεξατος εστω να παω μιας και Σιγουρα Παιρνουν τον χρονο τους.

Τη προηγουμενη φορα δεν με Καλεσαν καν να Παρουσιαστω για Ψυχοτεχνικα με το χαρτι της Αιτησης μου κτλ και αυτο ειναι το Κυριο που με Ενδιαφερει να μαθω, Τουλαχιστον το ειχα μαθει σχετικα αμεσα αν Προκειται να εξεταστω μεταγενεστερα τοτε.

Και τωρα μετραω/τσεκαρω τις ημερες για να μαθω αν θα καλεστω η οχι.

Η Υπομονη ειναι Σιγουρα Αρετη, αλλα για καλο η κακο το ειδα με βαση τη Προηγουμενη Προκηρυξη και Ετοιμαστηκα Αρκετα Σωματικα Και Ψυχολογικα εως βαθμου Ταλαιπωριας.

Σιγουρα δεν θα τα Παρατησω και θα κανω οσο Υπομονη Ακομα Χρειαζεται. Και Τουλαχιστον ενημερωθηκα απο τις 31 Μαρτιου για τη Προκηρυξη και δεν Περιμενω νωριτερα.
Λογικό να μην σε καλέσουν για ψυχοτεχνικά, εφόσον όπως λες, κρίθηκες ακατάλληλος. Το "ακατάλληλος", σημαίνει αυτόματα αποκλεισμός από την περαιτέρω διαδικασία. Τον λόγο που κρίθηκες ακατάλληλος τον γνωρίζεις; Ξεπέρασες το εμπόδιο, ώστε τώρα να κριθείς κατάλληλος;
Οχι λαθος καταλαβες, εγραφε το θυμαμαι πολυ καλα οτι δεν βρισκομουν στους Αμεσως Κληθεντες (κατι τετοιο η παρομοιο) Οχι οτι κριθηκα ακαταλληλος, και θυμαμαι οτι εγραφε καταλληλος πριν απο αυτο, στη πρωτη φαση εγραφε καταλληλος, υστερα απο καμια μερα η δυο οτι δεν βρισκομουν στους Αρχικα Κληθεντες οπως το γραφω (θα ειχανε συμπληρωθει με το παραπανω τα ατομα που θα ειχανε καλεστει). Επισης σε πιο εμποδιο αναφερεσαι;

Με τα δικαιολογητικα μου οπως και τοτε δεν υπηρξε κανενα προβλημα ουτε υπηρχαν ελλειψεις, οπως και τωρα μου εγραψε Δεν Υπαρχουν Ελλιπης Δικαιολογητικα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Προφανώς δεν είχες αρκετά μόρια για τις θέσεις. Καλούν συνήθως τον τριπλάσιο αριθμό των θέσεων. Αν πχ παίρνει 10 οδηγούς φωνάζει τους πρώτους 30 σε μόρια για αθλήματα αυτοί είναι οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες. Αν εσύ στα μόρια είσαι 35 παρότι τα χαρτιά σου είναι σωστά δεν θα σε φωνάξει γτ δεν είσαι στους πρώτους 30
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Eleonora »

@NikhtasK A!ok, Επομένως δεν κλήθηκες διότι είχαν υπερσυμπληρωθεί οι θέσεις της ειδικότητας από υποψηφίους με περισσότερα μόρια. Πάντως, ενημερωτικά υπάρχουν ειδικότητες, ειδικά αυτές που έχουν λίγες θέσεις, που ο αριθμός ατόμων που καλούν, είναι και πολύ παραπάνω από τον τριπλάσιο, που αναφέρεται στην προκήρυξη. Πχ, ειδικότητα που έπαιρνε μόνο 2 άτομα, κάλεσαν για ΠΚΕ,13 υποψήφιους! Όπως και νάχει, καλή επιτυχία, φαντάζομαι να βελτίωσες τον αριθμό των μορίων σου.
Styga
NikhtasK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 10:53 am Προφανώς δεν είχες αρκετά μόρια για τις θέσεις. Καλούν συνήθως τον τριπλάσιο αριθμό των θέσεων. Αν πχ παίρνει 10 οδηγούς φωνάζει τους πρώτους 30 σε μόρια για αθλήματα αυτοί είναι οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες. Αν εσύ στα μόρια είσαι 35 παρότι τα χαρτιά σου είναι σωστά δεν θα σε φωνάξει γτ δεν είσαι στους πρώτους 30
Ετσι ακριβως οπως το λες ειναι, ναι
Kostas123

Δημοσίευση από Kostas123 »

Καλημέρα που μπαίνουμε για να δούμε κατάλληλοι ακατάλληλοι
Επισκέπτης

Εκεί που έκανες την αίτηση... Όταν βγουν
NikhtasK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Eleonora έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 11:03 am @NikhtasK A!ok, Επομένως δεν κλήθηκες διότι είχαν υπερσυμπληρωθεί οι θέσεις της ειδικότητας από υποψηφίους με περισσότερα μόρια. Πάντως, ενημερωτικά υπάρχουν ειδικότητες, ειδικά αυτές που έχουν λίγες θέσεις, που ο αριθμός ατόμων που καλούν, είναι και πολύ παραπάνω από τον τριπλάσιο, που αναφέρεται στην προκήρυξη. Πχ, ειδικότητα που έπαιρνε μόνο 2 άτομα, κάλεσαν για ΠΚΕ,13 υποψήφιους! Όπως και νάχει, καλή επιτυχία, φαντάζομαι να βελτίωσες τον αριθμό των μορίων σου.
Σε ευχαριστω πολυ και παλι, αυτο με τα μορια δεν θα το σχολιασω οσο και νοημα βγαζει απο τη μια, απο την αλλη δεν βγαζει να μην καλεσεις κοσμο που θα ειναι καλυτερος στο επαγγελμα απο καποιον που οντως μπορει να εχει παραπανω μορια.

Μερικες εξετασεις/δοκιμασιες αρκουν, χρονο πολυ δεν παιρνουν, Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις οπου καποιο ατομο απλα ειναι λιγο παραπανω τυχερο απο καποιο αλλο και παιρνει μια θεση, αλλα να ειχαμε να λεγαμε, δεν πειραζει, τα εχει η ζωη αυτα.

Ας μην συμβει τιποτα στη χωρα μας οπως με οτι συμβαινει στην Ουκρανια, να δουμε μετα ποσος κοσμος θα ενδιαφεροταν να μπει στο Στρατο
Η αν οντως τα μορια σε κανουν να πολεμας καλυτερα.

Τα προσοντα φαινονται στις πραξεις αφου δοκιμαστεις, οχι στα νουμερα. Απλα τους βολευει και καλα κανουν και αρκουνται στα ''μορια''

Δεν εχει και τοσο νοημα να το πω αλλα θα το πω, κριμα που σε παρακαλανε να επισκεφτεις τους Recruiters στην Αμερικη για τον Στρατο ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ Και εδω Εμεις Πρεπει να ''Παρακαλαμε'' αυτους και να ''τρεχουμε''και απο πανω.

Οχι κυριε, τα κοροιδα λιγοστευουν

Απο τα 18 μου θα βρισκομουν ηδη μεσα στην Αμερικη και σημερα θα ειχα και καριερα, ασε που εκει ισως θα ετρωγα και με μεγαλη ευχαριστηση Deployment, για εμενα θα ητανε Επαινος σε τετοια δουλεια να συμβει.

Κατι που δεν θα δει ο μεσος Ελληνας Στρατιωτικος σε ολα του τα χρονια Υπηρετοντας.

>> Οι ασφαλεις δουλειες ειναι απο εκει για Οποιον ενδιαφερεται >>

Η μητερα μου ειναι Ουκρανη και ειμαι μισος Ουκρανος, αμα ζουσα στην Ουκρανια πιθανον να μην βρισκομουν εδω να γραψω αυτα τα μηνυματα, γιατι θα βοηθουσα το κοσμο, με τις αναλογες προτεραιοτητες μου. Εγω αυτο το passing προτιμω, παρα στο κρεβατι μου απο τα γηρατεια Η το αδιαφορο/ακυρο passing.

Οχι δεν κανω glorify καμια πραξη βιας ουτε την ασκηση βιας. Εχω νιωσει φρικες απο αρκετα, αλλα εγω σε αυτα ελκομαι.

Πολλα πραγματα ειναι τρομακτικα αλλα εχω μαθει να ζω στο αβολο.

Τελος Παντων, σε καποια πραγματα μας ευημερη η ζωη σε καποια αλλα οχι, η ζωη ειναι ενας τζογος, ειναι ενα ρισκο, ειναι οτι σου τυχει, οπως κανουμε και Spawn σε μια χωρα η εχουμε γονιδια απο αυτην τη φυλη και ουτω καθεξης, πολλα πραγματα θελουν τυχη, αλλωτε την δημιουργεις μονος σου, αλλοτε οσο και να προσπαθησεις

Καποιο αλλο ατομο ειχε/εχει ενα πιο Δυνατο χαρτι Pay to Win απο εσενα.
Nikolaosk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Nikolaosk »

@NikhtasK για που εχιες κανει αιτηση ;
Επισκέπτης

Παντως ρε παιδια εγω που εχω αρκετη υπομονη αυτο που βλεπω ειναι οτι αργουνε χωρις λογο. Ποσο δυσκολο ειναι να βγαλουν καταλληλους ακαταλληλους και γενικοτερα να τρεξουν την διαδικασια;. Η μοναδικη προκυρηξη που αργει να ολοκληρωθει. Το χειροτερο βεβαια ειναι που τους περνεις τηλεφωνο για το οτιδηποτε και δεν ξερουν την τυφλα τους και προσπαθουν να βγουν και απο πανω. Επισης τις εξετασεις καποιος που δεν θελει να μπλεξει με νσοσοκομεια θα επρεπε αυτοι να μας τις κανουν δωρεαν και οχι να βαζουν τον κοσμο να παει σε γιατρους χωρις να ξερει αν θα κληθει αρχικα για πκε και μετα αν θα ειναι επιτυχων και αυτο γιατι δεν αρκει να περασεις μονο πκε για να πετυχεις πρεπει να βγεις στους τελικους πινακες. Δυστηχως οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω μου εχει πεσει και μενα καπως η ψυχολογια και το κεφι. Φτασανε να καλουν επιλαχοντες ειδικους φρουρους για πκε με μονο προσον το απολυτηριο και οι δικοι μας οι χαζοι του στρατου βαζουν τον κοσμακι σε περιτα εξοδα χωρις να ξερει ο καθενας με τα μορια που εχει αν θα τα καταφερει η οχι. Τελειως τραγικοι το μονο που ξερουν να κανουν καλα ειναι το καλαμπουρι με τους συναδελφους τους χαχαχα και χαχαχου. Σε ολα τα υπολοιπα μια ζωη τελευταιοι θα ερχονται με τα μυαλα που εχουν.
Επισκέπτης

Εντωμεταξυ όσο καθυστερούν τόσο εις βάρος τους είναι γτ οι υποψήφιοι δεν κάθονται κάνουν χαρτιά και αλλού πχ πυροσβεστική αστυνομία κτλ ή ξεκινάνε δουλειές στον τουρισμό κτλ και μετά δεν θα παρουσιάζονται κτλ. Όσο και αν το θέλει κάποιος να μπει ΕΠΟΠ δεν παύει να έχει έξοδα και υποχρεώσεις που τρέχουν. Στη περιοχή μου στον προηγούμενο διαγωνισμό είχαν γίνει πάνω από 100 αιτήσεις και παρουσιάστηκαν για ΠΚΕ οι 30 ενώ είχαν φωνάξει 70+ άτομα. Γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις που το ήθελαν πολύ όμως επειδή ο καιρός περνούσε με παρατάσεις κτλ βρήκαν κάτι άλλο και το άφησαν καθαρά λόγο υποχρεώσεων
NikhtasK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Nikolaosk έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 1:05 pm @NikhtasK για που εχιες κανει αιτηση ;
Με ολα οσα ειδα, αυτο που μου βγαζει περισσοτερο νοημα ειναι ο Τυφεκιοφορος Ειδικων Δυναμεων 28 ελευθερες θεσεις αν δεν κανω λαθος,175 πανω κατω ελευθερες για τις Ειδικες Δυναμεις, και αυτη η θεση απο τις Περισσοτερες Ελευθερες μαζι με αλλες 1-2 Ειδικοτητες οσον αφορα τις Ε. Δ

Αμα ειχε τιποτα Εκπαιδευτης κτλ θα το εβαζα, πως πανε καποιοι για την Θητεια τους και γινονται Δοκιμοι και Εκπαιδεουν για 15 μηνες κατι τετοιο αν δεν κανω λαθος, στην Ναουσα που εχει Λ. Ο. Κ ειχε εναν τετοιο και μας εκανε Εκπαιδευση πριν Ορκιστουμε κτλ, και εχω εμπειρια να εχω αλλους φανταρους υπο της ευθυνης μου. Υπαρχει μια κληση προς αυτο, θα το εκανα μετα χαρας.

Επισης Εννοειται με την Πρωτη ευκαιρια η σε καμια πιθανον ''συνεντευξη'' η οποιαδηποτα Πορτα Προσδοκω την Αναπτυξη και οχι την Στασιμοτητα.

Δεν θα θελα να παω σαν ΕΠ. ΟΠ στον Στρατο Απλα και ΜΟΝΟ για να ειμαι ''Τυφεκιοφορος'' Και οι Υπολοιπες Ειδηκοτητες απλα δεν μου ητανε πολυ Σαφες στο τι εκαναν η δεν με ενδιεφεραν.

Αλλα ειμαι Σιγουρος οτι Πρεπει να Υπαρχει παντα το Περιθωριο Αναπτυξης στην Παραγωγικοτητα. Αμα το επιθυμει καποιος και το επιδιωκει.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 1:29 pm Εντωμεταξυ όσο καθυστερούν τόσο εις βάρος τους είναι γτ οι υποψήφιοι δεν κάθονται κάνουν χαρτιά και αλλού πχ πυροσβεστική αστυνομία κτλ ή ξεκινάνε δουλειές στον τουρισμό κτλ και μετά δεν θα παρουσιάζονται κτλ. Όσο και αν το θέλει κάποιος να μπει ΕΠΟΠ δεν παύει να έχει έξοδα και υποχρεώσεις που τρέχουν. Στη περιοχή μου στον προηγούμενο διαγωνισμό είχαν γίνει πάνω από 100 αιτήσεις και παρουσιάστηκαν για ΠΚΕ οι 30 ενώ είχαν φωνάξει 70+ άτομα. Γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις που το ήθελαν πολύ όμως επειδή ο καιρός περνούσε με παρατάσεις κτλ βρήκαν κάτι άλλο και το άφησαν καθαρά λόγο υποχρεώσεων
μαμησετα ρε φιλε οσο φτανει το καλοκαιρι τοσο πιο πολυ ξενερωνω... Γτ δουλευω 10ωρα εστιαση και περιμενω πως και πως να μπω στρατο για να φυγω απο την κωλοδουλεια και δεν βλεπω φως και ανακοινωση απο πουθενα και στο τελος θα φτασει φθινοπωρος για να μπουμε ...
NikhtasK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 1:15 pm Παντως ρε παιδια εγω που εχω αρκετη υπομονη αυτο που βλεπω ειναι οτι αργουνε χωρις λογο. Ποσο δυσκολο ειναι να βγαλουν καταλληλους ακαταλληλους και γενικοτερα να τρεξουν την διαδικασια;. Η μοναδικη προκυρηξη που αργει να ολοκληρωθει. Το χειροτερο βεβαια ειναι που τους περνεις τηλεφωνο για το οτιδηποτε και δεν ξερουν την τυφλα τους και προσπαθουν να βγουν και απο πανω. Επισης τις εξετασεις καποιος που δεν θελει να μπλεξει με νσοσοκομεια θα επρεπε αυτοι να μας τις κανουν δωρεαν και οχι να βαζουν τον κοσμο να παει σε γιατρους χωρις να ξερει αν θα κληθει αρχικα για πκε και μετα αν θα ειναι επιτυχων και αυτο γιατι δεν αρκει να περασεις μονο πκε για να πετυχεις πρεπει να βγεις στους τελικους πινακες. Δυστηχως οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω μου εχει πεσει και μενα καπως η ψυχολογια και το κεφι. Φτασανε να καλουν επιλαχοντες ειδικους φρουρους για πκε με μονο προσον το απολυτηριο και οι δικοι μας οι χαζοι του στρατου βαζουν τον κοσμακι σε περιτα εξοδα χωρις να ξερει ο καθενας με τα μορια που εχει αν θα τα καταφερει η οχι. Τελειως τραγικοι το μονο που ξερουν να κανουν καλα ειναι το καλαμπουρι με τους συναδελφους τους χαχαχα και χαχαχου. Σε ολα τα υπολοιπα μια ζωη τελευταιοι θα ερχονται με τα μυαλα που εχουν.
Κουραγιο και οσο αντεχεις κανε Υπομονη αδερφε μου. Προχωρα με τον δικο σου ρυθμο οτι αλλο κινεις στη ζωη σου και μην αφηνεις τη Διαδικασια να σε ριξει κατω.

Κρατα δυστυχως οσο γινεται ενα μικρο καλαθι και περιμενε τα λιγοτερα, ετσι ωστε αμα τυχει καποιο αποτομο η μεγαλο κακο, η πτωση να ειναι πιο χαμηλη και λιγοτερο βλαβερη.

Μπορουμε να βρουμε αρκετα πραγματα τα οποια μπορουν να επιτεθουν τη ψυχολογια και το πνευμα μας, προσπαθοντας να το αποδυναμωσει.

Οσο γινεται προσπαθησε να απελευθερωθεις απο οτι δεν μπορεις ΕΣΥ ο ιδιος να επηρεασεις/αλλαξεις ειδικα οταν σε ΤΡΩΕΙ, ΑΦΕΣΟΥ και μην ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ.

Δεν τα παραταμε ΝΑΙ, δεν ειμαστε ανευθυνοι, αλλα δεν μπορουμε και να χτυπαμε το κεφαλι μας σε μερικα πραγματα (γενικα αναφερομαι) ειδικα οταν δεν μπορουμε εμεις οι ιδιοι να κανουμε κατι για αυτο.(Συγκεκριμενες Περιπτωσεις)

Μπορουμε να Προετοιμασουμε τον Εαυτο μας, για το πως θα αντιδρασει και πως θα δρασει.
Και σε αυτα αρκουμαστε για το δικο μας το καλο.
Εχουμε τον ΕΛΕΓΧΟ για πολυ ΛΙΓΑ πραγματα Γενικα, με μερικες Εξαιρεσεις για εναν πολυ μικρο αριθμο ανθρωπων, που και εκεινοι καμια φορα Υπερεκτιμουν τον ''Ελεγχο'' και ''Εξουσια'' που μπορει να Ασκησουν. Γιατι ολα ομαδες και συνολα ανθρωπων στο τελος τα κινουν.

Ο Ανεμελος σε υγιη Ισορροπια οδευει σε εναν πιο ''Ησυχο'' Δρομο, γιατι η ζωη εχει πολλες ''Φασαριες'' απο οπου και να την κοιταξεις.

Η Ελευθερια ειναι ωραιο πραγμα, και ειναι Αρκετα Περιορισμενη, Περισσοτερο Περιορισμενη σε οσους περνουν χειροπεδες στα ιδια τους τα χερια, οταν Υπαρχει Λαθος Στοχευμενο Πεισμα, Αφελεια η Αδυναμια Αυτοσυγκρατησης του Εγωισμου.

Οτι εγραψα δεν πηγαινει αποκλειστικα η απαραιτητα σε εσενα, γενικα αναφερθηκα επειδη δεν σε γνωριζω, οποτε μην με παρεξηγησεις.

Εσυ θα κρατησεις και θα κανεις οτι Καταλαβαινεις και ειναι Καλυτερο για ΕΣΕΝΑ.

Δεν εισαι Μονος, ουτε ο πρωτος, ουτε ο Τελευταιος, δεν ξερω αν ''παρηγορει'' εστω και λιγο οτι εγραψα, σου Ευχομαι τα Καλυτερα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 2:15 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 1:29 pm Εντωμεταξυ όσο καθυστερούν τόσο εις βάρος τους είναι γτ οι υποψήφιοι δεν κάθονται κάνουν χαρτιά και αλλού πχ πυροσβεστική αστυνομία κτλ ή ξεκινάνε δουλειές στον τουρισμό κτλ και μετά δεν θα παρουσιάζονται κτλ. Όσο και αν το θέλει κάποιος να μπει ΕΠΟΠ δεν παύει να έχει έξοδα και υποχρεώσεις που τρέχουν. Στη περιοχή μου στον προηγούμενο διαγωνισμό είχαν γίνει πάνω από 100 αιτήσεις και παρουσιάστηκαν για ΠΚΕ οι 30 ενώ είχαν φωνάξει 70+ άτομα. Γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις που το ήθελαν πολύ όμως επειδή ο καιρός περνούσε με παρατάσεις κτλ βρήκαν κάτι άλλο και το άφησαν καθαρά λόγο υποχρεώσεων
μαμησετα ρε φιλε οσο φτανει το καλοκαιρι τοσο πιο πολυ ξενερωνω... Γτ δουλευω 10ωρα εστιαση και περιμενω πως και πως να μπω στρατο για να φυγω απο την κωλοδουλεια και δεν βλεπω φως και ανακοινωση απο πουθενα και στο τελος θα φτασει φθινοπωρος για να μπουμε ...
Αδελφέ ακριβώς το ιδιο εχω παθει και εγω περιμενω την κατάλληλη στιγμη να σηκωθω να φυγω απο την εστιαση αλλα δεν μας παει
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους και εγώ εστίαση είμαι παιδιά δεν παλεύεται η κατάσταση πραγματικά εγώ ειδικότητα δήλωσα οδηγός εμ με 550 μορια δεν ξέρω αν είναι καλά εσείς;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 8 επισκέπτες