Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Dertilis

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Dertilis »

Παιδια επειδη ειχε γινει ενα μικρο λαθος στην αιτηση που εκανα εχω στειλει email σε αυτο εδω:epop2025@navy.mil.gr Ξερετε αν απαντανε κανονικα?
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Eleonora »

Dertilis έγραψε: Σάβ Μάιος 03, 2025 2:43 am Παιδια επειδη ειχε γινει ενα μικρο λαθος στην αιτηση που εκανα εχω στειλει email σε αυτο εδω:epop2025@navy.mil.gr Ξερετε αν απαντανε κανονικα;
Λογικά θα απαντάνε, αλλά κάλεσε και στο help desk, πες τους ότι έστειλες το mail και ανησυχείς μήπως δεν το δουν επειδή τώρα έχει περάσει και η προθεσμία των ενστάσεων, και ζήτησε να ενημερώσουν την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, ώστε να σου απαντήσει ηλεκτρονικά.
Styga
Dertilis

Δημοσίευση από Dertilis »

Eleonora έγραψε: Σάβ Μάιος 03, 2025 10:32 am
Dertilis έγραψε: Σάβ Μάιος 03, 2025 2:43 am Παιδια επειδη ειχε γινει ενα μικρο λαθος στην αιτηση που εκανα εχω στειλει email σε αυτο εδω:epop2025@navy.mil.gr Ξερετε αν απαντανε κανονικα;
Λογικά θα απαντάνε, αλλά κάλεσε και στο help desk, πες τους ότι έστειλες το mail και ανησυχείς μήπως δεν το δουν επειδή τώρα έχει περάσει και η προθεσμία των ενστάσεων, και ζήτησε να ενημερώσουν την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, ώστε να σου απαντήσει ηλεκτρονικά.
επειδη δεν απαντανε, το λαθος ειναι στην αιτηση στην ημερομηνια απολυσης απο την θητεια ειχε φαει κολλημα το ημερολογιο και αντι για 2023 λεει 2025😂 ενω το ειχα τσεκαρει πριν την κάνω οριστικοποισηση και δεν το ειχα προσεξει.
Εχω σημειωσει διπλα απο την ημερομηνια στην αιτηση που θα παρω μαζι μου την σωστη ημερομηνια και πως εχει γινει λαθος να μην εχω θεμα, απλα θελω να ξερω αν θα εχω κολλημα λογω αυτου, το chat gpt παντως μου ειπε οτι δεν θα εχω και εφοσον το σημειωσα ειμαι και νομικα καλυμμενος😂😂
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Το επόμενο βήμα μετά τις ενστάσεις ποιο είναι και πότε να το περιμένουμε περίπου;
Επισκέπτης

Πίνακες κατάλληλων ακατάλληλων κ λογικα σ 5 10 μερες
Επισκέπτης

Ανυπομονώ να γίνω εποπ
Gio

Δημοσίευση από Gio »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 04, 2025 10:58 am Ανυπομονώ να γίνω εποπ
IQ ραδικιού
Special2

Δημοσίευση από Special2 »

Gio έγραψε: Κυρ Μάιος 04, 2025 3:00 pm
IQ ραδικιού
Γιατί ρε και εγω ανυπομονώ να μπω εποπ μερικοί οκ δεν είχαμε την τύχη να μπούμε Ευελπίδων κτλ
Επισκέπτης

Special2 έγραψε: Κυρ Μάιος 04, 2025 3:30 pm
IQ ραδικιού
Γιατί ρε και εγω ανυπομονώ να μπω εποπ μερικοί οκ δεν είχαμε την τύχη να μπούμε Ευελπίδων κτλ
Δεν ειναι θεμα τυχης φιλε ειναι συνδυασμος πραγματων για να μπεις σμυ η ευελπιδων. Πχ Αριστος μαθητης καλος αθλητης κτλ. Παντως οσοι ενθουσιαζεσται τοσο ευκολο απο μεσα αν τα καταφερεται θα βιωσετε το ακρως αντιθετο
Special2

Δημοσίευση από Special2 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 04, 2025 3:45 pm
Special2 έγραψε: Κυρ Μάιος 04, 2025 3:30 pm

IQ ραδικιού
Δεν ειναι θεμα τυχης φιλε ειναι συνδυασμος πραγματων για να μπεις σμυ η ευελπιδων. Πχ Αριστος μαθητης καλος αθλητης κτλ. Παντως οσοι ενθουσιαζεσται τοσο ευκολο απο μεσα αν τα καταφερεται θα βιωσετε το ακρως αντιθετο
Προφανώς και υπάρχουν δυσκολίες δεν ειναι παίξε γέλασε
NikhtasK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από NikhtasK »

Θυμαμαι την τελευταια Προκηρυξη που εκανα την Αιτηση μου, μετα το περασμα προθεσμιας να τους πηρε 1-2 εβδομαδες και ειχα ενημερωθει απο την ιστοσελιδα για το αν βρισκομουν στους Αρχικα Κληθεντες η οχι (δεν βρισκουμουν)

Τωρα δεν ξερω αν επεξαν ρολο οι διακοπες του Πασχα που ειχαμε (μαλλον) για την Καθυστερηση (Εαν Υπαρχει, γνωριζω πως η διαδικασια θα παρει Μερικους Μηνες, ειναι χρονοβορα) αλλα Προσωπικα εχω ''ξενερωσει'' μου εχει φυγει το πολυ ''Κεφι'' ''hype'' να το πω; Ορεξατος εστω να παω μιας και Σιγουρα Παιρνουν τον χρονο τους.

Τη προηγουμενη φορα δεν με Καλεσαν καν να Παρουσιαστω για Ψυχοτεχνικα με το χαρτι της Αιτησης μου κτλ και αυτο ειναι το Κυριο που με Ενδιαφερει να μαθω, Τουλαχιστον το ειχα μαθει σχετικα αμεσα αν Προκειται να εξεταστω μεταγενεστερα τοτε.

Και τωρα μετραω/τσεκαρω τις ημερες για να μαθω αν θα καλεστω η οχι.

Η Υπομονη ειναι Σιγουρα Αρετη, αλλα για καλο η κακο το ειδα με βαση τη Προηγουμενη Προκηρυξη και Ετοιμαστηκα Αρκετα Σωματικα Και Ψυχολογικα εως βαθμου Ταλαιπωριας.

Σιγουρα δεν θα τα Παρατησω και θα κανω οσο Υπομονη Ακομα Χρειαζεται. Και Τουλαχιστον ενημερωθηκα απο τις 31 Μαρτιου για τη Προκηρυξη και δεν Περιμενω νωριτερα.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Eleonora »

NikhtasK έγραψε: Κυρ Μάιος 04, 2025 10:55 pm Θυμαμαι την τελευταια Προκηρυξη που εκανα την Αιτηση μου, μετα το περασμα προθεσμιας να τους πηρε 1-2 εβδομαδες και ειχα ενημερωθει απο την ιστοσελιδα για το αν βρισκομουν στους Αρχικα Κληθεντες η οχι (δεν βρισκουμουν)

Τωρα δεν ξερω αν επεξαν ρολο οι διακοπες του Πασχα που ειχαμε (μαλλον) για την Καθυστερηση (Εαν Υπαρχει, γνωριζω πως η διαδικασια θα παρει Μερικους Μηνες, ειναι χρονοβορα) αλλα Προσωπικα εχω ''ξενερωσει'' μου εχει φυγει το πολυ ''Κεφι'' ''hype'' να το πω; Ορεξατος εστω να παω μιας και Σιγουρα Παιρνουν τον χρονο τους.

Τη προηγουμενη φορα δεν με Καλεσαν καν να Παρουσιαστω για Ψυχοτεχνικα με το χαρτι της Αιτησης μου κτλ και αυτο ειναι το Κυριο που με Ενδιαφερει να μαθω, Τουλαχιστον το ειχα μαθει σχετικα αμεσα αν Προκειται να εξεταστω μεταγενεστερα τοτε.

Και τωρα μετραω/τσεκαρω τις ημερες για να μαθω αν θα καλεστω η οχι.

Η Υπομονη ειναι Σιγουρα Αρετη, αλλα για καλο η κακο το ειδα με βαση τη Προηγουμενη Προκηρυξη και Ετοιμαστηκα Αρκετα Σωματικα Και Ψυχολογικα εως βαθμου Ταλαιπωριας.

Σιγουρα δεν θα τα Παρατησω και θα κανω οσο Υπομονη Ακομα Χρειαζεται. Και Τουλαχιστον ενημερωθηκα απο τις 31 Μαρτιου για τη Προκηρυξη και δεν Περιμενω νωριτερα.
Λογικό να μην σε καλέσουν για ψυχοτεχνικά, εφόσον όπως λες, κρίθηκες ακατάλληλος. Το "ακατάλληλος", σημαίνει αυτόματα αποκλεισμός από την περαιτέρω διαδικασία. Τον λόγο που κρίθηκες ακατάλληλος τον γνωρίζεις; Ξεπέρασες το εμπόδιο, ώστε τώρα να κριθείς κατάλληλος;
Styga
diagonismos

Δημοσίευση από diagonismos »

Καλημέρα κύριοι και κυρίες.
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, για τς εξετάσεις κάνουμε μόνοι μας το πινακάκι Α και αφού μας καλέσουν θα πάμε στα στρατιωτικά νοσοκομεία για να κάνουμε το πινακάκι Β;
Ευχαριστώ πολύ.
Επισκέπτης

diagonismos έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 10:32 am Καλημέρα κύριοι και κυρίες.
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, για τς εξετάσεις κάνουμε μόνοι μας το πινακάκι Α και αφού μας καλέσουν θα πάμε στα στρατιωτικά νοσοκομεία για να κάνουμε το πινακάκι Β;
Ευχαριστώ πολύ.
Σωστα
diagonismos

Δημοσίευση από diagonismos »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 10:43 am
diagonismos έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 10:32 am Καλημέρα κύριοι και κυρίες.
Ευχαριστώ πολύ.
Σωστα
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου.
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια εύχομαι.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες