εγω το εβγαλα σημερα και το ανεβασα Μητρωο απο τωρα να τελειωνω μαζι με τ αλλα. Αλλα σε ερωτηση στ ασεπ μου ειπανε οτι δεν εχει σημασια η ημερομηνια, αρκει να υπαρχει ιατρικη γνωματευση οταν ζητηθει.! Εγω απλα εφτιαξα πληρης το Μητρωο μου ωστε να μη εχω το αγχος της τελευαιτιας σιγμης
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Παιδιά καλησπέρα,
σχετικά με την εμπειρία μια ερώτηση.
Θα γράψουμε όλη την προυπηρεσία μας σύμφωνα με την προυπηρεσία στον ΕΦΚΑ; Ασχέτου ειδικότητας;
σχετικά με την εμπειρία μια ερώτηση.
Θα γράψουμε όλη την προυπηρεσία μας σύμφωνα με την προυπηρεσία στον ΕΦΚΑ; Ασχέτου ειδικότητας;
Να κάνω μια ερώτηση όσοι πήρατε ήδη χαρτί ορθοπεδικού απευθυνθήκατε σε ιδιώτη ή δημόσιο; Γιατί δυσκολεύομαι να βρω άνθρωπο μέχρι στιγμής κανείς δεν με εξυπηρετεί.
Στο μητρώο σε ποιά καρτέλα ανεβάσατε το ύψος; Στο "άλλο";
Ναι στο άλλο πάει το ύψος. Το λέει στην προκήρυξη
Όπως δίπλωμα αυτοκινήτου και απολυτήριου στρατού απ'ότι καταλαβαίνω
"Σε περίπτωση που κάποιο προσόν/κριτήριο/ιδιότητα δεν αντιστοιχεί σε κάποια από τις καρτέλες του Μητρώου, αυτό καταχωρίζεται στην καρτέλα «Άλλο». "
εξαρταται ρε φιλε. Αμα εχεις εμπειρια εντελως ακυρη δεν ξερω αν πρεπει να τ βαλεις. Σε ΠΕ και ΤΕ θελει συνεφεια με το πτυχιο και μετα την αποκτηση του αλλα οχι πχ να εισαι φυσικοθεραπευτης... Τωρα οτι θες βαλε και οτι πιασουν
Γίνε λιγο πιο συγκεκριμένος που πηγες και σου ειπαν οχι σε δημόσιο ή ιδιωτικό και γιατί δυσκολεύεσαι με ποια δικαιολογία?
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 12:26 amΓιατι δεν πας σε ιδιώτη να τελειώνεις;
Έχω καλέσει ννα,401 και κέντρα υγείας Αμαρουσιου Χαλανδρίου και όλοι οι ορθοπεδικοί μ λένε δεν κάνουν.
Μα δέν ρωτάτε στο δημόσιο. Εγώ πήγα λέω θέλω μια ιατρική βεβαίωση γνωμάτευση να γράφει αυτά και τέλος.
Όσον αφορά το υψος, λέει ιδιώτη ή δημόσιο σε ορθοπεδικό. Άρα μην ρωτάτε καν παιδιά, απλά εκτυπώσετε την δήλωση και πηγαίντε να σας μετρήσουν. Αν θέλετε δημόσιο καντε το από τώρα.
Εγώ να ρωτήσω με την σειρά μου. Στο θέμα προϋπηρεσίας δεν διευκρινίζει για ποιον κλάδο και τι θέλει. Στην δικαστική πχ έλεγε θέλει ιεκ συγκεκριμένο κ εμπειρία πάνω σε αυτό. Όχι γενικά ο, τι να ναι.
Εγώ να ρωτήσω με την σειρά μου. Στο θέμα προϋπηρεσίας δεν διευκρινίζει για ποιον κλάδο και τι θέλει. Στην δικαστική πχ έλεγε θέλει ιεκ συγκεκριμένο κ εμπειρία πάνω σε αυτό. Όχι γενικά ο, τι να ναι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες