Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από mrhabuya »

Χειροτερους servers απο αυτους του ασεπ δν εχω ξαναδει σε ιστοσελιδα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Στην δικαστικη ζητουσε 1 φορα να βαλεις την εμπειρια. Τωρα σε καθε θεση που δηλωνεις πρεπει να συμπληρωσεις διπλα εμπειρια-ξενη γλωσσα-μεταπτυχιακο κτλ. Πολυ χρονοβορο. Αυτο σημαινει οτι καθε θεση θα αξιολογηθει για το τι εμπειρια θα ζητησουν.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 11:08 am Στην δικαστικη ζητουσε 1 φορα να βαλεις την εμπειρια. Τωρα σε καθε θεση που δηλωνεις πρεπει να συμπληρωσεις διπλα εμπειρια-ξενη γλωσσα-μεταπτυχιακο κτλ. Πολυ χρονοβορο. Αυτο σημαινει οτι καθε θεση θα αξιολογηθει για το τι εμπειρια θα ζητησουν.
Αυτο σημαινει οτι στο ΔΗΜΟ ταδε αν ο δημαρχος θελει να παρει εναν αστροναυτη, βαζει τ εμπειρια που θελει φωτογραφικα και τον παιρνει. Γιατι η εμπειρια ειναι απλα ενα + αλλα δεν πιανετε παντου.
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Καλησπέρα.
Δυό ερωτήσεις, αν και διάβασα όλες τις σελίδες δεν βρήκα κάτι.
Η πρώτη είναι όσο αφορά την πιστοποίηση υπολογιστών που λένε, εγώ δεν γνώριζα πως πρέπει να έχω κάτι τέτοιο, άρα δεν μπορώ καν να κάνω αίτηση;
Και δεύτερον, διάβασα στο άλλο thread που είχατε κάτι για εσόκλειστους σε σχολές κτλ, κάτι που μου ακούγεται εντελώς κουλό για δημοτική αστυνομία.
Πιο πιθανό να κάνεις εκπαίδευση στις ώρες δημοσίου και μετά να φεύγεις, κάπου κοντά στην Αθήνα, δηλαδή στις 14.30 τέλος, τους πρώτους μήνες και μετά να πας στον Δήμο σου.
Τι ισχύει για την εκπαίδευση μετά εν τέλει; Δεν γίνεται, από αυτά που διαβάζω, ξαφνικά οι νεοι Δ. Α να είναι κομάντο ας πούμε.
Μιλάμε για Δημόσιο στην Ελλάδα...
Ευπρόσδεκτες όλες οι σοβαρές απαντήσεις.
Επισκέπτης

Episkepths έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 12:44 pm Καλησπέρα.
Η πρώτη είναι όσο αφορά την πιστοποίηση υπολογιστών που λένε, εγώ δεν γνώριζα πως πρέπει να έχω κάτι τέτοιο, άρα δεν μπορώ καν να κάνω αίτηση;
Και δεύτερον, διάβασα στο άλλο thread που είχατε κάτι για εσόκλειστους σε σχολές κτλ, κάτι που μου ακούγεται εντελώς κουλό για δημοτική αστυνομία.
Πιο πιθανό να κάνεις εκπαίδευση στις ώρες δημοσίου και μετά να φεύγεις, κάπου κοντά στην Αθήνα, δηλαδή στις 14.30 τέλος, τους πρώτους μήνες και μετά να πας στον Δήμο σου.
Τι ισχύει για την εκπαίδευση μετά εν τέλει; Δεν γίνεται, από αυτά που διαβάζω, ξαφνικά οι νεοι Δ. Α να είναι κομάντο ας πούμε.
Ναι χρειαζεσαι χαρτι για Η/Υ αλλιως δεν συμμετεχεις.
Ρωτησα τον ΑΣΕΠ για την εκπαιδευση και μου ειπανε ατυπα οτι η εκπαιδευση εχει διαρκεια 6 μηνων σε κεντρο εκπαιδευσης σε συνεργασια με την ΕΛΑΣ. Δεν θα γινει στην Αθηνα οποτε δεν θα σχολας 14.30 ωρα. Επισης, εσυ που εχεις σπιτι σε βολευει οι αλλοι τι; Στους δρομους; Μεσα στην σχολη θα μενεις και θα κανεις την εκπαιδευση σου. Προφανως θα εχεις ελευεθρο χρονο να βγεις βολτα κτλ. Το εψαξα καλα γιατι εχω γυναικα και παιδια και δεν γινετε να ξανα περασω δευτερο φανταρικο μακρια τους.
Επισκέπτης

Παιδιά τελικά είναι εύκολη η αίτηση; Βάζετε κωδικούς θέσεων κ ότι έχετε δίπλα τα απαραίτητα; Με τους κωδικούς τους; Δηλαδή 001 και λοιπά;
Επισκέπτης

Λογικά 4 μήνες θα είναι η εκπαίδευση στη σχολη κ οι δυο τελευταίοι πρακτική στο δήμο που θα περάσει ο καθένας
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 1:08 pm Παιδιά τελικά είναι εύκολη η αίτηση; Βάζετε κωδικούς θέσεων κ ότι έχετε δίπλα τα απαραίτητα; Με τους κωδικούς τους; Δηλαδή 001 και λοιπά;
βαζεις τα απαραιτητα προσοντα πανω που στα ζηταει και στις θεσεις συμπληρωνεις απλα τι εχεις.! Τα 001, κτλ μια φορα τα βαζεις. Μη μπερδευεσαι με τα υποχρεωτικα της προκυριξης με τα προσοντα σας
Επισκέπτης

Καλησπέρα μια ερώτηση! Στο κουτάκι που γράφει εμπειρία και από κάτω ειδικές δυνάμεις κτλπ όσοι υπηρετήσαμε ειδικές δυνάμεις σαν στρατιώτες πατάμε εκείνο το κουτάκι έτσι; Τώρα για το αν έχουνε εμπειρία είναι άλλο αυτό σωστά;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Politis1994 »

Με απλό απολυτήριο λυκείου προφισενσι και τέκνο πολύτεκνης σε νησί έχω ελπίδες χωρης εντοπιότητα
Επισκέπτης

Politis1994 έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 1:51 pm Με απλό απολυτήριο λυκείου προφισενσι και τέκνο πολύτεκνης σε νησί έχω ελπίδες χωρης εντοπιότητα
εξαρταται τι βαθμο εχεις, αλλο το 19 αλλο το 12. Επισης θες και Η/Υ για να παρεις μερος. Την προσπαθεια σου την κανεις και βλεπς μαγκα μου. Καλη επιτυχια
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 1:06 pm
Ρωτησα τον ΑΣΕΠ για την εκπαιδευση και μου ειπανε ατυπα οτι η εκπαιδευση εχει διαρκεια 6 μηνων σε κεντρο εκπαιδευσης σε συνεργασια με την ΕΛΑΣ. Δεν θα γινει στην Αθηνα οποτε δεν θα σχολας 14.30 ωρα. Επισης, εσυ που εχεις σπιτι σε βολευει οι αλλοι τι; Στους δρομους; Μεσα στην σχολη θα μενεις και θα κανεις την εκπαιδευση σου. Προφανως θα εχεις ελευεθρο χρονο να βγεις βολτα κτλ. Το εψαξα καλα γιατι εχω γυναικα και παιδια και δεν γινετε να ξανα περασω δευτερο φανταρικο μακρια τους.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έκανα εγώ ένα λάθος όπως έγραφα, δεν εννοούσα όλοι αποκλειστικά Αθήνα, ήθελα να πω μήπως ίσως βάζανε 2-3 κέντρα σε όλη την Ελλάδα και εσύ να πας στο πιο κοντινό. Δεν είναι έτσι τελικά όπως μου είπε ο φίλος.
Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αίτηση εν τέλει. Είναι η πρώτη που θα έκανα μέσω ασεπ και δεν γνώριζα για την πιστοποίηση.
Τελικά ρε μάγκες μάλλον ειναι παραπάνω ζόρι απότι περίμενα, για όσους έχουν οικογένεια για 800 ευρώ μισθό.
Τέλος πάντων, καλή επιτυχία σε όλους σας παιδιά, εύχομαι τα καλύτερα.
Επισκέπτης

Episkepths έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 1:55 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 1:06 pm
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έκανα εγώ ένα λάθος όπως έγραφα, δεν εννοούσα όλοι αποκλειστικά Αθήνα, ήθελα να πω μήπως ίσως βάζανε 2-3 κέντρα σε όλη την Ελλάδα και εσύ να πας στο πιο κοντινό. Δεν είναι έτσι τελικά όπως μου είπε ο φίλος.
Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αίτηση εν τέλει. Είναι η πρώτη που θα έκανα μέσω ασεπ και δεν γνώριζα για την πιστοποίηση.
Τελικά ρε μάγκες μάλλον ειναι παραπάνω ζόρι απότι περίμενα, για όσους έχουν οικογένεια για 800 ευρώ μισθό.
Τέλος πάντων, καλή επιτυχία σε όλους σας παιδιά, εύχομαι τα καλύτερα.
Ετσι ειναι το δημοσιο φιλε, φτανεις ταβανι καποια στιγμη στο μισθο και δεν ανεβαινει αλλο. Δωρα δεν εχει.! Οσοι περνουν μερος τα γνωριζουν αυτα υποθετω.
Επισκέπτης

Τελικά το χαρτί ορθοπεδικού το βγάζουμε στη Β φάση;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 2:45 pm Τελικά το χαρτί ορθοπεδικού το βγάζουμε στη Β φάση;
ειτε τωρα ειτε τοτε το ιδιο ειναι.! Απλα οταν σου ζητησουν να το ανεβασεις απλα να το εχεις και να το ανεβασεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες