Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 3:15 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 2:45 pm Τελικά το χαρτί ορθοπεδικού το βγάζουμε στη Β φάση;
ειτε τωρα ειτε τοτε το ιδιο ειναι.! Απλα οταν σου ζητησουν να το ανεβασεις απλα να το εχεις και να το ανεβασεις.
εγω το εβγαλα σημερα και το ανεβασα Μητρωο απο τωρα να τελειωνω μαζι με τ αλλα. Αλλα σε ερωτηση στ ασεπ μου ειπανε οτι δεν εχει σημασια η ημερομηνια, αρκει να υπαρχει ιατρικη γνωματευση οταν ζητηθει.! Εγω απλα εφτιαξα πληρης το Μητρωο μου ωστε να μη εχω το αγχος της τελευαιτιας σιγμης
Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα,
σχετικά με την εμπειρία μια ερώτηση.
Θα γράψουμε όλη την προυπηρεσία μας σύμφωνα με την προυπηρεσία στον ΕΦΚΑ; Ασχέτου ειδικότητας;
Επισκέπτης

Να κάνω μια ερώτηση όσοι πήρατε ήδη χαρτί ορθοπεδικού απευθυνθήκατε σε ιδιώτη ή δημόσιο; Γιατί δυσκολεύομαι να βρω άνθρωπο μέχρι στιγμής κανείς δεν με εξυπηρετεί.
zager
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από zager »

Στο μητρώο σε ποιά καρτέλα ανεβάσατε το ύψος; Στο "άλλο";
Markus

Δημοσίευση από Markus »

Ναι στο άλλο πάει το ύψος. Το λέει στην προκήρυξη
zager
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από zager »

Markus έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 7:13 pm Ναι στο άλλο πάει το ύψος. Το λέει στην προκήρυξη
Όπως δίπλωμα αυτοκινήτου και απολυτήριου στρατού απ'ότι καταλαβαίνω
"Σε περίπτωση που κάποιο προσόν/κριτήριο/ιδιότητα δεν αντιστοιχεί σε κάποια από τις καρτέλες του Μητρώου, αυτό καταχωρίζεται στην καρτέλα «Άλλο». "
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 4:23 pm Παιδιά καλησπέρα,
σχετικά με την εμπειρία μια ερώτηση.
Θα γράψουμε όλη την προυπηρεσία μας σύμφωνα με την προυπηρεσία στον ΕΦΚΑ; Ασχέτου ειδικότητας;
εξαρταται ρε φιλε. Αμα εχεις εμπειρια εντελως ακυρη δεν ξερω αν πρεπει να τ βαλεις. Σε ΠΕ και ΤΕ θελει συνεφεια με το πτυχιο και μετα την αποκτηση του αλλα οχι πχ να εισαι φυσικοθεραπευτης... Τωρα οτι θες βαλε και οτι πιασουν
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 5:09 pm Να κάνω μια ερώτηση όσοι πήρατε ήδη χαρτί ορθοπεδικού απευθυνθήκατε σε ιδιώτη ή δημόσιο; Γιατί δυσκολεύομαι να βρω άνθρωπο μέχρι στιγμής κανείς δεν με εξυπηρετεί.
τι εννοεις δεν σε εξυπηρετει; Σου αρνουνται; Με ποια δικαιολογια?
kreator999

Δημοσίευση από kreator999 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 5:09 pm Να κάνω μια ερώτηση όσοι πήρατε ήδη χαρτί ορθοπεδικού απευθυνθήκατε σε ιδιώτη ή δημόσιο; Γιατί δυσκολεύομαι να βρω άνθρωπο μέχρι στιγμής κανείς δεν με εξυπηρετεί.
Γίνε λιγο πιο συγκεκριμένος που πηγες και σου ειπαν οχι σε δημόσιο ή ιδιωτικό και γιατί δυσκολεύεσαι με ποια δικαιολογία?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 10:00 pm
τι εννοεις δεν σε εξυπηρετει; Σου αρνουνται; Με ποια δικαιολογια;
Ναι. Μου λένε δεν έχουν ξανακάνει υψομέτρηση στα δημόσια κέντρα υγείας και νοσοκομεία που κάλεσα. Προφανώς δεν θέλουν να ασχοληθούν.
Επισκέπτης

kreator999 έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 11:44 pm
Γίνε λιγο πιο συγκεκριμένος που πηγες και σου ειπαν οχι σε δημόσιο ή ιδιωτικό και γιατί δυσκολεύεσαι με ποια δικαιολογία;
Έχω καλέσει ννα,401 και κέντρα υγείας Αμαρουσιου Χαλανδρίου και όλοι οι ορθοπεδικοί μ λένε δεν κάνουν.
kreator999

Δημοσίευση από kreator999 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 12:26 am
Γίνε λιγο πιο συγκεκριμένος που πηγες και σου ειπαν οχι σε δημόσιο ή ιδιωτικό και γιατί δυσκολεύεσαι με ποια δικαιολογία;
Γιατι δεν πας σε ιδιώτη να τελειώνεις;
Έχω καλέσει ννα,401 και κέντρα υγείας Αμαρουσιου Χαλανδρίου και όλοι οι ορθοπεδικοί μ λένε δεν κάνουν.
Επισκέπτης

kreator999 έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 6:37 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 12:26 am

Γιατι δεν πας σε ιδιώτη να τελειώνεις;
Αυτό θα κάνω απλά θέλω να πω ότι στο δημόσιο σε γράφουν κανονικά.
Επισκέπτης

Μα δέν ρωτάτε στο δημόσιο. Εγώ πήγα λέω θέλω μια ιατρική βεβαίωση γνωμάτευση να γράφει αυτά και τέλος.
Giwrgostour

Δημοσίευση από Giwrgostour »

Όσον αφορά το υψος, λέει ιδιώτη ή δημόσιο σε ορθοπεδικό. Άρα μην ρωτάτε καν παιδιά, απλά εκτυπώσετε την δήλωση και πηγαίντε να σας μετρήσουν. Αν θέλετε δημόσιο καντε το από τώρα.
Εγώ να ρωτήσω με την σειρά μου. Στο θέμα προϋπηρεσίας δεν διευκρινίζει για ποιον κλάδο και τι θέλει. Στην δικαστική πχ έλεγε θέλει ιεκ συγκεκριμένο κ εμπειρία πάνω σε αυτό. Όχι γενικά ο, τι να ναι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες