Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Ορίστε κιόλας για να σας φύγει η απορία.https://www.minfin.gr/web/31511/nomoi-p ... -ypallelon
Αυτές είναι οι μεικτές αποδοχές, οπότε αφαιρέστε ένα 16% και θα βρείτε τι θα παίρνετε στην τράπεζα.
-Για ΔΕ ο μισθός θα ξεκινάει από 928€ - 16% = 779,52€
-Για ΠΕ & ΤΕ ο μισθός θα ξεκινάει από 1162€ -16% = 976,08€
Βάλτε και μερικά νυχτερινά και κανένα ΣΚ κανένα 100€ για ΔΕ και 150€ και ΠΕ & ΤΕ και δείτε αν σας φτάνουν και αν σας ικανοποιούν. Επίσης όσοι έχουν παιδιά υπολογίζουν +70€ για το πρώτο παιδί,+120€ για δύο παιδία,+170€ για τρία παιδία.
Δεν είναι και τόσο άσχημα τα χρήματα. Το μόνο κακό είναι ότι δεν υπάρχει δώρο Πάσχα και δώρο Χριστουγέννων. Νομίζω να σας κάλυψα.
Αυτές είναι οι μεικτές αποδοχές, οπότε αφαιρέστε ένα 16% και θα βρείτε τι θα παίρνετε στην τράπεζα.
Βάλτε και μερικά νυχτερινά και κανένα ΣΚ κανένα 100€ για ΔΕ και 150€ και ΠΕ & ΤΕ και δείτε αν σας φτάνουν και αν σας ικανοποιούν. Επίσης όσοι έχουν παιδιά υπολογίζουν +70€ για το πρώτο παιδί,+120€ για δύο παιδία,+170€ για τρία παιδία.
Δεν είναι και τόσο άσχημα τα χρήματα. Το μόνο κακό είναι ότι δεν υπάρχει δώρο Πάσχα και δώρο Χριστουγέννων. Νομίζω να σας κάλυψα.
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Ναι είμαι σίγουρος για αυτό που λέω και γιαυτό και παίρνω θέση. Στην προκυρηξη η εντοπιοτητα προτασεται των ειδικών κατηγοριών. Για να χάσει κάποιος την θέση από την εντοπιοτητα θα πρέπει να έχει ειδική θέση με εντοπιοτητα ο υποψήφιος. Αλλά θα το δούμε και στην πορεία... Ασχετο αλλά βλέπω πάρα πολλά ιεκ με ειδική κατηγορία.DIMITRA91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 9:15 amΌχι δεν προτάσσεται η εντοπιότητα των ειδικών κατηγοριών και δεν το λέει αυτό πουθενά η προκήρυξη. Λέει όσοι έχουν εντοπιότητα προτάσσονται, εννοώντας στην γενική κατηγορία και εφόσον είναι και στις ειδικές κατηγορίες ο "ντόπιος " τότε προτάσσεται κι έναντι των λοιπών συνυποψηφίων του στην εκάστοτε ειδική κατηγορία. Έστω μόνο 2 δήλωσαν τον Έβρο που είναι θέση με εντοπιότητα. Ο ένας είναι Εβριτης που δεν ανήκει σε ειδική κατηγορία και ο άλλος Ξανθιώτης που προηγήθηκε βαθμολογικά στην ειδική κατηγορία. Την θέση θα την πάρει ο Ξανθιώτης κι ας μην έχει εντοπιότητα. Αν ο Εβριτης είναι κι αυτός επιτυχών σε ειδική κατηγορία τοτε προηγείται του Ξανθιωτη λόγω εντοπιότητας. Δεν μου αρέσει να είμαι ισχυρογνώμων αλλά είναι πάγια διάταξη οι ειδικές κατηγορίες να λαμβάνονται υπόψιν προ της εντοπιότητας. Για αυτό λέγονται και ειδικές. Επίσης, η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν αναφέρει ποιες θέσεις θα καλυφθούν από ειδικές κατηγορίες. Αν στο παραπάνω παράδειγμα οι 10 πρώτοι βαθμολογικά πολύτεκνοι δήλωσαν όλοι Αθήνα και υπάρχουν 10 θέσεις ΤΕ στην Αθήνα θα καλυφθούν όλες οι θέσεις πολυτέκνων στην Αθήνα. Αν προοριζόταν οι ειδικές κατηγορίες για συγκεκριμένες θέσεις στην Ελλάδα, θα το ανέφερε ήδη η προκήρυξη.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:31 amΚαλημερα... Στην προκυρηξη αυτή η εντοπιοτητα προτασεται των ειδικών κατηγοριών. Και εκτός απο αυτό θα πρέπει να υπάρχει και θέση πολύτεκνου στο μερος όπου έχει δηλώσει η ειδική κατηγορία.DIMITRA91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:20 am
Καλημέρα! Οι ειδικές κατηγορίες ανταγωνίζεστε αρχικά μεταξύ σας. Για παράδειγμα αν στην κατηγορία ΤΕ ορίζει η προκήρυξη ότι θα πάρουν 10 πολύτεκνους και στον προσωρινό πίνακα και στα αθλήματα πετύχετε 20 πολύτεκνοι από ΤΕ, τότε τις 10 θέσεις πολυτέκνων θα τις καταβάλουν οι 10 πρώτοι βαθμολογικά και αναλόγως των προτιμήσεών τους. Οι υπόλοιποι 10 θα καταταχθούν στην γενική κατηγορία ΤΕ, χάνουν το προνόμιο της ειδικής κατηγορίας δηλαδή.
Τώρα αν ένας επιτυχών σε ειδική κατηγορία δηλώσει περιοχή με εντοπιότητα χωρίς να έχει ο ίδιος εντοπιότητα προηγείται από αυτόν με την εντοπιότητα εφόσον ο τελευταίος δεν πέτυχε σε ειδική κατηγορία.
Δηλαδή οι ειδικές κατηγορίες προτάσσονται της εντοπιότητας, υπάρχει σχετικό έγγραφο του ΑΣΕΠ.
Αν κάποιος είναι σίγουρος για κάτι διαφορετικό ας το αναφέρει, μην τυχόν άθελά μου αγχωσω ή μπερδέψω κάποιον.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 19
Εκτός πραγματικότητας αυτά που αναφέρεις.dimdim έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 9:17 am Ορίστε κιόλας για να σας φύγει η απορία.https://www.minfin.gr/web/31511/nomoi-p ... -ypallelon
Καταρχήν ο μεικτός μισθός για ΔΕ είναι 858 αυτήν την στιγμή,928 θα πάει από 1/1.
Πέρα από τις εισφορές Εφκα που είναι ένα 200αρι, υπάρχει κράτηση για επίδομα αλληλεγγύης 2%, φόρος εισοδήματος και 2 κρατήσεις του μετοχικού ταμείου.
Η πρώτη η μεγάλη του μετοχικού ταμείου είναι για έναν χρόνο και είναι ένας μεικτός μισθός δια του 12.
Δηλαδή 928/12= 77 ευρώ κράτηση τον μήνα για έναν χρόνο.
Με το τωρινό μισθολόγιο οι σωφρονιστικοί και οι υεφκκ με 858+150 μεικτά, παίρνουν καθαρά τον πρώτο χρόνο 695 ευρώ.
Οι υπόλοιποι ΔΕ χωρίς επίδομα όπως θα είναι και η Δικαστική,590. Με το νέο μισθολόγιο η αύξηση των 70 ευρώ μεικτών είναι 49 καθαρά.
Άρα μισθός Δικαστικής με το νέο έτος 640 καθαρά για έναν χρόνο,+77 τον 2ο.
Για να βγάζεις 100 ευρώ εξαιρεσιμα τον μήνα, πρέπει να σε φάνε οι νύχτες και οι αργίες.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Η προκήρυξη νομίζω δεν είναι εξ ολοκλήρου μέσω ΑΣΕΠ. Αν κάνω λάθος διορθώσετε με. Λέτε να έχουμε θέματα με βύσματα;
Δεν λέει πουθενά στην προκήρυξη ότι η εντοπιότητα προτάσσεται των ειδικών κατηγοριών. Εγώ τα ξέρω όπως τα αναφέρει η κοπέλα πιο πάνω.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:06 amΝαι είμαι σίγουρος για αυτό που λέω και γιαυτό και παίρνω θέση. Στην προκυρηξη η εντοπιοτητα προτασεται των ειδικών κατηγοριών. Για να χάσει κάποιος την θέση από την εντοπιοτητα θα πρέπει να έχει ειδική θέση με εντοπιοτητα ο υποψήφιος. Αλλά θα το δούμε και στην πορεία... Ασχετο αλλά βλέπω πάρα πολλά ιεκ με ειδική κατηγορία.DIMITRA91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 9:15 amΌχι δεν προτάσσεται η εντοπιότητα των ειδικών κατηγοριών και δεν το λέει αυτό πουθενά η προκήρυξη. Λέει όσοι έχουν εντοπιότητα προτάσσονται, εννοώντας στην γενική κατηγορία και εφόσον είναι και στις ειδικές κατηγορίες ο "ντόπιος " τότε προτάσσεται κι έναντι των λοιπών συνυποψηφίων του στην εκάστοτε ειδική κατηγορία. Έστω μόνο 2 δήλωσαν τον Έβρο που είναι θέση με εντοπιότητα. Ο ένας είναι Εβριτης που δεν ανήκει σε ειδική κατηγορία και ο άλλος Ξανθιώτης που προηγήθηκε βαθμολογικά στην ειδική κατηγορία. Την θέση θα την πάρει ο Ξανθιώτης κι ας μην έχει εντοπιότητα. Αν ο Εβριτης είναι κι αυτός επιτυχών σε ειδική κατηγορία τοτε προηγείται του Ξανθιωτη λόγω εντοπιότητας. Δεν μου αρέσει να είμαι ισχυρογνώμων αλλά είναι πάγια διάταξη οι ειδικές κατηγορίες να λαμβάνονται υπόψιν προ της εντοπιότητας. Για αυτό λέγονται και ειδικές. Επίσης, η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν αναφέρει ποιες θέσεις θα καλυφθούν από ειδικές κατηγορίες. Αν στο παραπάνω παράδειγμα οι 10 πρώτοι βαθμολογικά πολύτεκνοι δήλωσαν όλοι Αθήνα και υπάρχουν 10 θέσεις ΤΕ στην Αθήνα θα καλυφθούν όλες οι θέσεις πολυτέκνων στην Αθήνα. Αν προοριζόταν οι ειδικές κατηγορίες για συγκεκριμένες θέσεις στην Ελλάδα, θα το ανέφερε ήδη η προκήρυξη.
Αν κάποιος είναι σίγουρος για κάτι διαφορετικό ας το αναφέρει, μην τυχόν άθελά μου αγχωσω ή μπερδέψω κάποιον.
Άσχετο έχει κάνεις καμία ιδέα για το ποτέ υποκογιζουμε να τελειώσουν αθλήματα κτλπ και να καλέσουν επιλαχόντες;
Ούτε λέει ότι οι ειδικές κατηγορίες προτάσσονται της εντοπιότητας. Εγώ έτσι και αλλιώς έχω απάντηση με email και από το υπουργείο και από τον ασεπ. Θα πρέπει η ειδική κατηγορία να εχει6καθ εντοπιοτητα.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:49 amΔεν λέει πουθενά στην προκήρυξη ότι η εντοπιότητα προτάσσεται των ειδικών κατηγοριών. Εγώ τα ξέρω όπως τα αναφέρει η κοπέλα πιο πάνω.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:06 amΝαι είμαι σίγουρος για αυτό που λέω και γιαυτό και παίρνω θέση. Στην προκυρηξη η εντοπιοτητα προτασεται των ειδικών κατηγοριών. Για να χάσει κάποιος την θέση από την εντοπιοτητα θα πρέπει να έχει ειδική θέση με εντοπιοτητα ο υποψήφιος. Αλλά θα το δούμε και στην πορεία... Ασχετο αλλά βλέπω πάρα πολλά ιεκ με ειδική κατηγορία.DIMITRA91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 9:15 am
Όχι δεν προτάσσεται η εντοπιότητα των ειδικών κατηγοριών και δεν το λέει αυτό πουθενά η προκήρυξη. Λέει όσοι έχουν εντοπιότητα προτάσσονται, εννοώντας στην γενική κατηγορία και εφόσον είναι και στις ειδικές κατηγορίες ο "ντόπιος " τότε προτάσσεται κι έναντι των λοιπών συνυποψηφίων του στην εκάστοτε ειδική κατηγορία. Έστω μόνο 2 δήλωσαν τον Έβρο που είναι θέση με εντοπιότητα. Ο ένας είναι Εβριτης που δεν ανήκει σε ειδική κατηγορία και ο άλλος Ξανθιώτης που προηγήθηκε βαθμολογικά στην ειδική κατηγορία. Την θέση θα την πάρει ο Ξανθιώτης κι ας μην έχει εντοπιότητα. Αν ο Εβριτης είναι κι αυτός επιτυχών σε ειδική κατηγορία τοτε προηγείται του Ξανθιωτη λόγω εντοπιότητας. Δεν μου αρέσει να είμαι ισχυρογνώμων αλλά είναι πάγια διάταξη οι ειδικές κατηγορίες να λαμβάνονται υπόψιν προ της εντοπιότητας. Για αυτό λέγονται και ειδικές. Επίσης, η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν αναφέρει ποιες θέσεις θα καλυφθούν από ειδικές κατηγορίες. Αν στο παραπάνω παράδειγμα οι 10 πρώτοι βαθμολογικά πολύτεκνοι δήλωσαν όλοι Αθήνα και υπάρχουν 10 θέσεις ΤΕ στην Αθήνα θα καλυφθούν όλες οι θέσεις πολυτέκνων στην Αθήνα. Αν προοριζόταν οι ειδικές κατηγορίες για συγκεκριμένες θέσεις στην Ελλάδα, θα το ανέφερε ήδη η προκήρυξη.
Σοβαρά; Πολλές κρατήσεις. Εγώ μπήκα σε εφαρμογή που έχει ονλαιν και είδα τις κρατήσεις από εκεί (μεικτά - καθαρά).590€ την εποχή που ο κατώτατος είναι στα 680€ και 12 μισθοί τον χρόνο χωρίς δώρα; Κοροϊδευόμαστε;Diasostis31 έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:07 amΕκτός πραγματικότητας αυτά που αναφέρεις.dimdim έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 9:17 am Ορίστε κιόλας για να σας φύγει η απορία.https://www.minfin.gr/web/31511/nomoi-p ... -ypallelon
Καταρχήν ο μεικτός μισθός για ΔΕ είναι 858 αυτήν την στιγμή,928 θα πάει από 1/1.
Πέρα από τις εισφορές Εφκα που είναι ένα 200αρι, υπάρχει κράτηση για επίδομα αλληλεγγύης 2%, φόρος εισοδήματος και 2 κρατήσεις του μετοχικού ταμείου.
Η πρώτη η μεγάλη του μετοχικού ταμείου είναι για έναν χρόνο και είναι ένας μεικτός μισθός δια του 12.
Δηλαδή 928/12= 77 ευρώ κράτηση τον μήνα για έναν χρόνο.
Με το τωρινό μισθολόγιο οι σωφρονιστικοί και οι υεφκκ με 858+150 μεικτά, παίρνουν καθαρά τον πρώτο χρόνο 695 ευρώ.
Οι υπόλοιποι ΔΕ χωρίς επίδομα όπως θα είναι και η Δικαστική,590. Με το νέο μισθολόγιο η αύξηση των 70 ευρώ μεικτών είναι 49 καθαρά.
Άρα μισθός Δικαστικής με το νέο έτος 640 καθαρά για έναν χρόνο,+77 τον 2ο.
Για να βγάζεις 100 ευρώ εξαιρεσιμα τον μήνα, πρέπει να σε φάνε οι νύχτες και οι αργίες.
Α καλά δεν εμφανίζομαι καθόλου με 500 ευρώ να δουλεύω σαν σκλαβακι. Ρε παιδιά τόσο χαμηλά είναι ο μισθός που θα περνούμε όντως ; Ντροπή είναι!
Δεν νομίζω και εσύ. Λίγο υπερβολικός είναι σε αυτά που λέει ο φίλος. Εγώ αυτό διάβασα τώρα:https://ypergasias.gov.gr/koinoniki-asf ... -eisfores/
Σας τα λεγαμε απο την αρχη. Ο μισθος ειναι οτι χειροτερο. Για οσους δεν περασουν σπιτια τους απλα δεν αξιζει.
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... UkT0ekSH0WΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 3:08 pmΟύτε λέει ότι οι ειδικές κατηγορίες προτάσσονται της εντοπιότητας. Εγώ έτσι και αλλιώς έχω απάντηση με email και από το υπουργείο και από τον ασεπ. Θα πρέπει η ειδική κατηγορία να εχει6καθ εντοπιοτητα.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:49 amΔεν λέει πουθενά στην προκήρυξη ότι η εντοπιότητα προτάσσεται των ειδικών κατηγοριών. Εγώ τα ξέρω όπως τα αναφέρει η κοπέλα πιο πάνω.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:06 am
Ναι είμαι σίγουρος για αυτό που λέω και γιαυτό και παίρνω θέση. Στην προκυρηξη η εντοπιοτητα προτασεται των ειδικών κατηγοριών. Για να χάσει κάποιος την θέση από την εντοπιοτητα θα πρέπει να έχει ειδική θέση με εντοπιοτητα ο υποψήφιος. Αλλά θα το δούμε και στην πορεία... Ασχετο αλλά βλέπω πάρα πολλά ιεκ με ειδική κατηγορία.
Προσπάθησα να σου επισυναψω απάντηση του Προέδρου του ΑΣΕΠ σε αναφορά βουλευτή. Όπως τα λέει η Δήμητρα στο παραπάνω παράδειγμα είναι.
Εγω καταλαβαινω απο αυτο που λεει η προκυρηξη οτι "ανεξαρτητως μοριων η εντοπιοτητα προτασσεται" σημαινει οτι προτασσεται και εναντι των ειδικων κατηγοριων καθως ολες οι ειδικες κατηγοριες μοριοδοτουνται ενω η εντοπιοτητα δεν μοριοδοτηται αλλα προτασσεται. Τωρα μπορει να κανω και λαθος. Αλλα νομιζω πως ετσι παει και οι θεσεις απο με εμπειρια ειναι "κρατημενες" αλλα με εμπειρια εντοπιου οχι με εμπειρια απο αλλο μερος... Κατα την ιδια λογικη και η ειδικη κατηγορια πρεπει να ειναι εντοπιου. Εγω ετσι το αντιλλαμβανομαι θα το δουμε στην πραξη.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:49 amΔεν λέει πουθενά στην προκήρυξη ότι η εντοπιότητα προτάσσεται των ειδικών κατηγοριών. Εγώ τα ξέρω όπως τα αναφέρει η κοπέλα πιο πάνω.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 10:06 amΝαι είμαι σίγουρος για αυτό που λέω και γιαυτό και παίρνω θέση. Στην προκυρηξη η εντοπιοτητα προτασεται των ειδικών κατηγοριών. Για να χάσει κάποιος την θέση από την εντοπιοτητα θα πρέπει να έχει ειδική θέση με εντοπιοτητα ο υποψήφιος. Αλλά θα το δούμε και στην πορεία... Ασχετο αλλά βλέπω πάρα πολλά ιεκ με ειδική κατηγορία.DIMITRA91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 9:15 am
Όχι δεν προτάσσεται η εντοπιότητα των ειδικών κατηγοριών και δεν το λέει αυτό πουθενά η προκήρυξη. Λέει όσοι έχουν εντοπιότητα προτάσσονται, εννοώντας στην γενική κατηγορία και εφόσον είναι και στις ειδικές κατηγορίες ο "ντόπιος " τότε προτάσσεται κι έναντι των λοιπών συνυποψηφίων του στην εκάστοτε ειδική κατηγορία. Έστω μόνο 2 δήλωσαν τον Έβρο που είναι θέση με εντοπιότητα. Ο ένας είναι Εβριτης που δεν ανήκει σε ειδική κατηγορία και ο άλλος Ξανθιώτης που προηγήθηκε βαθμολογικά στην ειδική κατηγορία. Την θέση θα την πάρει ο Ξανθιώτης κι ας μην έχει εντοπιότητα. Αν ο Εβριτης είναι κι αυτός επιτυχών σε ειδική κατηγορία τοτε προηγείται του Ξανθιωτη λόγω εντοπιότητας. Δεν μου αρέσει να είμαι ισχυρογνώμων αλλά είναι πάγια διάταξη οι ειδικές κατηγορίες να λαμβάνονται υπόψιν προ της εντοπιότητας. Για αυτό λέγονται και ειδικές. Επίσης, η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν αναφέρει ποιες θέσεις θα καλυφθούν από ειδικές κατηγορίες. Αν στο παραπάνω παράδειγμα οι 10 πρώτοι βαθμολογικά πολύτεκνοι δήλωσαν όλοι Αθήνα και υπάρχουν 10 θέσεις ΤΕ στην Αθήνα θα καλυφθούν όλες οι θέσεις πολυτέκνων στην Αθήνα. Αν προοριζόταν οι ειδικές κατηγορίες για συγκεκριμένες θέσεις στην Ελλάδα, θα το ανέφερε ήδη η προκήρυξη.
Το μισθολογιο των δημοσιων υπαλληλων το ξερω καλα ειναι ο αδερφος μου δημοσιος υπαλληλος... Ειναι 560 τωρα και θα παει 590 κατι τετοιο για αυτο εχει εντοπιοτητα θα δειτε οι παραιτησεις θα πεσουν βροχη αμα παει καποιος χωρις εντοπιοτητα μακρια απο το σπιτι του για αυτο η εντοπιοτητα προτασσεται ολων των αλλων... Ξερουν αυτοι τι κανουν!dimdim έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 3:31 pmΔεν νομίζω και εσύ. Λίγο υπερβολικός είναι σε αυτά που λέει ο φίλος. Εγώ αυτό διάβασα τώρα:https://ypergasias.gov.gr/koinoniki-asf ... -eisfores/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες