Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kwlotoumpas

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Visitor έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 6:34 pm Ειλικρινά δεν θα ήθελα να έχω ως μελλοντικούς "συναδέλφους" (όταν και αν) ανθρώπους που το παίζουν μαμαω και δέρνω, και γενικα που ξύνονται για καβγά, ειλικρινά όμως…
Αυτοί γενικά δεν κάνουν για καμία δουλειά. Ανεγκέφαλοι τελείως.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγώ έτσι και δεν κόψω τα κλαμπ σάντουιτς, με βλέπω να πηγαίνω άκλαφτος :lol:
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

D.Y.K έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 6:50 pm Εγώ έτσι και δεν κόψω τα κλαμπ σάντουιτς, με βλέπω να πηγαίνω άκλαφτος :lol:
Χαχαχαχ έλα ρε D.Y.K., αμαρτία🤣
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Visitor έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 6:54 pm
D.Y.K έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 6:50 pm Εγώ έτσι και δεν κόψω τα κλαμπ σάντουιτς, με βλέπω να πηγαίνω άκλαφτος :lol:
Χαχαχαχ έλα ρε D.Y.K., έχουμε και την νηστεία των Χριστουγέννων τωρα, αμαρτία🤣
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Παιδιά καλέστηκαν πολλοί που είχαν πολλά μόρια λόγο ότι οι θέσει θα καλύπτουν ανάλογα με την περιοχή προτιμήσεις δηλαδή αν κάποιος έχει 300 μόρια αλλά έχει δήλωσης μια θέση στον Έβρο θα τον καλέσουν ενώ κάποιος Αθήνα με 700μορια να μην τον φώναξαν καν να στείλει δικαιολογητικά μόνο έτσι εξηγείται όλο αυτό που έχει γίνει με τα μόρια επισύς μάγκες μου ο μισθός ειναι δημοσίου υπαλλήλου δηλαδή 680 δεν θα είστε ούτε αστυνομικοί ούτε στρατιωτικοί ίσως δώσουν ένα επίδομα κάνα 100 υπολογίζω για το όπλο αλλά μέχρι εκεί απορώ με τόσες αιτήσεις που έγιναν πως έχει τέτοια ζητήσει που θα το δέιτε στην πορεία ότι οι παρατήσεις θα πηγαίνουν βροχή
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

MAJOR έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 8:18 pm Παιδιά καλέστηκαν πολλοί που είχαν πολλά μόρια λόγο ότι οι θέσει θα καλύπτουν ανάλογα με την περιοχή προτιμήσεις δηλαδή αν κάποιος έχει 300 μόρια αλλά έχει δήλωσης μια θέση στον Έβρο θα τον καλέσουν ενώ κάποιος Αθήνα με 700μορια να μην τον φώναξαν καν να στείλει δικαιολογητικά μόνο έτσι εξηγείται όλο αυτό που έχει γίνει με τα μόρια επισύς μάγκες μου ο μισθός ειναι δημοσίου υπαλλήλου δηλαδή 680 δεν θα είστε ούτε αστυνομικοί ούτε στρατιωτικοί ίσως δώσουν ένα επίδομα κάνα 100 υπολογίζω για το όπλο αλλά μέχρι εκεί απορώ με τόσες αιτήσεις που έγιναν πως έχει τέτοια ζητήσει που θα το δέιτε στην πορεία ότι οι παρατήσεις θα πηγαίνουν βροχή
680 μικτα δηλαδη 560 καθαρα σωστα; Κι εγω αυτο πιστευω φιλε πολλοι δεν εχουν καταλαβει οτι προκειται για το μισθολογιο τον δημοσίων υπαλληλων και νομιζουν οτι μπορουν να μετακινηθουν για μια τετοια θεση δεν αξιζει παρα μονο αν ειναι το δικαστηριο κοντα σπιτι σου 20 λεπτα με το αμαξι αντε μιση ωρα...
Επισκέπτης

MAJOR έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 8:18 pm Παιδιά καλέστηκαν πολλοί που είχαν πολλά μόρια λόγο ότι οι θέσει θα καλύπτουν ανάλογα με την περιοχή προτιμήσεις δηλαδή αν κάποιος έχει 300 μόρια αλλά έχει δήλωσης μια θέση στον Έβρο θα τον καλέσουν ενώ κάποιος Αθήνα με 700μορια να μην τον φώναξαν καν να στείλει δικαιολογητικά μόνο έτσι εξηγείται όλο αυτό που έχει γίνει με τα μόρια επισύς μάγκες μου ο μισθός ειναι δημοσίου υπαλλήλου δηλαδή 680 δεν θα είστε ούτε αστυνομικοί ούτε στρατιωτικοί ίσως δώσουν ένα επίδομα κάνα 100 υπολογίζω για το όπλο αλλά μέχρι εκεί απορώ με τόσες αιτήσεις που έγιναν πως έχει τέτοια ζητήσει που θα το δέιτε στην πορεία ότι οι παρατήσεις θα πηγαίνουν βροχή
Και οι προτιμήσεις έπαιξαν ρόλο, όπως λες, και η εντοπιότητα. Ένας με εντοπιότητα και με 400 μόρια κλήθηκε αφού προτάσσεται ανεξαρτήτως μορίων. Τυχεροί όσοι είναι από επαρχία με θέσεις εντοπιότητας
Επισκέπτης

Ξέρετε πως γίνεται η επιλογή των πολυτέκνων?
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 3:27 am Ξέρετε πως γίνεται η επιλογή των πολυτέκνων;
Καλημέρα! Οι ειδικές κατηγορίες ανταγωνίζεστε αρχικά μεταξύ σας. Για παράδειγμα αν στην κατηγορία ΤΕ ορίζει η προκήρυξη ότι θα πάρουν 10 πολύτεκνους και στον προσωρινό πίνακα και στα αθλήματα πετύχετε 20 πολύτεκνοι από ΤΕ, τότε τις 10 θέσεις πολυτέκνων θα τις καταβάλουν οι 10 πρώτοι βαθμολογικά και αναλόγως των προτιμήσεών τους. Οι υπόλοιποι 10 θα καταταχθούν στην γενική κατηγορία ΤΕ, χάνουν το προνόμιο της ειδικής κατηγορίας δηλαδή.
Τώρα αν ένας επιτυχών σε ειδική κατηγορία δηλώσει περιοχή με εντοπιότητα χωρίς να έχει ο ίδιος εντοπιότητα προηγείται από αυτόν με την εντοπιότητα εφόσον ο τελευταίος δεν πέτυχε σε ειδική κατηγορία.
Δηλαδή οι ειδικές κατηγορίες προτάσσονται της εντοπιότητας, υπάρχει σχετικό έγγραφο του ΑΣΕΠ.
Επισκέπτης

DIMITRA91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:20 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 3:27 am Ξέρετε πως γίνεται η επιλογή των πολυτέκνων;
Καλημέρα! Οι ειδικές κατηγορίες ανταγωνίζεστε αρχικά μεταξύ σας. Για παράδειγμα αν στην κατηγορία ΤΕ ορίζει η προκήρυξη ότι θα πάρουν 10 πολύτεκνους και στον προσωρινό πίνακα και στα αθλήματα πετύχετε 20 πολύτεκνοι από ΤΕ, τότε τις 10 θέσεις πολυτέκνων θα τις καταβάλουν οι 10 πρώτοι βαθμολογικά και αναλόγως των προτιμήσεών τους. Οι υπόλοιποι 10 θα καταταχθούν στην γενική κατηγορία ΤΕ, χάνουν το προνόμιο της ειδικής κατηγορίας δηλαδή.
Τώρα αν ένας επιτυχών σε ειδική κατηγορία δηλώσει περιοχή με εντοπιότητα χωρίς να έχει ο ίδιος εντοπιότητα προηγείται από αυτόν με την εντοπιότητα εφόσον ο τελευταίος δεν πέτυχε σε ειδική κατηγορία.
Δηλαδή οι ειδικές κατηγορίες προτάσσονται της εντοπιότητας, υπάρχει σχετικό έγγραφο του ΑΣΕΠ.
Καλημερα... Στην προκυρηξη αυτή η εντοπιοτητα προτασεται των ειδικών κατηγοριών. Και εκτός απο αυτό θα πρέπει να υπάρχει και θέση πολύτεκνου στο μερος όπου έχει δηλώσει η ειδική κατηγορία.
dimdim

Δημοσίευση από dimdim »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 15, 2023 8:37 pm
680 μικτα δηλαδη 560 καθαρα σωστα; Κι εγω αυτο πιστευω φιλε πολλοι δεν εχουν καταλαβει οτι προκειται για το μισθολογιο τον δημοσίων υπαλληλων και νομιζουν οτι μπορουν να μετακινηθουν για μια τετοια θεση δεν αξιζει παρα μονο αν ειναι το δικαστηριο κοντα σπιτι σου 20 λεπτα με το αμαξι αντε μιση ωρα...
Νομίζω ούτε 560€ παίρνουν. Κάπου στα 411,45€ μπαίνει τσέπη γιατι τα άλλα τους τα κρατάνε για τον επόμενο μήνα :lol:
Επισκέπτης

Τα λεφτά είναι πράγματι πολύ λίγα. Πολύ δε περισσότερο εάν δεν δίνουν κανένα επίδομα (δεν έχω βρει κάτι προσωπικά).
dimdim

Δημοσίευση από dimdim »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:52 am Τα λεφτά είναι πράγματι πολύ λίγα. Πολύ δε περισσότερο εάν δεν δίνουν κανένα επίδομα (δεν έχω βρει κάτι προσωπικά).
Σίγουρα δεν γίνεται να παίρνουν πιο κάτω από τον βασικό που είναι 680€ περίπου αυτή την στιγμή (καθαρά) + επιδόματα για κάθε παιδί. Τώρα από εκεί και πέρα έχει να κάνει με θέσεις ευθύνης. Επίσης υπάρχουν και διαφορετικές μισθολογικές κλίμακες ανάλογες με τα έτη που είσαι στην εκάστοτε δημόσια υπηρεσία. Κατά την άποψη μου δεν θα είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερα από αυτά που παίρνουν οι ειδικοί φρουροί, οι αστυνόμοι και αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:31 am
DIMITRA91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 16, 2023 8:20 am
Καλημερα... Στην προκυρηξη αυτή η εντοπιοτητα προτασεται των ειδικών κατηγοριών. Και εκτός απο αυτό θα πρέπει να υπάρχει και θέση πολύτεκνου στο μερος όπου έχει δηλώσει η ειδική κατηγορία.
Όχι δεν προτάσσεται η εντοπιότητα των ειδικών κατηγοριών και δεν το λέει αυτό πουθενά η προκήρυξη. Λέει όσοι έχουν εντοπιότητα προτάσσονται, εννοώντας στην γενική κατηγορία και εφόσον είναι και στις ειδικές κατηγορίες ο "ντόπιος " τότε προτάσσεται κι έναντι των λοιπών συνυποψηφίων του στην εκάστοτε ειδική κατηγορία. Έστω μόνο 2 δήλωσαν τον Έβρο που είναι θέση με εντοπιότητα. Ο ένας είναι Εβριτης που δεν ανήκει σε ειδική κατηγορία και ο άλλος Ξανθιώτης που προηγήθηκε βαθμολογικά στην ειδική κατηγορία. Την θέση θα την πάρει ο Ξανθιώτης κι ας μην έχει εντοπιότητα. Αν ο Εβριτης είναι κι αυτός επιτυχών σε ειδική κατηγορία τοτε προηγείται του Ξανθιωτη λόγω εντοπιότητας. Δεν μου αρέσει να είμαι ισχυρογνώμων αλλά είναι πάγια διάταξη οι ειδικές κατηγορίες να λαμβάνονται υπόψιν προ της εντοπιότητας. Για αυτό λέγονται και ειδικές. Επίσης, η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν αναφέρει ποιες θέσεις θα καλυφθούν από ειδικές κατηγορίες. Αν στο παραπάνω παράδειγμα οι 10 πρώτοι βαθμολογικά πολύτεκνοι δήλωσαν όλοι Αθήνα και υπάρχουν 10 θέσεις ΤΕ στην Αθήνα θα καλυφθούν όλες οι θέσεις πολυτέκνων στην Αθήνα. Αν προοριζόταν οι ειδικές κατηγορίες για συγκεκριμένες θέσεις στην Ελλάδα, θα το ανέφερε ήδη η προκήρυξη.
Αν κάποιος είναι σίγουρος για κάτι διαφορετικό ας το αναφέρει, μην τυχόν άθελά μου αγχωσω ή μπερδέψω κάποιον.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ord και 6 επισκέπτες