Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 35

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Venom94 »

Greece έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 2:05 pm Εμένα η ειδικότητα μου ήταν οδηγός και χειριστής ενσωμάτων και ασυρμάτων μέσων στις ειδικές. Άρα δε θα μετρήσει;
Πάρε ένα τηλ και ρώτα τον ΑΣΕΠ η το υπουργείο αλλιώς υπομονή μέχρι τα αποτελέσματα να δεις αν στο μετρήσανε η όχι.
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 46

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από FF24 »

Παιδιά, μια ερώτηση, δεν με νοιάζει αν κάποιοι την θεωρήσετε χαζή. Αν βγάλω υπεύθυνη δήλωση από gov πρέπει να μπει και η υπογραφή μου στο κάτω μέρος; Ή δεν είναι απαραίτητο?
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Όχι δεν βάζουμε υπογραφές στις υπεύθυνες δηλώσεις μέσω gov
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Greece έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 2:05 pm Εμένα η ειδικότητα μου ήταν οδηγός και χειριστής ενσωμάτων και ασυρμάτων μέσων στις ειδικές. Άρα δε θα μετρήσει;
@Panagiotis Atsonios Δεν εχει συναφεια
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

DIMITRA91 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 3:17 pm Όχι δεν βάζουμε υπογραφές στις υπεύθυνες δηλώσεις μέσω gov
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, πάω να στείλω και εγώ με την σειρά μου τα δικαιολογητικά, καλή μας επιτυχία!
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από mrhabuya »

Καλησπερα να κανω μια ερωτηση η προκηρυξη ποτε βγαινει; Απο περσι περιμενουμε ελεος!1111!1!11!11
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

mrhabuya έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 6:19 pm Καλησπερα να κανω μια ερωτηση η προκηρυξη ποτε βγαινει; Απο περσι περιμενουμε ελεος!1111!1!11!11
Κόψε την πρωινή.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από niasimas »

mrhabuya έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 6:19 pm Καλησπερα να κανω μια ερωτηση η προκηρυξη ποτε βγαινει; Απο περσι περιμενουμε ελεος!1111!1!11!11
Κάπου έχεις μπερδευτεί, φιλαράκο! Εδώ θα βγούνε αποτελέσματα, σε λίγο!
Επισκέπτης

Λογικά σε έναν μήνα θα βγει πίνακας προσωρινών καρτέλα για 1200 άτομα να πάμε σε γιατρούς και κατευθείαν αθλήματα
Επισκέπτης

Τους τρολάρεις και αυτοί χαμπάρι δεν έχουν πάρει.IQ ραδικιού.
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Καλησπέρα συνυποψήφιοι! Λίγο πριν πάω να καταθέσω τα χαρτιά μου ξανακοίταξα στην σελίδα 32 της προκήρυξης παράγραφο 7. Θα στεναχωρήσω τους εν ενεργεία ΕΠΟΠ και μαζί με αυτούς και εμένα. Όπως καταλαβαίνετε είμαστε εκτός διαγωνισμού. Ανεξαιρέτως όλοι. Το είχα διαβάσει στην αρχή αλλά δεν είχα δώσει πολλή σημασία. Όμως το λέει καθαρά, αν δεν έχεις εκπληρώσει την τριετία και κάνεις αίτηση ενώ είσαι εν ενεργεία αποκλειεσαι. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία να έχουμε στην επόμενη προκήρυξη!
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

FF24 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 6:43 pm Καλησπέρα συνυποψήφιοι! Λίγο πριν πάω να καταθέσω τα χαρτιά μου ξανακοίταξα στην σελίδα 32 της προκήρυξης παράγραφο 7. Θα στεναχωρήσω τους εν ενεργεία ΕΠΟΠ και μαζί με αυτούς και εμένα. Όπως καταλαβαίνετε είμαστε εκτός διαγωνισμού. Ανεξαιρέτως όλοι. Το είχα διαβάσει στην αρχή αλλά δεν είχα δώσει πολλή σημασία. Όμως το λέει καθαρά, αν δεν έχεις εκπληρώσει την τριετία και κάνεις αίτηση ενώ είσαι εν ενεργεία αποκλειεσαι. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία να έχουμε στην επόμενη προκήρυξη!
Οι ΕΠ. ΟΠ. Απαιτείται να έχουν ολοκληρώσει την αρχικώς αναληφθείσα υποχρεωτική
θητεία. Αν υποψήφιος έχει υπηρετήσει τουλάχιστον εννέα (9) μήνες ως ΕΠ. ΟΠ. Σε ειδικές
δυνάμεις, λαμβάνει και την προβλεπόμενη μοριοδότηση ως υπηρετήσας σε ειδικές δυνάμεις.
Επισκέπτης

Παιδιά συγνώμη αλλά εξαρχής σας λέγαμε ότι θα απορριφθεί η αίτηση σας.
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Παιδιά, ότι γράφει, δεν ξεγραφει. Τωρα περιμενουμε τα αποτελέσματα και θα δουμε τι μέλλει γενεσθαι.
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από όλους που τυχόν κάποιους στεναχώρησα και απογοήτευσα. Επανέρχομαι και σας λέω ότι οι εν ενεργεία ΕΠ. ΟΠ. Θα συμμετέχουν κανονικότατα στον διαγωνισμό! Λοιπόν, πατηστέ στο λινκ που σας έχω πιο κάτω. Έκει θα δείτε ότι αριστερά που έχω την σελίδα 30 μιλάει για την εμπειρία, η οποία δίνει 25 μόρια αν έχεις την ιδιότητα ΕΠ. ΟΠ. Δέξια η σελίδα 32 μιλάει για την ολοκλήρωση της αρχικής απαιτούμενης θητείας (3 έτη), δηλαδή μόνο αν έχεις συμπληρώσει 3 έτη σαν ΕΠ. ΟΠ. Θα πάρεις τα 25 μόρια. Όχι ότι αποτελεί προαπαιτούμενο προσόν για να συμμετέχεις!:)
Ναι ναι ξέρω, έσεις οι διάφοροι επισκέπτες μάς τα λέγατε. Φωλία έχετε; Πόσοι είστε πια; Καλά να πάθω που δεν διαβάζω πιο προσεκτικά τα κείμενα.
Εν ολίγοις, ΟΙ ΕΠ. ΟΠ.2021 ΚΑΙ 2022 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ 25 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ 99,9% ΜΕΤΡΑΕΙ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!

https://ibb.co/1f4bCJd
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες