Εγώ όμως έβαλα εμπειρία η οποία είναι πολυ ελάχιστη και στους πινακες με εμπειρία έχω πολυ λίγα μόρια αλλά έχω παρα πολλα μόρια στους χωρίς εμπειρία. Δηλαδή αν προσμετρηθει αποκλειομαι Ουισαστικα από τον διαγωνισμό ενώ θα περναγα αν δε έβαζα εμπειρία?FF24 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 4:23 amΑν μετρηθεί εμπειρία από την επιτροπή, έστω μετρηθεί ακόμα και ένας μήνας, τότε ναι, κατατάσσομαι σε αυτούς με εμπειρία. Αν δεν αναγνωρισθεί τίποτα ως εμπειρία τότε στους άλλους πάω.
Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Αν δεν στη μετρήσουν πας στους χωρίς εμπειρία, δεν αποκλείεσαι από τον διαγωνισμό.Greece έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 12:18 pmΕγώ όμως έβαλα εμπειρία η οποία είναι πολυ ελάχιστη και στους πινακες με εμπειρία έχω πολυ λίγα μόρια αλλά έχω παρα πολλα μόρια στους χωρίς εμπειρία. Δηλαδή αν προσμετρηθει αποκλειομαι Ουισαστικα από τον διαγωνισμό ενώ θα περναγα αν δε έβαζα εμπειρία;FF24 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 4:23 amΑν μετρηθεί εμπειρία από την επιτροπή, έστω μετρηθεί ακόμα και ένας μήνας, τότε ναι, κατατάσσομαι σε αυτούς με εμπειρία. Αν δεν αναγνωρισθεί τίποτα ως εμπειρία τότε στους άλλους πάω.
Όταν λέω αποκλειομαι εννοώ ότι δεν έχω ουσιαστικά ελπίδες λόγω της χαμηλής εμπειρίας. Ενώ χωρίς εμπειρία είμαι παρα πολυ καλα στα μόρια. Άρα δεν έπρεπε να βάλω εμπειρία; Αυτό εννοώ
Σε καλέσανε για δικαιολογητικά ; Θα φανεί στα προσωρινά. Εξαρτάται πόσα έχεις χωρίς και πόσα με και τι εμπειρία είναι. Μπορεί να μη προσμετρηθεί καν!
Ναι με καλεσανε. Εχω 661 μόρια χωρίς εμπειρία και περιπου 700 με εμπειρία. Δηλαδή τίποτα χωρίς εμπειρία. Άρα αν με. Βάλουν στον ένα πινακα είμαι εκτός
Η απλή εννιαμηνη θητεία στο στρατό ξηράς πιάνεται ως εμπειρία ; Ξέρει κάποιος με σιγουριά ; Δεν είναι ειδικότητα φύλαξη ευπαθών εγκαταστάσεων για να σας προλάβω...
Aν σου μετρήσουν την εμπειρία δυστυχώς ναι θα είσαι στο πίνακα με εμπειρία και τα μόρια σου θεωρητικά είναι λίγα μπροστά σε άλλα από ότι γράφεται. Το βλέπεις όμως μην κάνεις εικασίες.
Προυπηρεσία έβαλα θητεία στις ειδικές δυνάμεις. Δε ξερω αν μετρηθεί αλλιώς όσοι τελειώνουν ειδικές τότε και να μην έβαλαν δε θα πρεπει να τους μετράνε ότι έχουν εμπειρία?
Δεν νομίζω ότι θα μετρηθεί σαν εμπειρία εφόσον παίρνεις ήδη τα μόρια για τις ειδικές δυνάμεις. Εκτός αν τα συμψηφισουν. Δεν γνωρίζω με σιγουριά όποτε ας σου πει καλύτερα κάποιος που ξέρει.
Έχουμε κάποια εικόνα πόσους φώναξαν χωρίς εμπειρία και εμπειρία με τα χαμηλότερα μόρια; Μιλάω για γενικές θέσεις.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Ορειβασία
- Επάγγελμα: Άνεργος
Ευχαριστώ!1227 μόρια αν τα υπολογίσω έτσι και ο Θεός Βοηθός!
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 29
Καλησπερα! Ποσο πιστευετε θα ειναι η βαση για ΔΕ χωρις εμπειρια; Εγω παντως με 630 μορια καλεστηκα (αν και δεν τα θεωρω πολλα)
Εχω απολυτηριο 18,1,proficiency, υπολογιστες και διπλωμα Β Κατηγοριας κ δεν ειμαι σε καποια ειδικη κατηγορια, να ελπιζω?
Εχω απολυτηριο 18,1,proficiency, υπολογιστες και διπλωμα Β Κατηγοριας κ δεν ειμαι σε καποια ειδικη κατηγορια, να ελπιζω?
Σε επικοινωνία με εμαιλ που είχα με το υπουργείο μ είπαν να το βάλω σαν εμπειρία πιθανών να το μετρήσουν αρκη να μην είναι ειδικότητα μάγειρας οδηγός και τέτοια.
Εμένα η ειδικότητα μου ήταν οδηγός και χειριστής ενσωμάτων και ασυρμάτων μέσων στις ειδικές. Άρα δε θα μετρήσει?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες