Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greece

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Greece »

FF24 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 4:23 am
Greece έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 3:14 am Αν βάλεις εμπειρία όμως μπαίνεις και στον πινακα με εμπειρία και στον πινακα χωρίς εμπειρία;
Αν μετρηθεί εμπειρία από την επιτροπή, έστω μετρηθεί ακόμα και ένας μήνας, τότε ναι, κατατάσσομαι σε αυτούς με εμπειρία. Αν δεν αναγνωρισθεί τίποτα ως εμπειρία τότε στους άλλους πάω.
Εγώ όμως έβαλα εμπειρία η οποία είναι πολυ ελάχιστη και στους πινακες με εμπειρία έχω πολυ λίγα μόρια αλλά έχω παρα πολλα μόρια στους χωρίς εμπειρία. Δηλαδή αν προσμετρηθει αποκλειομαι Ουισαστικα από τον διαγωνισμό ενώ θα περναγα αν δε έβαζα εμπειρία?
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 35

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Venom94 »

Greece έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 12:18 pm
FF24 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 4:23 am
Greece έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 3:14 am Αν βάλεις εμπειρία όμως μπαίνεις και στον πινακα με εμπειρία και στον πινακα χωρίς εμπειρία;
Αν μετρηθεί εμπειρία από την επιτροπή, έστω μετρηθεί ακόμα και ένας μήνας, τότε ναι, κατατάσσομαι σε αυτούς με εμπειρία. Αν δεν αναγνωρισθεί τίποτα ως εμπειρία τότε στους άλλους πάω.
Εγώ όμως έβαλα εμπειρία η οποία είναι πολυ ελάχιστη και στους πινακες με εμπειρία έχω πολυ λίγα μόρια αλλά έχω παρα πολλα μόρια στους χωρίς εμπειρία. Δηλαδή αν προσμετρηθει αποκλειομαι Ουισαστικα από τον διαγωνισμό ενώ θα περναγα αν δε έβαζα εμπειρία;
Αν δεν στη μετρήσουν πας στους χωρίς εμπειρία, δεν αποκλείεσαι από τον διαγωνισμό.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Όταν λέω αποκλειομαι εννοώ ότι δεν έχω ουσιαστικά ελπίδες λόγω της χαμηλής εμπειρίας. Ενώ χωρίς εμπειρία είμαι παρα πολυ καλα στα μόρια. Άρα δεν έπρεπε να βάλω εμπειρία; Αυτό εννοώ
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 12:23 pm Όταν λέω αποκλειομαι εννοώ ότι δεν έχω ουσιαστικά ελπίδες λόγω της χαμηλής εμπειρίας. Ενώ χωρίς εμπειρία είμαι παρα πολυ καλα στα μόρια. Άρα δεν έπρεπε να βάλω εμπειρία; Αυτό εννοώ
Σε καλέσανε για δικαιολογητικά ; Θα φανεί στα προσωρινά. Εξαρτάται πόσα έχεις χωρίς και πόσα με και τι εμπειρία είναι. Μπορεί να μη προσμετρηθεί καν!
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Ναι με καλεσανε. Εχω 661 μόρια χωρίς εμπειρία και περιπου 700 με εμπειρία. Δηλαδή τίποτα χωρίς εμπειρία. Άρα αν με. Βάλουν στον ένα πινακα είμαι εκτός
Επισκέπτης

Η απλή εννιαμηνη θητεία στο στρατό ξηράς πιάνεται ως εμπειρία ; Ξέρει κάποιος με σιγουριά ; Δεν είναι ειδικότητα φύλαξη ευπαθών εγκαταστάσεων για να σας προλάβω...
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Greece έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 12:27 pm Ναι με καλεσανε. Εχω 661 μόρια χωρίς εμπειρία και περιπου 700 με εμπειρία. Δηλαδή τίποτα χωρίς εμπειρία. Άρα αν με. Βάλουν στον ένα πινακα είμαι εκτός
Aν σου μετρήσουν την εμπειρία δυστυχώς ναι θα είσαι στο πίνακα με εμπειρία και τα μόρια σου θεωρητικά είναι λίγα μπροστά σε άλλα από ότι γράφεται. Το βλέπεις όμως μην κάνεις εικασίες.
Επισκέπτης

Προυπηρεσία έβαλα θητεία στις ειδικές δυνάμεις. Δε ξερω αν μετρηθεί αλλιώς όσοι τελειώνουν ειδικές τότε και να μην έβαλαν δε θα πρεπει να τους μετράνε ότι έχουν εμπειρία?
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 12:33 pm Προυπηρεσία έβαλα θητεία στις ειδικές δυνάμεις. Δε ξερω αν μετρηθεί αλλιώς όσοι τελειώνουν ειδικές τότε και να μην έβαλαν δε θα πρεπει να τους μετράνε ότι έχουν εμπειρία;
Δεν νομίζω ότι θα μετρηθεί σαν εμπειρία εφόσον παίρνεις ήδη τα μόρια για τις ειδικές δυνάμεις. Εκτός αν τα συμψηφισουν. Δεν γνωρίζω με σιγουριά όποτε ας σου πει καλύτερα κάποιος που ξέρει.
Επισκέπτης

Έχουμε κάποια εικόνα πόσους φώναξαν χωρίς εμπειρία και εμπειρία με τα χαμηλότερα μόρια; Μιλάω για γενικές θέσεις.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 1:06 pm Έχουμε κάποια εικόνα πόσους φώναξαν χωρίς εμπειρία και εμπειρία με τα χαμηλότερα μόρια; Μιλάω για γενικές θέσεις.
Χωρίς εμπειρία δεν έχουν καλεσει κάτω από 600 μόρια νομίζω. Με εμπειρία δεν γνωρίζω που έφτασε. Για γενικη σειρά πάντα κατηγορία ΔΕ.
dimk88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Ορειβασία
Επάγγελμα: Άνεργος

Δημοσίευση από dimk88 »

Ευχαριστώ!1227 μόρια αν τα υπολογίσω έτσι και ο Θεός Βοηθός!
unknown23
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από unknown23 »

Καλησπερα! Ποσο πιστευετε θα ειναι η βαση για ΔΕ χωρις εμπειρια; Εγω παντως με 630 μορια καλεστηκα (αν και δεν τα θεωρω πολλα)
Εχω απολυτηριο 18,1,proficiency, υπολογιστες και διπλωμα Β Κατηγοριας κ δεν ειμαι σε καποια ειδικη κατηγορια, να ελπιζω?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 12:27 pm Η απλή εννιαμηνη θητεία στο στρατό ξηράς πιάνεται ως εμπειρία ; Ξέρει κάποιος με σιγουριά ; Δεν είναι ειδικότητα φύλαξη ευπαθών εγκαταστάσεων για να σας προλάβω...
Σε επικοινωνία με εμαιλ που είχα με το υπουργείο μ είπαν να το βάλω σαν εμπειρία πιθανών να το μετρήσουν αρκη να μην είναι ειδικότητα μάγειρας οδηγός και τέτοια.
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Εμένα η ειδικότητα μου ήταν οδηγός και χειριστής ενσωμάτων και ασυρμάτων μέσων στις ειδικές. Άρα δε θα μετρήσει?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες