Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 46

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από FF24 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 12:25 am Εμπειρία εποπ δεν μετράει
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, που λέει ή που δεν λέει αυτό που λες; Δεν ξέρουμε τι θα μετρήσουν και τι όχι, αλλά στην προϋπηρεσία μου δηλωνομαι ως στέλεχος ενόπλων δυνάμεων σε υπηρεσίες άμυνας. Διάλογο κάνουμε
Dimis2023

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Dimis2023 »

FF24 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 12:01 am
Dimis2023 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 11:43 pm
FF24 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 11:14 pm

Εννοείται με εμπειρία φίλε. Έχω πολύ κακό απολυτήριο, αλλά πάλι καλά έχω πολλά άλλα προσόντα που μου δίνουν τόσα μόρια, ανήκω και σε ειδική κατηγορία. Αν είχα 14-15 απολυτήριο ήδη θα άρχιζα μετακομίσεις. Τέλος πάντων. Καλή επιτυχία και σε σένα!
Μπορείς να μου αναλύσεις πως με χαμηλό απολυτήριο βγάζεις 770 μόρια χωρίς εμπειρία μήπως κανείς κάποιο λάθος θες να μας πεις αναλυτικά;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου αναλύσω: Απολυτήριο λυκείου--> 12.6*30=378 μόρια
Εμπειρία ως ΕΠΟΠ-->25 μήνες*7=175 μόρια
ΔΕΑ--> 100 μόρια
Αγγλικά C2--> 90 μόρια
ΕΠΟΠ--> 25 μόρια
Σύνολο 768 μόρια

Αν μετρηθεί και σαν εμπειρία το ΔΕΑ τότε μαζεύω άλλα 98 μόρια και φτάνω τα 866.
Χωρίς εμπειρία δεν βγαίνουν 770 που λες με εμπειρία όμως τόσα έχεις το λέω γιατί διευκρινίσω 568 έχεις χωρίς εμπειρία και αν μετρήσουν και τα 25 από εποπ πας 593
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Η λογική λέει ότι αφού μοριοδοτουν τους ΕΠΟΠ και γενικά τον στρατό τότε θα αναγνωρίσουν και την εργασία αυτή ως εμπειρία.
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Dimis2023 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 12:42 am
FF24 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 12:01 am
Dimis2023 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 11:43 pm
Μπορείς να μου αναλύσεις πως με χαμηλό απολυτήριο βγάζεις 770 μόρια χωρίς εμπειρία μήπως κανείς κάποιο λάθος θες να μας πεις αναλυτικά;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου αναλύσω: Απολυτήριο λυκείου--> 12.6*30=378 μόρια
Εμπειρία ως ΕΠΟΠ-->25 μήνες*7=175 μόρια
ΔΕΑ--> 100 μόρια
Αγγλικά C2--> 90 μόρια
ΕΠΟΠ--> 25 μόρια
Σύνολο 768 μόρια

Αν μετρηθεί και σαν εμπειρία το ΔΕΑ τότε μαζεύω άλλα 98 μόρια και φτάνω τα 866.
Χωρίς εμπειρία δεν βγαίνουν 770 που λες με εμπειρία όμως τόσα έχεις το λέω γιατί διευκρινίσω 568 έχεις χωρίς εμπειρία και αν μετρήσουν και τα 25 από εποπ πας 593

Ρε φίλε μου, με συγχωρείς κιόλας, κινέζικα μιλάω; Με εμπειρία σου είπα βγάζω τόσα! Με εμπειρία θα μετρηθω! Για όνομα του θεού βραδιάτικα!
Dimis2023

Δημοσίευση από Dimis2023 »

Είπες ότι βγάζεις χωρίς εμπειρία 770 και λέω πως βγαίνουν τωσα μόρια μήπως μετράω εγώ κάτι λάθος γιαθτυσε ρώτησα δεν είχα σκοπό να σε φέρω σε δύσκολη θέση με συγχωρείς.
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Dimis2023 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 12:49 am Είπες ότι βγάζεις χωρίς εμπειρία 770 και λέω πως βγαίνουν τωσα μόρια μήπως μετράω εγώ κάτι λάθος γιαθτυσε ρώτησα δεν είχα σκοπό να σε φέρω σε δύσκολη θέση με συγχωρείς.
Με συγχωρείς αν θύμωσα. Αλλά όπως είπα και πιο πάνω, οι ειδικές κατηγορίες θα βγουν ανεξαρτήτως εμπειρίας ή μη. Αν δεν μετρήσουν καθόλου την εμπειρία μου τότε κυμαινομαι κάπου στα 600, οκ
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Ρε παιδια θα υπάρχουν δυο πίνακες με εμπειρία και χωρίς εμπειρία; Ή όλοι θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους έχοντας η όχι εμπειρία; Γτ κάποιοι μου παν ότι θα παρει και με εμπειρία αλλά και άτομα χωρίς εμπειρία σε ξεχωριστο πινακα. Μίσους μισους δηλαδή... Ισχυει κάτι τέτοιο και αν ισχυει πως το ξέρετε αφου δε το λέει η προκήρυξη;
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Greece έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 1:30 am Ρε παιδια θα υπάρχουν δυο πίνακες με εμπειρία και χωρίς εμπειρία; Ή όλοι θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους έχοντας η όχι εμπειρία; Γτ κάποιοι μου παν ότι θα παρει και με εμπειρία αλλά και άτομα χωρίς εμπειρία σε ξεχωριστο πινακα. Μίσους μισους δηλαδή... Ισχυει κάτι τέτοιο και αν ισχυει πως το ξέρετε αφου δε το λέει η προκήρυξη;

Λοιπόν, θα σε παραπέμψω στους πίνακες με τις θέσεις. Στη τέρμα δεξιά στήλη είναι οι θέσεις χωρίς εμπειρία. Στους ΔΕ παίρνει 180 θέσεις με εμπειρία και 220 χωρίς. Κάνε το άθροισμα και θα δεις
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Αν βάλεις εμπειρία όμως μπαίνεις και στον πινακα με εμπειρία και στον πινακα χωρίς εμπειρία?
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από FF24 »

Greece έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 3:14 am Αν βάλεις εμπειρία όμως μπαίνεις και στον πινακα με εμπειρία και στον πινακα χωρίς εμπειρία;
Αν μετρηθεί εμπειρία από την επιτροπή, έστω μετρηθεί ακόμα και ένας μήνας, τότε ναι, κατατάσσομαι σε αυτούς με εμπειρία. Αν δεν αναγνωρισθεί τίποτα ως εμπειρία τότε στους άλλους πάω.
Ronaldinho

Δημοσίευση από Ronaldinho »

unknown23 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 7:31 pm
Gim έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 7:13 pm Γεια σας,
Ο αριθμος στρατολογικου μητρώου και αιτηση Α συμπληρωνεται και αποστέλλετε απο ολους;
Απο οσους/ες εχουν δηλωσει οτι εχουν προηγουμενη στρατιωτικη θητεια εχω την εντυπωση οτι γραφει η αιτηση
Αδερφε εγω που το σημειωσα το ασμ στην αιτηση απλα υπαρχει περιπτωση να υπαρξει καποιο προβλημα; Επισης ειμαι για ΔΕ στα 520 μορια χωρις εμπειρια με κυριο προσον+ειδικες θεσεις πολυτεκνιας. Ας δωσει καποιος τα φωτα του στις πιθανοτητες. Ευχαριστω.
mixalis27
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από mixalis27 »

Ο άλλος ο ανίδεος πιο πάνω γράφει εμπειρία από ΕΠΟΠ δε μετράει. Παιδιά αν είστε άσχετοι απλά βλέπετε τι γράφουν και μη συμμετέχετε! Εκτός και αν είστε ήδη κομμένοι και δε σας κάλεσαν για αιτήσεις είτε έχετε λίγα μόρια και προσπαθείτε να καθησυχάσετε τον εαυτό σας ότι δε θα μετρήσει το ένα δε θα μετρήσει το άλλο…
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Σταματήστε την παραπληροφόρηση γενικότερα, τελευταία ημέρα υποβολής σήμερα, κόψτε λιγο την κακία σας, για όνομα του Θεού!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα παιδιά. Πολλοί είμαστε με 1200 μορια με εμπειρία τελικά. Δεν το περίμενα. Μάλλον ανέβηκε ο μέσος όρος ηλικίας. Τεσπα. Καλή επιτυχία.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες