Ευχαριστώ!DIMITRA91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 6:46 pmΚαλησπέρα. Την ηλεκτρονική αίτηση έπρεπε να την υπογράψεις. Την αίτηση όπου αναγράφουμε τα δικαιολογητικά έπρεπε να την υπογράψεις και να πας στα ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής. Αν παρέλειψες κάτι εκτυπώνεις την αίτηση της προκήρυξης που λέει "αντικατάσταση" και αύριο την ξαναστελνεις.
Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Γεια σας,
Ο αριθμος στρατολογικου μητρώου και αιτηση Α συμπληρωνεται και αποστέλλετε απο ολους?
Ο αριθμος στρατολογικου μητρώου και αιτηση Α συμπληρωνεται και αποστέλλετε απο ολους?
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση αν έχει καταλάβει κάποιος πως λειτουργεί η προκυρηξη αυτή. Όσους δεν καλέσανε για κατάθεση δικαιολογητικών σε ποιους πίνακες θα μπουν και με τι σειρά κατάταξης στα προσωρινά ; Τα στοιχεία της ηλεκτρονικής δήλωσης μπορεί να μη συνάδουν με τα αληθή εφόσον δεν έχουν ελεγχθεί δικαιολογητικά...
870 μόρια με εμπειρία να φανταστω γιατί χωρίς εμπειρία πως φτάνεις 870;Kostas91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 2:00 pmΚαλή επιτυχία εύχομαι φίλε μου, να πάνε όλα καλά! Υ. ΓFF24 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 1:50 pm
Καλησπέρα συνυποψήφιε! Έχω δηλώσει 10 περιοχές πέριξ Πάτρας και Πάτρα φυσικά. Έχω 870 μόρια, αλλά πιθανότατα να μην μου μετρήσουν την εμπειρία ως ΔΕΑ. Άρα πάω στα 770. Καλή επιτυχία εύχομαι! Έχεις και έχω πολλές πιθανότητες! Δεν είμαστε πολλοί με τέτοιο χαρτί!
ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!
Παιδια να κανω μια ερωτηση μπορει και χαζη; Υπαρχει περιπτωση οσοι βαλαμε εντοπιοτητα να μην μας παρουν στη πρωτη πολη που βαλαμε εντοπιοτητα και να μας παρουν στη δευτερη πολη;
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 8:25 pm870 μόρια με εμπειρία να φανταστω γιατί χωρίς εμπειρία πως φτάνεις 870;Kostas91 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 2:00 pmΚαλή επιτυχία εύχομαι φίλε μου, να πάνε όλα καλά! Υ. ΓFF24 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 1:50 pm
Καλησπέρα συνυποψήφιε! Έχω δηλώσει 10 περιοχές πέριξ Πάτρας και Πάτρα φυσικά. Έχω 870 μόρια, αλλά πιθανότατα να μην μου μετρήσουν την εμπειρία ως ΔΕΑ. Άρα πάω στα 770. Καλή επιτυχία εύχομαι! Έχεις και έχω πολλές πιθανότητες! Δεν είμαστε πολλοί με τέτοιο χαρτί!
ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!
Με εμπειρία φυσικά. Ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία?
Όχι είμαι στη γενική σειρά απλά ρώτησα γιατί διαβάζω για μόρια 800 900 γενικά και λέω πως βγάζουν τόσα χωρίς εμπειρία και πολλοί μπερδεύονται με ΠΕ που πολλαπλασιάζουν επί 60 ενώ για ΔΕ είναι επί 30. Με εμπειρία ναι βγαίνουν. Ευχαριστω για την απάντηση.
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 9:52 pmΌχι είμαι στη γενική σειρά απλά ρώτησα γιατί διαβάζω για μόρια 800 900 γενικά και λέω πως βγάζουν τόσα χωρίς εμπειρία και πολλοί μπερδεύονται με ΠΕ που πολλαπλασιάζουν επί 60 ενώ για ΔΕ είναι επί 30. Με εμπειρία ναι βγαίνουν. Ευχαριστω για την απάντηση.
Εννοείται με εμπειρία φίλε. Έχω πολύ κακό απολυτήριο, αλλά πάλι καλά έχω πολλά άλλα προσόντα που μου δίνουν τόσα μόρια, ανήκω και σε ειδική κατηγορία. Αν είχα 14-15 απολυτήριο ήδη θα άρχιζα μετακομίσεις. Τέλος πάντων. Καλή επιτυχία και σε σένα!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Ορειβασία
- Επάγγελμα: Άνεργος
Μπορεί να μου πει κάποιος σε ποιο σημείο της προκήρυξης γράφει ότι το απολυτήριο στη ΔΕ κατηγορία πολλαπλασιαζεται *30 και όχι *60;
Το έχω δει να γράφεται από πολλούς αλλά δεν το έχω βρει πουθενά μέσα στη προκήρυξη. Το μόνο που έχω δει είναι ΤΕ, ΠΕ, ΔΕ*60
Το έχω δει να γράφεται από πολλούς αλλά δεν το έχω βρει πουθενά μέσα στη προκήρυξη. Το μόνο που έχω δει είναι ΤΕ, ΠΕ, ΔΕ*60
Μπορείς να μου αναλύσεις πως με χαμηλό απολυτήριο βγάζεις 770 μόρια χωρίς εμπειρία μήπως κανείς κάποιο λάθος θες να μας πεις αναλυτικά;FF24 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 11:14 pm
Εννοείται με εμπειρία φίλε. Έχω πολύ κακό απολυτήριο, αλλά πάλι καλά έχω πολλά άλλα προσόντα που μου δίνουν τόσα μόρια, ανήκω και σε ειδική κατηγορία. Αν είχα 14-15 απολυτήριο ήδη θα άρχιζα μετακομίσεις. Τέλος πάντων. Καλή επιτυχία και σε σένα!
Με εμπειρία είναι το παιδί για αυτό έχει αυτά τα μόριαDimis2023 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 11:43 pmΜπορείς να μου αναλύσεις πως με χαμηλό απολυτήριο βγάζεις 770 μόρια χωρίς εμπειρία μήπως κανείς κάποιο λάθος θες να μας πεις αναλυτικά;FF24 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 11:14 pm
Dimis2023 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 11:43 pmΜπορείς να μου αναλύσεις πως με χαμηλό απολυτήριο βγάζεις 770 μόρια χωρίς εμπειρία μήπως κανείς κάποιο λάθος θες να μας πεις αναλυτικά;FF24 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 11:14 pm
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου αναλύσω: Απολυτήριο λυκείου--> 12.6*30=378 μόρια
Εμπειρία ως ΕΠΟΠ-->25 μήνες*7=175 μόρια
ΔΕΑ--> 100 μόρια
Αγγλικά C2--> 90 μόρια
ΕΠΟΠ--> 25 μόρια
Σύνολο 768 μόρια
Αν μετρηθεί και σαν εμπειρία το ΔΕΑ τότε μαζεύω άλλα 98 μόρια και φτάνω τα 866.
Επί 60, σε δεκάβαθμη κλίμακα. Όταν το έχεις σε εικοσάβαθμη, μπορείς να πολλα/σεις με 30 και να σου βγει το ίδιο. Δοκίμασε το.dimk88 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 11:17 pm Μπορεί να μου πει κάποιος σε ποιο σημείο της προκήρυξης γράφει ότι το απολυτήριο στη ΔΕ κατηγορία πολλαπλασιαζεται *30 και όχι *60;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες