Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mixalis27
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από mixalis27 »

Για το παιδί που ρώτησε παραπάνω για το Ι3.
Στα σώματα ασφαλειας δεν έχεις κάποιο θέμα έως και Ι3 διορίζεσαι κανονικά, θέμα εχεις μόνο στις ενοπλες Δυνάμεις ναυτικό, ξηρά, αεροπορία
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Magnum7 »

Η δικαστική αστυνομία έτσι και αλλιώς δεν είναι σώμα ασφαλείας
Lass

Δημοσίευση από Lass »

ChriKon έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 3:23 pm
Lass έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 3:18 pm
ChriKon έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 2:51 pm Καλησπέρα σε όλους
Για κατηγορία τριτέκνων τι ισχύει; Εγώ προέρχομαι από τρίτεκνη αλλά είμαι 26 και παντρεμένη
Υπάρχει όμως χαρτί π δείχνει ότι είμαι από τρίτεκνη
Θα έχω θέμα;
Εγώ που είμαι τριτεκνος πάντως, με ρωτήσανε αν έχει παντρευτεί κάποιο από τα αδέρφια μου. Έχω την εντύπωση πως αν είσαι παντρεμένη εσύ ή κάποια από τ αδέρφια σου, δημιουργείτε δηλαδή νέα οικογένεια, δε πιάνεται η τριτεκνία... Αυτή την εντύπωση έχω, δεν είμαι σίγουρος όμως.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Ποιοι σε ρώτησαν αν έχει παντρευτει κάποιο από τα αδέρφια σου;

Το γραφείο που ανέλαβε τα χαρτιά μου
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζετε εάν τα δικαιολογητικά μπορούμε να τα στείλουμε μόνο με ελτα ή γίνεται και με οποιαδήποτε courier?
TakisSar21

Δημοσίευση από TakisSar21 »

Καλησπέρα
Η εμπειρία σε μήνες πως αναλύεται και προσμετράται?
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Καλησπέρα, στην αίτηση υποβολής μπορούμε να συμπληρώσουμε όλα τα δικαιολογητικά που θα υποβάλλουμε, ανεξάρτητα αν μοριοδοτούνται η όχι;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από niasimas »

Visitor έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 7:28 pm Καλησπέρα, στην αίτηση υποβολής μπορούμε να συμπληρώσουμε όλα τα δικαιολογητικά που θα υποβάλλουμε, ανεξάρτητα αν μοριοδοτούνται η όχι;
Όλα τα δικαιολογητικά, ακόμα και αυτά που δεν πάιρνεις μόρια, γιατί είναι προαπαιτούμενα.
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

niasimas έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 7:31 pm
Visitor έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 7:28 pm Καλησπέρα, στην αίτηση υποβολής μπορούμε να συμπληρώσουμε όλα τα δικαιολογητικά που θα υποβάλλουμε, ανεξάρτητα αν μοριοδοτούνται η όχι;
Όλα τα δικαιολογητικά, ακόμα και αυτά που δεν πάιρνεις μόρια, γιατί είναι προαπαιτούμενα.
Είσαι αδερφός, σε ευχαριστώ. 🙏🏻
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από FF24 »

Παιδια, δυο ερωτησεις, θα βοηθησετε πολυ αν απαντησετε.

1) Στο χαρτι που γραφουμε τι δικαιολογητικα προσκομιζουμε, τι συμπληρωνουμε στο πανω δεξια πλαισιο; Τον αριθμο πρωτοκολλου αιτησης; Αυτο που εχει και την ημερομηνια;

2) Ενα τηλεφωνο του αρμοδιου τμηματος για την προκυρηξη εχει καποιος να επικοινωνησω για μια διευκρινιση για την αιτηση?
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Πραγματικά, μετά από μια ματιά που έριξα σε ομάδες στο φβ, η προθεσμία μεθαύριο τελειώνει κι άλλοι ακόμα ρωτούν για ορια ηλικίας, για μετάφραση ξενόγλωσσων και ότι άλλο…
Επισκέπτης

Τρία παιδιά … τρία παιδιά βολιωτικαααα! Από τους 7.000 αν στείλουν όλοι δικαιολογητικά κανένα 3 χιλιαρο θα είναι τσεκ βαριά.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

FF24 έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 9:45 pm Παιδια, δυο ερωτησεις, θα βοηθησετε πολυ αν απαντησετε.

1) Στο χαρτι που γραφουμε τι δικαιολογητικα προσκομιζουμε, τι συμπληρωνουμε στο πανω δεξια πλαισιο; Τον αριθμο πρωτοκολλου αιτησης; Αυτο που εχει και την ημερομηνια;

2) Ενα τηλεφωνο του αρμοδιου τμηματος για την προκυρηξη εχει καποιος να επικοινωνησω για μια διευκρινιση για την αιτηση;
Ναι, τον αριθμό πρωτοκόλλου που έχει και την ημερομηνία θα συμπληρώσεις.
Τώρα για τηλέφωνο, όσοι θέλουν να ρωτήσουν κάτι τηλεφωνούν στο ΑΣΕΠ.
Επισκέπτης

Παιδιά έχω πρόβλημα έχω προϋπηρεσία 84 μήνες φύλακας αλλά στα ένσημα με έχει ειδικότητα καθαρίσεις εργάτης τι να κάνω; Μίλησα με το λογιστήριο λεω δώστε μου μια βεβαίωση τουλάχιστον ότι δουλεύω φύλακας και μου είπαν δεν γίνεται πάνε στραφη τώρα ολα ε; Κ έχω 17 απολυτήριο και ειδικές δυνάμεις.
Dpgkioio

Δημοσίευση από Dpgkioio »

Ήσουν σε εταιρεια σεκιουριτι και σου έβαζε ένσημα καθαριστή εργάτη;
Τι απατεώνες είναι αυτοι
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Venom94 »

Πέρα από το ότι αυτοί είναι απατεώνες, φταις και εσύ που δεν είχες μπει στο κόπο να ελέγξεις ποτέ τα ένσημα σου. Τα προσέχουμε αυτά παιδιά όχι μόνο για τις προκυρηξεις γενικότερα γίνονται λαμογιες!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 8 επισκέπτες