Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Για το παιδί που ρώτησε παραπάνω για το Ι3.
Στα σώματα ασφαλειας δεν έχεις κάποιο θέμα έως και Ι3 διορίζεσαι κανονικά, θέμα εχεις μόνο στις ενοπλες Δυνάμεις ναυτικό, ξηρά, αεροπορία
Στα σώματα ασφαλειας δεν έχεις κάποιο θέμα έως και Ι3 διορίζεσαι κανονικά, θέμα εχεις μόνο στις ενοπλες Δυνάμεις ναυτικό, ξηρά, αεροπορία
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Η δικαστική αστυνομία έτσι και αλλιώς δεν είναι σώμα ασφαλείας
ChriKon έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 3:23 pmΕυχαριστώ για την απάντηση. Ποιοι σε ρώτησαν αν έχει παντρευτει κάποιο από τα αδέρφια σου;Lass έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 3:18 pmΕγώ που είμαι τριτεκνος πάντως, με ρωτήσανε αν έχει παντρευτεί κάποιο από τα αδέρφια μου. Έχω την εντύπωση πως αν είσαι παντρεμένη εσύ ή κάποια από τ αδέρφια σου, δημιουργείτε δηλαδή νέα οικογένεια, δε πιάνεται η τριτεκνία... Αυτή την εντύπωση έχω, δεν είμαι σίγουρος όμως.
Το γραφείο που ανέλαβε τα χαρτιά μου
Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζετε εάν τα δικαιολογητικά μπορούμε να τα στείλουμε μόνο με ελτα ή γίνεται και με οποιαδήποτε courier?
Καλησπέρα
Η εμπειρία σε μήνες πως αναλύεται και προσμετράται?
Η εμπειρία σε μήνες πως αναλύεται και προσμετράται?
Καλησπέρα, στην αίτηση υποβολής μπορούμε να συμπληρώσουμε όλα τα δικαιολογητικά που θα υποβάλλουμε, ανεξάρτητα αν μοριοδοτούνται η όχι;
Είσαι αδερφός, σε ευχαριστώ.niasimas έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 7:31 pmΌλα τα δικαιολογητικά, ακόμα και αυτά που δεν πάιρνεις μόρια, γιατί είναι προαπαιτούμενα.
Παιδια, δυο ερωτησεις, θα βοηθησετε πολυ αν απαντησετε.
1) Στο χαρτι που γραφουμε τι δικαιολογητικα προσκομιζουμε, τι συμπληρωνουμε στο πανω δεξια πλαισιο; Τον αριθμο πρωτοκολλου αιτησης; Αυτο που εχει και την ημερομηνια;
2) Ενα τηλεφωνο του αρμοδιου τμηματος για την προκυρηξη εχει καποιος να επικοινωνησω για μια διευκρινιση για την αιτηση?
1) Στο χαρτι που γραφουμε τι δικαιολογητικα προσκομιζουμε, τι συμπληρωνουμε στο πανω δεξια πλαισιο; Τον αριθμο πρωτοκολλου αιτησης; Αυτο που εχει και την ημερομηνια;
2) Ενα τηλεφωνο του αρμοδιου τμηματος για την προκυρηξη εχει καποιος να επικοινωνησω για μια διευκρινιση για την αιτηση?
Πραγματικά, μετά από μια ματιά που έριξα σε ομάδες στο φβ, η προθεσμία μεθαύριο τελειώνει κι άλλοι ακόμα ρωτούν για ορια ηλικίας, για μετάφραση ξενόγλωσσων και ότι άλλο…
Τρία παιδιά … τρία παιδιά βολιωτικαααα! Από τους 7.000 αν στείλουν όλοι δικαιολογητικά κανένα 3 χιλιαρο θα είναι τσεκ βαριά.
Ναι, τον αριθμό πρωτοκόλλου που έχει και την ημερομηνία θα συμπληρώσεις.FF24 έγραψε: Τετ Νοέμ 08, 2023 9:45 pm Παιδια, δυο ερωτησεις, θα βοηθησετε πολυ αν απαντησετε.
2) Ενα τηλεφωνο του αρμοδιου τμηματος για την προκυρηξη εχει καποιος να επικοινωνησω για μια διευκρινιση για την αιτηση;
Τώρα για τηλέφωνο, όσοι θέλουν να ρωτήσουν κάτι τηλεφωνούν στο ΑΣΕΠ.
Παιδιά έχω πρόβλημα έχω προϋπηρεσία 84 μήνες φύλακας αλλά στα ένσημα με έχει ειδικότητα καθαρίσεις εργάτης τι να κάνω; Μίλησα με το λογιστήριο λεω δώστε μου μια βεβαίωση τουλάχιστον ότι δουλεύω φύλακας και μου είπαν δεν γίνεται πάνε στραφη τώρα ολα ε; Κ έχω 17 απολυτήριο και ειδικές δυνάμεις.
Ήσουν σε εταιρεια σεκιουριτι και σου έβαζε ένσημα καθαριστή εργάτη;
Τι απατεώνες είναι αυτοι
Τι απατεώνες είναι αυτοι
Πέρα από το ότι αυτοί είναι απατεώνες, φταις και εσύ που δεν είχες μπει στο κόπο να ελέγξεις ποτέ τα ένσημα σου. Τα προσέχουμε αυτά παιδιά όχι μόνο για τις προκυρηξεις γενικότερα γίνονται λαμογιες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες