Ναι αυτήν την ειδικότητα έχω ! Ρωτάω αν θα θέλει κα άδεια άσκησης επαγγέλματος
Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
-
Visitor
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Μήπως φοβασαι μην σου φάνε την θέση; Λέω μήπως… εύχομαι να μην σε έχει συνάδελφο κάποιος από δω μέσα, γιατί με τέτοια “ενθάρρυνση”, θα τινάξει τα μυαλά του στον αέρα.
-
Επισκέπτης
-
Biokterios
Οι περισσοτερες θεσεις θα καλυφθουν απο απολυτηρια και το λεω εγω που εχω ΙΕΚ!
-
Dhmos33
Το στηρίζεις κάπου αυτό που λες; Έχεις αποτέλεσματα εξετάσεων; Έχεις κωδικους εοππεπ πιοι έχουν πάρει πιστοποίηση; Όχι απλά λέω, γτ έχω όταν έδωσα ήμασταν 21 άτομα και πέρασαν οι 4,
-
Visitor
Μην στεναχωρασαι, εσυ δεν έχεις καμια σχέση, τουναντίον για αυτούς που ξέρουν μόνο να αποθαρρύνουν από το να κοιτούν την δουλεια τωνε.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 12:38 pmΑυτό πήγαινε σε εμένα η στον άσχετο που λέει ότι θα καλυφθούν όλες οι θέσεις από ΙΕΚ;
-
KwstisMp
Πότε λετε να έχουμε νεότερα; Πιστεύω την επόμενη εβδομάδα
-
Επισκέπτης
Η ιστορία έχει δείξει σε παλιότερες προκηρύξεις ότι το ΙΕΚ θα καλύψει ένα 20%των θέσεων.
Στη 6κ και 9κ που είχιε δύο ΙΕΚ και στελεχών και α επικουρία μουσείοφυλακες το 80% καλύφθηκε από β επικουρία με απολυτήριο λυκείου.
Στη 6κ και 9κ που είχιε δύο ΙΕΚ και στελεχών και α επικουρία μουσείοφυλακες το 80% καλύφθηκε από β επικουρία με απολυτήριο λυκείου.
-
Επισκέπτης
Έλα μωρέ που ασχολείστε με αυτά που λένε οι του ΙΕΚ. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου … μη αρχίσετε τους τσακωμούς πάλι δωρον άδωρον είναι. Λογικά ναι σε ένα 10ημερο το πολύ πιστεύω κ εγώ θα έχουν αρχίσει τα ι μέιλ
-
Visitor
Ρίχνουν λάδι στην φωτιά, τους αρέσει να τρωγόμαστε μεταξύ μας, φαίνεται.
-
Dhmos33
Κ εγώ αυτό πιστεύω μέχρι 20 Νοεμβρίου θα έχουν ζητηθεί φάκελοι. Δεκεμβρίο προσωρινά και αθλήματα Ιανουαρίου,
-
Dhmos33
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες