Τότε αφού λέμε το ίδιο γτ με πηγές κόντρα; Στην αρχή;FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:36 pmΧαχα αν με λες ξερόλα, το δέχομαι!:) Έχω διαβάσει πολύ προσεκτικά την προκύρηξη και ό, τι λέω αναγράφεται κιόλας.suzuki321 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:32 pmΠήρα γιατί δεν είμαι ξερόλας, γτ δεν είδα ακριβώς σε πίνακα τις θέσεις για τις ειδικές κατηγορίες. Καλή επιτυχία.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:20 pm
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Δεν χρειαζόταν να πάρεις τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ για αυτό το πράγμα. Αυτά εννοούνται. Έχεις και μητρώο απο το 2014 και ρώτας τέτοια πράγματα; Είναι ξεκάθαρη η προκύρηξη: Οι κυριοι υποψήφιοι υπερτερούν των επικουρικών. Καλή επιτυχία εύχομαι!
Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Καλησπέρα παιδιά μια διευκρίνιση θέλω γτ δεν ξέρω ανσε κάποια σελίδα στο φόρουμ έχει συζητηθεί. Εγώ και η κοπέλα μου κάναμε αίτηση και έχουμε πολλές πιθανότητες. Οκ για άντρες πιστεύω θα είναι πιο εύκολο αλλά οι γυναίκες τι ακριβώς θα κάνουν; Φύλαξη έξω από δικαστήρια; Ή μέσα; Δλδ όλο το οχτάωρο θα είμαστε όρθιοι έξω από το κτίριο; Και η επίδοση δικογράφων τι ακριβώς είναι;
Επίσης στις δικές θα έχει και αστυνομικούς μέσα στις αίθουσες η θα είμαστε εμείς πλέον στη θέση τους.
Ευχαριστώ πολύ θέλω πολύ να μου απαντήσει κάποιος
Επίσης στις δικές θα έχει και αστυνομικούς μέσα στις αίθουσες η θα είμαστε εμείς πλέον στη θέση τους.
Ευχαριστώ πολύ θέλω πολύ να μου απαντήσει κάποιος
Σου ανταπάντησα διότι υποστήριζες ότι ανεξαρτήτως ειδικής κατηγορίας, ο έχων πτύχιο ΙΕΚ προσπερνάει και τον ίδιο τον Θεο, με άλλα λόγια ο έχων 2 τέκνα παραβιάζει τις θέσεις των τριτέκνων και πολυτέκνων. Αν κατάλαβα λαθός τότε ή δεν διάβασα καλά ή το διατύπωσες λάθος. Όπως και να χει με συγχωρεί η κοινότητα έδω για την άσκοπη κατάχρηση του νήματος.suzuki321 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:53 pmΤότε αφού λέμε το ίδιο γτ με πηγές κόντρα; Στην αρχή;FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:36 pmΧαχα αν με λες ξερόλα, το δέχομαι!:) Έχω διαβάσει πολύ προσεκτικά την προκύρηξη και ό, τι λέω αναγράφεται κιόλας.suzuki321 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 8:32 pm
Πήρα γιατί δεν είμαι ξερόλας, γτ δεν είδα ακριβώς σε πίνακα τις θέσεις για τις ειδικές κατηγορίες. Καλή επιτυχία.τέλος πάντων καλή επιτυχία να έχουμε.
Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα; Εκτιμήσεις για τη βάση;
Το θέμα είναι ότι η προκήρυξη δεν καθορίζει πόσοι πολυτεκνοι θα μπουν σε κάθε πόλη. Ενώ η 9κ ας πούμε έλεγε σε κάθε πόλη πόσους θα πάρει.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 7:10 pmΠολύ καλή η απορία σου, θα σου την λύσω τώρα εγώ αμέσως. Θα βγάλουν τρεις ξεχωριστές κατατάξεις (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) πχ για τους πολύτεκνους που θα χωρίζονται σε "με εμπειρία" και "χωρίς εμπειρία". Αυτές οι κατατάξεις μπορεί να δημοσιευθούν μπορεί και όχι (με άλλα λόγια ή θα βγουν ξεχώριστοι πίνακες για τις ειδικές κατηγορίες ή εικάζω ότι θα συμπεριληφθούν όλοι οι υποψήφιοι σε έναν κοινό πίνακα που οι πολύτεκνοι θα έχουν παραδείγματος χάρη τρεις αστερίσκους για συμβολισμό ή οτιδήποτε άλλο). Να μην μακρυγορώ, πχ στην κατάταξη πολυτέκνων ΔΕ θα βάλουν όσους είναι πολύτεκνοι. Αν ζηταει 100 πολύτεκνους με εμπειρία και έχουν κανει 200 πολύτεκνοι με εμπειρία αίτηση τότε πρέπει να προηγηθούν οι κάτοχοι ΙΕΚ, μετά όλοι οι υπόλοιποι επικουρικοί με βάση τα μόρια τους, το ίδιο και στο "χωρίς εμπειρία". Εάν αυτοί οι 100 δήλωσαν μόνο Πειραιά και ο Πειραιάς ζητάει μόνο 20 άτομα τότε οι υπόλοιποι 80 ή θα αποκλειστούν ή θα παίξουν την τύχη τους στους "χωρίς ειδική κατηγορία υποψήφιους".Giorgos333 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 6:55 pm Ρε παιδια εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο.
Ας πουμε σε Αθηνα-Πειραια οι συνολικες θεσεις ΔΕ ειναι 151. Απο αυτες ποσες θα πανε για τριτεκνους-πολυτεκνους και ειδικη κατηγορια;
Ας πουμε σε πολεις που παιρνει μονο 3 ατομα ΔΕ εκει δε θα παρει καθολου τριτεκνους-πολυτεκνους και ειδικη κατηγορια;
Εδώ το έχει φλου. Λέει απλά ότι στα 400 άτομα θα πάρει 65 πολύτεκνους.
Σε ποιες πόλεις θα είναι αυτοί οι 65;
Στην επαρχία που παίρνει μόνο 2,3 άτομα προφανώς δε θα πάρει. Άρα θα πάνε όλοι Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη.
Δηλαδή εμείς οι Αθηναίοι που είμαστε γενική σειρά μπορεί να χάσουμε όλες τις θέσεις από πολύτεκνους, τριτεκνους και είδη κατηγορία?
Έλα ντε στην ΠΕ κατηγορία έχει 3 θέσεις Αθήνα και 2 Πειραιά αν από τα 8 άτομα 5 έχουν δηλώσει αυτές τις 2 περιοχές πάπαλα;Giorgos333 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 10:16 pmΤο θέμα είναι ότι η προκήρυξη δεν καθορίζει πόσοι πολυτεκνοι θα μπουν σε κάθε πόλη. Ενώ η 9κ ας πούμε έλεγε σε κάθε πόλη πόσους θα πάρει.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 7:10 pmΠολύ καλή η απορία σου, θα σου την λύσω τώρα εγώ αμέσως. Θα βγάλουν τρεις ξεχωριστές κατατάξεις (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) πχ για τους πολύτεκνους που θα χωρίζονται σε "με εμπειρία" και "χωρίς εμπειρία". Αυτές οι κατατάξεις μπορεί να δημοσιευθούν μπορεί και όχι (με άλλα λόγια ή θα βγουν ξεχώριστοι πίνακες για τις ειδικές κατηγορίες ή εικάζω ότι θα συμπεριληφθούν όλοι οι υποψήφιοι σε έναν κοινό πίνακα που οι πολύτεκνοι θα έχουν παραδείγματος χάρη τρεις αστερίσκους για συμβολισμό ή οτιδήποτε άλλο). Να μην μακρυγορώ, πχ στην κατάταξη πολυτέκνων ΔΕ θα βάλουν όσους είναι πολύτεκνοι. Αν ζηταει 100 πολύτεκνους με εμπειρία και έχουν κανει 200 πολύτεκνοι με εμπειρία αίτηση τότε πρέπει να προηγηθούν οι κάτοχοι ΙΕΚ, μετά όλοι οι υπόλοιποι επικουρικοί με βάση τα μόρια τους, το ίδιο και στο "χωρίς εμπειρία". Εάν αυτοί οι 100 δήλωσαν μόνο Πειραιά και ο Πειραιάς ζητάει μόνο 20 άτομα τότε οι υπόλοιποι 80 ή θα αποκλειστούν ή θα παίξουν την τύχη τους στους "χωρίς ειδική κατηγορία υποψήφιους".Giorgos333 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 6:55 pm Ρε παιδια εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο.
Ας πουμε σε Αθηνα-Πειραια οι συνολικες θεσεις ΔΕ ειναι 151. Απο αυτες ποσες θα πανε για τριτεκνους-πολυτεκνους και ειδικη κατηγορια;
Ας πουμε σε πολεις που παιρνει μονο 3 ατομα ΔΕ εκει δε θα παρει καθολου τριτεκνους-πολυτεκνους και ειδικη κατηγορια;
Στην επαρχία που παίρνει μόνο 2,3 άτομα προφανώς δε θα πάρει. Άρα θα πάνε όλοι Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη.
Δηλαδή εμείς οι Αθηναίοι που είμαστε γενική σειρά μπορεί να χάσουμε όλες τις θέσεις από πολύτεκνους, τριτεκνους και είδη κατηγορία;
Giorgos333 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 10:16 pmΤο θέμα είναι ότι η προκήρυξη δεν καθορίζει πόσοι πολυτεκνοι θα μπουν σε κάθε πόλη. Ενώ η 9κ ας πούμε έλεγε σε κάθε πόλη πόσους θα πάρει.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 7:10 pmΠολύ καλή η απορία σου, θα σου την λύσω τώρα εγώ αμέσως. Θα βγάλουν τρεις ξεχωριστές κατατάξεις (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) πχ για τους πολύτεκνους που θα χωρίζονται σε "με εμπειρία" και "χωρίς εμπειρία". Αυτές οι κατατάξεις μπορεί να δημοσιευθούν μπορεί και όχι (με άλλα λόγια ή θα βγουν ξεχώριστοι πίνακες για τις ειδικές κατηγορίες ή εικάζω ότι θα συμπεριληφθούν όλοι οι υποψήφιοι σε έναν κοινό πίνακα που οι πολύτεκνοι θα έχουν παραδείγματος χάρη τρεις αστερίσκους για συμβολισμό ή οτιδήποτε άλλο). Να μην μακρυγορώ, πχ στην κατάταξη πολυτέκνων ΔΕ θα βάλουν όσους είναι πολύτεκνοι. Αν ζηταει 100 πολύτεκνους με εμπειρία και έχουν κανει 200 πολύτεκνοι με εμπειρία αίτηση τότε πρέπει να προηγηθούν οι κάτοχοι ΙΕΚ, μετά όλοι οι υπόλοιποι επικουρικοί με βάση τα μόρια τους, το ίδιο και στο "χωρίς εμπειρία". Εάν αυτοί οι 100 δήλωσαν μόνο Πειραιά και ο Πειραιάς ζητάει μόνο 20 άτομα τότε οι υπόλοιποι 80 ή θα αποκλειστούν ή θα παίξουν την τύχη τους στους "χωρίς ειδική κατηγορία υποψήφιους".Giorgos333 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 6:55 pm Ρε παιδια εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο.
Δηλαδή εμείς οι Αθηναίοι που είμαστε γενική σειρά μπορεί να χάσουμε όλες τις θέσεις από πολύτεκνους, τριτεκνους και είδη κατηγορία;
Η λογική λεεί ότι θα βγει ένας κοινός πίνακας με ειδικές κατηγορίες και μη (εννοείται πίνακές ξεχωριστούς για ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, για εμπειρία και χωρίς και για κύριους και επικουρικούς). Όλοι θα καταταχθούν με βάση το άθροισμα των μορίων τους. Αν σε αυτον τον πίνακα δεν εμφανιστεί ο απαιτούμενος αριθμός πχ πολυτέκνων, τότε θα αποκλειστεί ένας που δεν υπάγεται σε ειδική κατηγορία (πολύτεκνους, τρίτεκνους και ανθρώπους με άτομο που έχει 67% αναπηρία) και θα τράβηξουν επιλαχών/ούσα που έχει ειδική κατηγορία. Εικάζω ότι αν ο επιλαχών που τελικά μπήκε είχε δηλώσει πχ Πάτρα τότε θα αποκλειστεί ή θα του αλλάξουν φρουρά του τελευταίου σε μόρια που δεν υπαγόταν σε ειδική κατηγορία και έιχε πιάσει θέση για Πάτρα. Μέτα από αυτό θα γίνουν αλυσιδωτές ανακατατάξεις στις φρουρές προτίμησης στους πιο κάτω. Δεν ξέρω αν κατάλαβες αυτό που θέλω να πω. Λοίπον, επειδή όλο αυτό θέλει πολλή δουλειά και χρόνο ίσως καθυστερήσει η όλη διαδικασία. Το έχω πει και το ξαναλέω: Γνωρίζω ότι υπάρχει ενθουσιασμός και αγωνία αλλά το παρελθόν δεν μου επιτρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από το ότι η απορρόφηση των επιτυχόντων θα καθυστερήσει αρκετούς μήνες.
Τελος Ιουνίου του 24 λήγει η σύμβαση της ΕΛΑΣ με τα δικαστήρια της Αθήνας. Αυτό σημαίνει ότι η Δικαστική θα εχει πιάσει δουλειά μέχρι τότε.
Η λογική λέει Μάρτιο-Απρίλιο σχολή και Μάιο-Ιούνιο πρακτική με την ΕΛΑΣ.
Η λογική λέει Μάρτιο-Απρίλιο σχολή και Μάιο-Ιούνιο πρακτική με την ΕΛΑΣ.
Διορθώνω το λάθος μου πιο πάνω: Οι κύριοι και οι επικουρικοί θα βρίσκονται στον ίδιο πίνακα.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 10:52 pmGiorgos333 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 10:16 pmΤο θέμα είναι ότι η προκήρυξη δεν καθορίζει πόσοι πολυτεκνοι θα μπουν σε κάθε πόλη. Ενώ η 9κ ας πούμε έλεγε σε κάθε πόλη πόσους θα πάρει.FF24 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 7:10 pm
Πολύ καλή η απορία σου, θα σου την λύσω τώρα εγώ αμέσως. Θα βγάλουν τρεις ξεχωριστές κατατάξεις (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) πχ για τους πολύτεκνους που θα χωρίζονται σε "με εμπειρία" και "χωρίς εμπειρία". Αυτές οι κατατάξεις μπορεί να δημοσιευθούν μπορεί και όχι (με άλλα λόγια ή θα βγουν ξεχώριστοι πίνακες για τις ειδικές κατηγορίες ή εικάζω ότι θα συμπεριληφθούν όλοι οι υποψήφιοι σε έναν κοινό πίνακα που οι πολύτεκνοι θα έχουν παραδείγματος χάρη τρεις αστερίσκους για συμβολισμό ή οτιδήποτε άλλο). Να μην μακρυγορώ, πχ στην κατάταξη πολυτέκνων ΔΕ θα βάλουν όσους είναι πολύτεκνοι. Αν ζηταει 100 πολύτεκνους με εμπειρία και έχουν κανει 200 πολύτεκνοι με εμπειρία αίτηση τότε πρέπει να προηγηθούν οι κάτοχοι ΙΕΚ, μετά όλοι οι υπόλοιποι επικουρικοί με βάση τα μόρια τους, το ίδιο και στο "χωρίς εμπειρία". Εάν αυτοί οι 100 δήλωσαν μόνο Πειραιά και ο Πειραιάς ζητάει μόνο 20 άτομα τότε οι υπόλοιποι 80 ή θα αποκλειστούν ή θα παίξουν την τύχη τους στους "χωρίς ειδική κατηγορία υποψήφιους".
Η λογική λεεί ότι θα βγει ένας κοινός πίνακας με ειδικές κατηγορίες και μη (εννοείται πίνακές ξεχωριστούς για ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, για εμπειρία και χωρίς και για κύριους και επικουρικούς). Όλοι θα καταταχθούν με βάση το άθροισμα των μορίων τους. Αν σε αυτον τον πίνακα δεν εμφανιστεί ο απαιτούμενος αριθμός πχ πολυτέκνων, τότε θα αποκλειστεί ένας που δεν υπάγεται σε ειδική κατηγορία (πολύτεκνους, τρίτεκνους και ανθρώπους με άτομο που έχει 67% αναπηρία) και θα τράβηξουν επιλαχών/ούσα που έχει ειδική κατηγορία. Εικάζω ότι αν ο επιλαχών που τελικά μπήκε είχε δηλώσει πχ Πάτρα τότε θα αποκλειστεί ή θα του αλλάξουν φρουρά του τελευταίου σε μόρια που δεν υπαγόταν σε ειδική κατηγορία και έιχε πιάσει θέση για Πάτρα. Μέτα από αυτό θα γίνουν αλυσιδωτές ανακατατάξεις στις φρουρές προτίμησης στους πιο κάτω. Δεν ξέρω αν κατάλαβες αυτό που θέλω να πω. Λοίπον, επειδή όλο αυτό θέλει πολλή δουλειά και χρόνο ίσως καθυστερήσει η όλη διαδικασία. Το έχω πει και το ξαναλέω: Γνωρίζω ότι υπάρχει ενθουσιασμός και αγωνία αλλά το παρελθόν δεν μου επιτρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από το ότι η απορρόφηση των επιτυχόντων θα καθυστερήσει αρκετούς μήνες.
Τι φρουρά και φρουρά ρε φιλαράκι και μας βγήκαν τα μάτια;
Δικαστικό μέγαρο/ Δικαστήριο ή γενικά περιοχή πες!
Στο τέλος θα πεις και Προεδρική φρουρά...
Στο τέλος θα πεις και Προεδρική φρουρά...
Καλημέρα αδέρφια. Πάμε λίγο 8ωρακι όρθιοι φρούρηση και τα μυαλά στα κάγκελα η ζωή μας από εδώ και πέρα
. Ούτε αίθουσες ούτε τπτ πιστεύω μόνο για φύλαξη κτιρίων θα μας έχουν...
Εμείς που έχουμε δημόσιο ΙΕΚ παιδιά χρειάζεται να έχουμε και άδεια άσκησης επαγγέλματος ; Όταν δλδ έρθει μαιλ για τα δικαιολογητικά χρειάζεται να στείλουμε και την άδεια άσκησης ;
Πιστοποίηση από εοππεπ θέλει αν δεν την έχεις δεν μετράει τον ΙΕΚ που έχεις και η ειδικότητα του ΙΕΚ να είναι στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας.
Όλες οι θέσεις θα καλυφθούν από τα ΙΕΚ. Οι υπόλοιποι απλά μην ελπίζετε. Καλή συνέχεια σε επόμενες προκηρύξεις.
Η νέα ονομασία της ειδικότητας τα τελευταία χρόνια είναι Στελεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών. Παλιά λεγόταν Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας. Το ίδιο πράγμα είναι εννοείται!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες