Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 10:12 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 9:31 am Εμείς που έχουμε δημόσιο ΙΕΚ παιδιά χρειάζεται να έχουμε και άδεια άσκησης επαγγέλματος ; Όταν δλδ έρθει μαιλ για τα δικαιολογητικά χρειάζεται να στείλουμε και την άδεια άσκησης ;
Πιστοποίηση από εοππεπ θέλει αν δεν την έχεις δεν μετράει τον ΙΕΚ που έχεις και η ειδικότητα του ΙΕΚ να είναι στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας.
Ναι αυτήν την ειδικότητα έχω ! Ρωτάω αν θα θέλει κα άδεια άσκησης επαγγέλματος
Επισκέπτης

Lion7 έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 10:22 am Όλες οι θέσεις θα καλυφθούν από τα ΙΕΚ. Οι υπόλοιποι απλά μην ελπίζετε. Καλή συνέχεια σε επόμενες προκηρύξεις.
Χαχαχαχαχα χαχαχα... Ναι σαν την 9κ. Που από τις 416 θέσεις οι 307 ήταν από γενικό λύκειο.
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 11:58 am
Lion7 έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 10:22 am Όλες οι θέσεις θα καλυφθούν από τα ΙΕΚ. Οι υπόλοιποι απλά μην ελπίζετε. Καλή συνέχεια σε επόμενες προκηρύξεις.
Χαχαχαχαχα χαχαχα... Ναι σαν την 9κ. Που από τις 416 θέσεις οι 307 ήταν από γενικό λύκειο.
Μήπως φοβασαι μην σου φάνε την θέση; Λέω μήπως… εύχομαι να μην σε έχει συνάδελφο κάποιος από δω μέσα, γιατί με τέτοια “ενθάρρυνση”, θα τινάξει τα μυαλά του στον αέρα.
Επισκέπτης

Visitor έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 12:25 pm
Μήπως φοβασαι μην σου φάνε την θέση; Λέω μήπως… εύχομαι να μην σε έχει συνάδελφο κάποιος από δω μέσα, γιατί με τέτοια “ενθάρρυνση”, θα τινάξει τα μυαλά του στον αέρα.
Αυτό πήγαινε σε εμένα η στον άσχετο που λέει ότι θα καλυφθούν όλες οι θέσεις από ΙΕΚ;
Biokterios

Δημοσίευση από Biokterios »

Οι περισσοτερες θεσεις θα καλυφθουν απο απολυτηρια και το λεω εγω που εχω ΙΕΚ!
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Το στηρίζεις κάπου αυτό που λες; Έχεις αποτέλεσματα εξετάσεων; Έχεις κωδικους εοππεπ πιοι έχουν πάρει πιστοποίηση; Όχι απλά λέω, γτ έχω όταν έδωσα ήμασταν 21 άτομα και πέρασαν οι 4,
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 12:38 pm
Visitor έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 12:25 pm

Αυτό πήγαινε σε εμένα η στον άσχετο που λέει ότι θα καλυφθούν όλες οι θέσεις από ΙΕΚ;
Μην στεναχωρασαι, εσυ δεν έχεις καμια σχέση, τουναντίον για αυτούς που ξέρουν μόνο να αποθαρρύνουν από το να κοιτούν την δουλεια τωνε.
KwstisMp

Δημοσίευση από KwstisMp »

Πότε λετε να έχουμε νεότερα; Πιστεύω την επόμενη εβδομάδα
Επισκέπτης

Η ιστορία έχει δείξει σε παλιότερες προκηρύξεις ότι το ΙΕΚ θα καλύψει ένα 20%των θέσεων.
Στη 6κ και 9κ που είχιε δύο ΙΕΚ και στελεχών και α επικουρία μουσείοφυλακες το 80% καλύφθηκε από β επικουρία με απολυτήριο λυκείου.
Επισκέπτης

Έλα μωρέ που ασχολείστε με αυτά που λένε οι του ΙΕΚ. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου … μη αρχίσετε τους τσακωμούς πάλι δωρον άδωρον είναι. Λογικά ναι σε ένα 10ημερο το πολύ πιστεύω κ εγώ θα έχουν αρχίσει τα ι μέιλ
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 2:02 pm Έλα μωρέ που ασχολείστε με αυτά που λένε οι του ΙΕΚ. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου … μη αρχίσετε τους τσακωμούς πάλι δωρον άδωρον είναι. Λογικά ναι σε ένα 10ημερο το πολύ πιστεύω κ εγώ θα έχουν αρχίσει τα ι μέιλ
Ρίχνουν λάδι στην φωτιά, τους αρέσει να τρωγόμαστε μεταξύ μας, φαίνεται.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Κ εγώ αυτό πιστεύω μέχρι 20 Νοεμβρίου θα έχουν ζητηθεί φάκελοι. Δεκεμβρίο προσωρινά και αθλήματα Ιανουαρίου,
Aris1995

Δημοσίευση από Aris1995 »

Dhmos33 έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 2:35 pm Κ εγώ αυτό πιστεύω μέχρι 20 Νοεμβρίου θα έχουν ζητηθεί φάκελοι. Δεκεμβρίο προσωρινά και αθλήματα Ιανουαρίου,
Δημο πατησες παραιτηση; 😅
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Aris1995 έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 4:52 pm
Dhmos33 έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 2:35 pm Κ εγώ αυτό πιστεύω μέχρι 20 Νοεμβρίου θα έχουν ζητηθεί φάκελοι. Δεκεμβρίο προσωρινά και αθλήματα Ιανουαρίου,
Ικανό τον έχω😁
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Visitor έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 5:08 pm
Aris1995 έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 4:52 pm
Ικανό τον έχω😁
🤣🤣 έτοιμος ήμουν. Αλλά όχι έκανα για ΤΕ με καλύπτει νομικά. Διαφορετική βαθμίδα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες