Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 122

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Vaggelis698 »

Pyr έγραψε: Δευ Φεβ 27, 2023 9:30 pm
Kakol έγραψε: Δευ Φεβ 27, 2023 2:36 pm Καλησπέρα παιδιά μια απορία έχω εδώ και δύο χρόνια που μπήκα ως εποχικός στο σώμα αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος. Και συγγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος. Επειδή περνάμε γιατρούς κάθε χρόνο εάν σπασο πόδι χέρι η γίνει κάτι το οτιδήποτε η πρόσληψη γίνεται κανονικά η όχι ;
Ο λόγος που οι εποχικοί πυροσβέστες περνάνε κάθε χρόνο 11 γιατρους οι άντρες και 12 οι γυναίκες είναι για να διαπιστωθεί ότι είναι ικανοί να ανταπεξελθουν στα καθήκοντα τους στην μαχιμη υπηρεσία.

Οποιοδήποτε πρόβλημα κ να έχει κάποιος εποχικός θα περάσει από όλους τους γιατρούς θα παραδώσει την καρτέλα στην επιτροπή του νομου όπου υπηρετεί και η επιτροπή θα αποφασίσει αν είναι ικανός ή όχι για τα
καθήκοντα του.
άρα με λίγα λόγια μας λες! Αν κάποιος σπάσει πόδι η χέρι! Τρώει άκυρο, μπορεί κάποιος να είναι ικανός με σπασμένο πόδι η χέρι; Οπότε είμαστε γανησετα στο αέρα εντελώς χωρίς αύριο,
Politisfire1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Politisfire1994 »

Θα πρέπει να υπάρχει ένα δίχτυ ασφαλείας για τους εποχικούς που συνεισφέρουν τα μέγιστα!
εν πάση περιπτώσει προκυρηξεις δεν διαφενονται 9 Μάρτη πιθανότατα θα ανακοινωθεί η προεκλογική περίοδος επίσημα.
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από Vaggelis698 »

Politisfire1994 έγραψε: Δευ Φεβ 27, 2023 10:34 pm Θα πρέπει να υπάρχει ένα δίχτυ ασφαλείας για τους εποχικούς που συνεισφέρουν τα μέγιστα!
εν πάση περιπτώσει προκυρηξεις δεν διαφενονται 9 Μάρτη πιθανότατα θα ανακοινωθεί η προεκλογική περίοδος επίσημα.
καλά σώθηκες τώρα είμαστε πιο τσίρκο και από το τσίρκο χαχα
NFS13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Διασώστης

Δημοσίευση από NFS13 »

Τι δείκτης ασφάλειας εδώ χθες ένας πολύ καλός μου φιλος στην αεροπορία μου είπε ότι κάνουν εκπαιδεύσεις για αυτή την αντιπυρική για να ανοίγουν αντιπυρικές και να πηγαίνουν να κάνουν τους πυροσβέστες και εσείς μου λέτε για προκηρύξεις και δίχτυ ασφαλείας; 😅
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

NFS13 έγραψε: Τρί Φεβ 28, 2023 6:19 pm Τι δείκτης ασφάλειας εδώ χθες ένας πολύ καλός μου φιλος στην αεροπορία μου είπε ότι κάνουν εκπαιδεύσεις για αυτή την αντιπυρική για να ανοίγουν αντιπυρικές και να πηγαίνουν να κάνουν τους πυροσβέστες και εσείς μου λέτε για προκηρύξεις και δίχτυ ασφαλείας; 😅
Μπορείς να κάνεις πιο κατανοητό αυτό που λές; Προσωπικά δεν βγάζω άκρη ...
Ethelontis

Δημοσίευση από Ethelontis »

Εννοεί ότι θα χρησιμοποιηθεί ο στρατός το καλοκαίρι στην πυρόσβεση με διάφορους τρόπους (αντιπυρικες ζώνες περιπολίες κτλ) δηλαδή απλά θα χρησιμοποιηθεί ο τζάμπας αντί να προσλάβει πυροσβέστες. Το μάθαμε πλέον. Στρατός στις φωτιές, στρατός στις πλημμύρες, στρατός στην Αττική οδό στα χιόνια. Τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Με τη λογική τους αν μπουκαρουν οι Τούρκοι ας στείλουμε την ΕΜΑΚ να επανδρώσει τα τανκς μα δημόσιο είναι και αυτοί.:lol:
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

Ethelontis έγραψε: Τετ Μαρ 01, 2023 8:41 pm Εννοεί ότι θα χρησιμοποιηθεί ο στρατός το καλοκαίρι στην πυρόσβεση με διάφορους τρόπους (αντιπυρικες ζώνες περιπολίες κτλ) δηλαδή απλά θα χρησιμοποιηθεί ο τζάμπας αντί να προσλάβει πυροσβέστες. Το μάθαμε πλέον. Στρατός στις φωτιές, στρατός στις πλημμύρες, στρατός στην Αττική οδό στα χιόνια. Τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Με τη λογική τους αν μπουκαρουν οι Τούρκοι ας στείλουμε την ΕΜΑΚ να επανδρώσει τα τανκς μα δημόσιο είναι και αυτοί.:lol:
Ναι οκ ας φέρουν κ κλόουν...
Το δεδομένο είναι ότι υπάρχουν με Π. Δ.3600 οργανικά κενα γενικών καθηκόντων στο Π. Σ.
NFS13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Διασώστης

Δημοσίευση από NFS13 »

Ναι αυτό ακριβώς εννοώ ευχαριστώ για την επεξήγηση. Όπως βλέπουμε τα κενά υπάρχουν στην Πυροσβεστική αλλά εκπαιδεύουν στρατό για τη δουλειά της πυροσβεστικής αντί να πάρουν άτομα
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 54
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

Η σελιδα των Εποχικων στο φβ δημοσιευσε ενα αρθο που λεει οτι στοχος ειναι να βγει προκηρυξη πριν την αντιπυρικη του 2023, πατε αν θελετε να το τσεκαρετε
Giannisrampo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Giannisrampo »

Giannisrampo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Giannisrampo »

Οριο 35 λεει
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από mikeangel »

Η κάθε προκήρυξη θα περιγράφει αναλυτικά τα κριτήρια και τα προσόντα που είναι απαραίτητο να έχουν οι υποψήφιοι για να προκριθούν.

Μπορεί κάποιος να το κάνει πιο κατανοητό?
maluel86
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από maluel86 »

Το όριο 35 έτη το δίνει για τους πτυχιούχους τριτοβάθμιας που θέλουν να γίνουν ειδικών καθηκόντων. Αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον. Λογικά κάθε προκήρυξη που θα βγαίνει, θα λέει μέσα τα προσόντα, τυπικά και ηλικιακά, ανάλογα τη θέση. Το θέμα είναι πότε θα βγουν, γιατί πρέπει να εγκριθεί η δαπάνη από το γενικό λογιστήριο.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Μην τρωτε κουτοχορτο

Copy paste ειναι απ την προκηρυξη των ειδικων καθηκοντων,
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θλίψη.
Δε μπορούν να ξεχωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες