Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 122

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Vaggelis698 »

Sgk έγραψε: Πέμ Φεβ 23, 2023 8:28 pm Γειά σας συγχαρητήρια για το forum στο οποίο ενημερώνομαστε.
θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες απορίες που έχω.

προσλήφθηκας ως πυροσβέστης εποχικής απασχόλησης το 2020 και το φεκ έγραφε ως το 2024.

εγώ κάκω χειμερινή δουλειά εποχική βέβαια σε ξενοδοχείο στην αχαρωβα. Και όταν λήγει η σύμβαση μου ξεκινάω εποχικός πυροσβέστης.

το ερώτημα μου: Ύστερα από την τετραετία θα μας διώξουν; Με έχει αγχώσει αυτό το πράγμα. Γτ μετα πρέπει να ψαχτω σε σεζόν σε νησιά και δεν θέλω καθόλου. Συγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος. Αλλά για μένα είναι πολύ δύσκολο.
που θα βρούν αλλά χαπατα αν μας διώξουν χαχαχχα! Τώρα χωρίς πλάκα: Είναι αβέβαιο για όλους μας! Ύστερα από την 5ια και οι 2500 είμαστε στον αέρα. Η λογική λέει ότι θα μας ανανεώσουν. Τώρα τ ψάχνεις να βγεις όλα τα απίθανα είναι και πιθανά εδώ που μπλέξαμε.
NFS13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Διασώστης

Δημοσίευση από NFS13 »

Στάνταρ θα σας ανανεώσουν σαν εποχικούς πάντως σε περίπτωση που δεν γίνει τίποτα άλλο. Όσο βλάκες και αν είναι δεν υπάρχει καμία
περίπτωση να μην ανανεώσουν έστω εποχικό και για άλλη αντιπυρική
Sgk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Sgk »

NFS13 έγραψε: Παρ Φεβ 24, 2023 11:59 am Στάνταρ θα σας ανανεώσουν σαν εποχικούς πάντως σε περίπτωση που δεν γίνει τίποτα άλλο. Όσο βλάκες και αν είναι δεν υπάρχει καμία
περίπτωση να μην ανανεώσουν έστω εποχικό και για άλλη αντιπυρική
ωραία γιατί το είχα άγχος αυτό.
Politisfire1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Politisfire1994 »

Καλησπέρα σε όλους μετά από τόσο καιρό επέστρεψα.
λόγω πολλών προσωπικών και οικογενειακων προβληματων δεν ασχολήθηκα με τις καινούργιες απαιτήσεις του φόρουμ και έμπαινα έως επισκέπτης αραιά κ που.
είμαι ο politis1994 πρώην υποστρατηγος στη κλίμακα του φόρουμ. ΕΑΝ ΟΙ διαχειριστές η ο κύριος δυκ μπορούσε να μου δώσει πίσω το βαθμό θα ήταν καλό αν όχι δε πειράζει εγώ επέστρεψα... Και πάνω στην ώρα που σαν εθελοντής πυροσβεστης περιμένω την... Ανάσταση που δεν βλέπω να έρχεται.
ευχαριστώ
ETHEP

Δημοσίευση από ETHEP »

Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς τίποτα ακόμα ε;
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Εάν δεν βγει και μέσα Μαρτίου μην περίμενε! Πάμε για μετά την αντιπυρική!
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 54
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

ETHEP έγραψε: Κυρ Φεβ 26, 2023 11:11 pm Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς τίποτα ακόμα ε;
Πιστευω μεχρι της 10 εως 15 Μαρτιου θα μας λυθουν ολες οι αποριες, γιατι αν δεν βγει μεχρι της 15 λογικα ακυρο.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Ρε μην τρωτε σανο τι προκηρυξη και βλακειες λετε, οι εκλογες ειναι προ των πυλων ο αλλος κανει περιοδιες πανελλαδικα…

Θαυμα θα ειναι αν βγαλουν κτ κ μετα την αντιπυρικη…

Ειδατε να μιλαει κανεις για προσληψεις;

Ειδατε καποιο σωματειο να διεκδικει προσληψεις; Ολοι κοιτανε πως θα τ αρπαξουνε και μονο την παρτυ τους.

Το δουλεμα που πεφτει απ αυτους δν ειναι σε θεση ο περισσοτερος κοσμος να το καταλαβει!

2024 και βλεπουμε!
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

KYNHGOS έγραψε: Δευ Φεβ 27, 2023 12:29 pm Ρε μην τρωτε σανο τι προκηρυξη και βλακειες λετε, οι εκλογες ειναι προ των πυλων ο αλλος κανει περιοδιες πανελλαδικα…

Ειδατε καποιο σωματειο να διεκδικει προσληψεις; Ολοι κοιτανε πως θα τ αρπαξουνε και μονο την παρτυ τους.

Το δουλεμα που πεφτει απ αυτους δν ειναι σε θεση ο περισσοτερος κοσμος να το καταλαβει!

2024 και βλεπουμε!
Με τα δικα μου ματια βλεπω πως θα βγει σιγουρα. Θα φανει ετσι και αλλιως σε λιγες μερες
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Φιλε μου μακαρι να ηταν ετσι…ποιος δν το θελει ολοι το θελουμε

Απλα καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησουμε να εθελοτυφλουμε και να ειμαστε ρεαλιστες.
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

KYNHGOS έγραψε: Δευ Φεβ 27, 2023 12:29 pm Ρε μην τρωτε σανο τι προκηρυξη και βλακειες λετε, οι εκλογες ειναι προ των πυλων ο αλλος κανει περιοδιες πανελλαδικα…

2024 και βλεπουμε!
έτσι όπως τα λες!
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Καλησπέρα παιδιά μια απορία έχω εδώ και δύο χρόνια που μπήκα ως εποχικός στο σώμα αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος. Και συγγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος. Επειδή περνάμε γιατρούς κάθε χρόνο εάν σπασο πόδι χέρι η γίνει κάτι το οτιδήποτε η πρόσληψη γίνεται κανονικά η όχι ;
Vaggelis698
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Kakol έγραψε: Δευ Φεβ 27, 2023 2:36 pm Καλησπέρα παιδιά μια απορία έχω εδώ και δύο χρόνια που μπήκα ως εποχικός στο σώμα αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος. Και συγγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος. Επειδή περνάμε γιατρούς κάθε χρόνο εάν σπασο πόδι χέρι η γίνει κάτι το οτιδήποτε η πρόσληψη γίνεται κανονικά η όχι ;
την ίδια απορία έχω κ εγώ, ας απαντήσει κάποιος αν ξέρει.
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ολοι και φιλοι και γνωστοι μου λεν οτι θα παγωσουν οι προκηρυξεις ακομα και της πυροσβεστικης. Αλλα εγω συνεχιζω να εχω ενα προαισθημα οτι θα βγει. Τι να πω δεν ξερω, θα φανει !
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

Kakol έγραψε: Δευ Φεβ 27, 2023 2:36 pm Καλησπέρα παιδιά μια απορία έχω εδώ και δύο χρόνια που μπήκα ως εποχικός στο σώμα αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος. Και συγγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος. Επειδή περνάμε γιατρούς κάθε χρόνο εάν σπασο πόδι χέρι η γίνει κάτι το οτιδήποτε η πρόσληψη γίνεται κανονικά η όχι ;
Ο λόγος που οι εποχικοί πυροσβέστες περνάνε κάθε χρόνο 11 γιατρους οι άντρες και 12 οι γυναίκες είναι για να διαπιστωθεί ότι είναι ικανοί να ανταπεξελθουν στα καθήκοντα τους στην μαχιμη υπηρεσία.

Οποιοδήποτε πρόβλημα κ να έχει κάποιος εποχικός θα περάσει από όλους τους γιατρούς θα παραδώσει την καρτέλα στην επιτροπή του νομου όπου υπηρετεί και η επιτροπή θα αποφασίσει αν είναι ικανός ή όχι για τα
καθήκοντα του.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες