άρα με λίγα λόγια μας λες! Αν κάποιος σπάσει πόδι η χέρι! Τρώει άκυρο, μπορεί κάποιος να είναι ικανός με σπασμένο πόδι η χέρι; Οπότε είμαστε γανησετα στο αέρα εντελώς χωρίς αύριο,Pyr έγραψε: Δευ Φεβ 27, 2023 9:30 pmΟ λόγος που οι εποχικοί πυροσβέστες περνάνε κάθε χρόνο 11 γιατρους οι άντρες και 12 οι γυναίκες είναι για να διαπιστωθεί ότι είναι ικανοί να ανταπεξελθουν στα καθήκοντα τους στην μαχιμη υπηρεσία.Kakol έγραψε: Δευ Φεβ 27, 2023 2:36 pm Καλησπέρα παιδιά μια απορία έχω εδώ και δύο χρόνια που μπήκα ως εποχικός στο σώμα αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος. Και συγγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος. Επειδή περνάμε γιατρούς κάθε χρόνο εάν σπασο πόδι χέρι η γίνει κάτι το οτιδήποτε η πρόσληψη γίνεται κανονικά η όχι ;
Οποιοδήποτε πρόβλημα κ να έχει κάποιος εποχικός θα περάσει από όλους τους γιατρούς θα παραδώσει την καρτέλα στην επιτροπή του νομου όπου υπηρετεί και η επιτροπή θα αποφασίσει αν είναι ικανός ή όχι για τα
καθήκοντα του.
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 122
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Θα πρέπει να υπάρχει ένα δίχτυ ασφαλείας για τους εποχικούς που συνεισφέρουν τα μέγιστα!
εν πάση περιπτώσει προκυρηξεις δεν διαφενονται 9 Μάρτη πιθανότατα θα ανακοινωθεί η προεκλογική περίοδος επίσημα.
εν πάση περιπτώσει προκυρηξεις δεν διαφενονται 9 Μάρτη πιθανότατα θα ανακοινωθεί η προεκλογική περίοδος επίσημα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 122
καλά σώθηκες τώρα είμαστε πιο τσίρκο και από το τσίρκο χαχαPolitisfire1994 έγραψε: Δευ Φεβ 27, 2023 10:34 pm Θα πρέπει να υπάρχει ένα δίχτυ ασφαλείας για τους εποχικούς που συνεισφέρουν τα μέγιστα!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
- Επάγγελμα: Διασώστης
Τι δείκτης ασφάλειας εδώ χθες ένας πολύ καλός μου φιλος στην αεροπορία μου είπε ότι κάνουν εκπαιδεύσεις για αυτή την αντιπυρική για να ανοίγουν αντιπυρικές και να πηγαίνουν να κάνουν τους πυροσβέστες και εσείς μου λέτε για προκηρύξεις και δίχτυ ασφαλείας; 
Μπορείς να κάνεις πιο κατανοητό αυτό που λές; Προσωπικά δεν βγάζω άκρη ...NFS13 έγραψε: Τρί Φεβ 28, 2023 6:19 pm Τι δείκτης ασφάλειας εδώ χθες ένας πολύ καλός μου φιλος στην αεροπορία μου είπε ότι κάνουν εκπαιδεύσεις για αυτή την αντιπυρική για να ανοίγουν αντιπυρικές και να πηγαίνουν να κάνουν τους πυροσβέστες και εσείς μου λέτε για προκηρύξεις και δίχτυ ασφαλείας;![]()
Εννοεί ότι θα χρησιμοποιηθεί ο στρατός το καλοκαίρι στην πυρόσβεση με διάφορους τρόπους (αντιπυρικες ζώνες περιπολίες κτλ) δηλαδή απλά θα χρησιμοποιηθεί ο τζάμπας αντί να προσλάβει πυροσβέστες. Το μάθαμε πλέον. Στρατός στις φωτιές, στρατός στις πλημμύρες, στρατός στην Αττική οδό στα χιόνια. Τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Με τη λογική τους αν μπουκαρουν οι Τούρκοι ας στείλουμε την ΕΜΑΚ να επανδρώσει τα τανκς μα δημόσιο είναι και αυτοί.

Ναι οκ ας φέρουν κ κλόουν...Ethelontis έγραψε: Τετ Μαρ 01, 2023 8:41 pm Εννοεί ότι θα χρησιμοποιηθεί ο στρατός το καλοκαίρι στην πυρόσβεση με διάφορους τρόπους (αντιπυρικες ζώνες περιπολίες κτλ) δηλαδή απλά θα χρησιμοποιηθεί ο τζάμπας αντί να προσλάβει πυροσβέστες. Το μάθαμε πλέον. Στρατός στις φωτιές, στρατός στις πλημμύρες, στρατός στην Αττική οδό στα χιόνια. Τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Με τη λογική τους αν μπουκαρουν οι Τούρκοι ας στείλουμε την ΕΜΑΚ να επανδρώσει τα τανκς μα δημόσιο είναι και αυτοί.![]()
Το δεδομένο είναι ότι υπάρχουν με Π. Δ.3600 οργανικά κενα γενικών καθηκόντων στο Π. Σ.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
- Επάγγελμα: Διασώστης
Ναι αυτό ακριβώς εννοώ ευχαριστώ για την επεξήγηση. Όπως βλέπουμε τα κενά υπάρχουν στην Πυροσβεστική αλλά εκπαιδεύουν στρατό για τη δουλειά της πυροσβεστικής αντί να πάρουν άτομα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 54
- Ενδιαφέροντα: tipota
- Επάγγελμα: tipota
Η σελιδα των Εποχικων στο φβ δημοσιευσε ενα αρθο που λεει οτι στοχος ειναι να βγει προκηρυξη πριν την αντιπυρικη του 2023, πατε αν θελετε να το τσεκαρετε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 57
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 57
Οριο 35 λεει
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Η κάθε προκήρυξη θα περιγράφει αναλυτικά τα κριτήρια και τα προσόντα που είναι απαραίτητο να έχουν οι υποψήφιοι για να προκριθούν.
Μπορεί κάποιος να το κάνει πιο κατανοητό?
Μπορεί κάποιος να το κάνει πιο κατανοητό?
Το όριο 35 έτη το δίνει για τους πτυχιούχους τριτοβάθμιας που θέλουν να γίνουν ειδικών καθηκόντων. Αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον. Λογικά κάθε προκήρυξη που θα βγαίνει, θα λέει μέσα τα προσόντα, τυπικά και ηλικιακά, ανάλογα τη θέση. Το θέμα είναι πότε θα βγουν, γιατί πρέπει να εγκριθεί η δαπάνη από το γενικό λογιστήριο.
Μην τρωτε κουτοχορτο
Copy paste ειναι απ την προκηρυξη των ειδικων καθηκοντων,
Copy paste ειναι απ την προκηρυξη των ειδικων καθηκοντων,
Θλίψη.
Δε μπορούν να ξεχωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρο.
Δε μπορούν να ξεχωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες