Μια λυση θα ηταν να συμπληρωσετε εις τριπλουν τις φορμες με τις εξετασεις. Εκτυπωστε τις 3 φορες.Bodyguard έγραψε:md_dm έγραψε:Καλησπερα! Εγω ηθελα να ρωτησω το εξης (που ισως ειναι και γελοιο-χαζο) : Η προκηρυξη λεει μεσα ξεκαθαρα οτι οι γυναικες (κοινοι υποψηφιοι) δινουν εξετασεις στην Π. Α. Εμεις, ωστοσο, πρεπει να συμπληρωσουμε και τα 3 Δελτια Υγειονομικης Εξετασης για τον καθε Κλαδο ξεχωριστα ή μονο της Αεροποριας; Οσον αφορα τα τηλεφωνα επικοινωνιας για τυχον αποριες. Εμενα προσωπικα με εξυπηρετησαν πληρως στο τηλεφωνο 2106553862.
Τι ακριβώς σου απάντησαν σχετικά με τις εξετάσεις αν δηλώσουμε και στα 3 σωματα για τις γυναίκες;
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Καλησπέρα, θέλω να κάνω τα χαρτιά για την αεροπορία αλλά δεν ξέρω τι ειδικότητα να επιλέξω. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει; Είμαι φοιτήτρια και μέσα στο επόμενο εξάμηνο τελειώνω την σχολή μου. Απο πτυχία έχω Αγγλικά και Γαλλικά.
HLEKTROLOGOS έγραψε:Μια λυση θα ηταν να συμπληρωσετε εις τριπλουν τις φορμες με τις εξετασεις. Εκτυπωστε τις 3 φορες.Bodyguard έγραψε:md_dm έγραψε:Καλησπερα! Εγω ηθελα να ρωτησω το εξης (που ισως ειναι και γελοιο-χαζο) : Η προκηρυξη λεει μεσα ξεκαθαρα οτι οι γυναικες (κοινοι υποψηφιοι) δινουν εξετασεις στην Π. Α. Εμεις, ωστοσο, πρεπει να συμπληρωσουμε και τα 3 Δελτια Υγειονομικης Εξετασης για τον καθε Κλαδο ξεχωριστα ή μονο της Αεροποριας; Οσον αφορα τα τηλεφωνα επικοινωνιας για τυχον αποριες. Εμενα προσωπικα με εξυπηρετησαν πληρως στο τηλεφωνο 2106553862.
Τι ακριβώς σου απάντησαν σχετικά με τις εξετάσεις αν δηλώσουμε και στα 3 σωματα για τις γυναίκες;
Ναι αλλά οι εξετάσεις πρεπει να είναι εις τριπλούν; Ή θα εξετάσουμε και στα 3σωματα τις ίδιες μέρες; Ναι οκ στις γνωματεύσεις και στα Παραμπεμπτικα το βρίσκω λογικό να τα εκτυπωσουμε εις τριπλούν.
Αυτο δε το ρωτησα η αληθεια ειναι, αλλα η δικη μου λογικη λεει οτι οι εξετασεις μια φορα χρειαζονται, εφοσον απο μια Επιτροπη θα περασουμε, σε αυτη της Αεροποριας (για τις γυναικες-κοινοι υποψηφιοι). Δεν νομιζω πως για τον καθε Κλαδο θα εξεταστουμε δυο ή τρεις φορες, και δεν το λεει και καπου μεσα η προκηρυξη!Bodyguard έγραψε:HLEKTROLOGOS έγραψε:Μια λυση θα ηταν να συμπληρωσετε εις τριπλουν τις φορμες με τις εξετασεις. Εκτυπωστε τις 3 φορες.Bodyguard έγραψε:md_dm έγραψε:Καλησπερα! Εγω ηθελα να ρωτησω το εξης (που ισως ειναι και γελοιο-χαζο) : Η προκηρυξη λεει μεσα ξεκαθαρα οτι οι γυναικες (κοινοι υποψηφιοι) δινουν εξετασεις στην Π. Α. Εμεις, ωστοσο, πρεπει να συμπληρωσουμε και τα 3 Δελτια Υγειονομικης Εξετασης για τον καθε Κλαδο ξεχωριστα ή μονο της Αεροποριας; Οσον αφορα τα τηλεφωνα επικοινωνιας για τυχον αποριες. Εμενα προσωπικα με εξυπηρετησαν πληρως στο τηλεφωνο 2106553862.
Ναι αλλά οι εξετάσεις πρεπει να είναι εις τριπλούν; Ή θα εξετάσουμε και στα 3σωματα τις ίδιες μέρες; Ναι οκ στις γνωματεύσεις και στα Παραμπεμπτικα το βρίσκω λογικό να τα εκτυπωσουμε εις τριπλούν.
theodoros έγραψε: στην αιτηση πρεπει να βαλουμε και υπογραφη;
Εννοείται πως πρεπει να μπει και υπογραφή. Εγω πάντως έβαλα υπογραφή και απο κάτω ονοματεπωνυμο για να ειμαι σιγουρος.

Καλησπέρα σε όλους. Εχω μαζέψει 374,4 μόρια και σκέφτομαι για πυροσβεστική ή τραυματιοφορέας ή Αμύνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων . Έχω ελπίδες να μπω ή τζάμπα θα πάει το τρέξιμο για τα χαρτιά τις εξετάσεις και τα αθλήματα ; Να συμπληρώσω οτι δεν θα βάλω μέσο Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
Έχω στείλει την αίτηση μου για ΕΠΟΠ ΠΑ αλλά μετά είχα δει ότι βγήκε προκήρυξη και για Νομικό Σώμα, ξέρει κανένας εάν μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου και στο νομικό σώμα δηλαδή να δηλώσω εκεί ότι είμαι κοινός υποψήφιος και σε ΠΑ;(Στα χαρτιά της ΠΑ δεν έβαλα Τσεκ στην επιλογή κοινό σώμα ΝΣ αλλά να το Τσεκάρω στην αίτηση του ΝΣ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hafitis την Τετ Μαρ 31, 2021 8:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
Καθαρα γνωμη μου, σε καθε σωμα δινεις κι απο μια και εισαι αρχοντας.Bodyguard έγραψε:Ναι αλλά οι εξετάσεις πρεπει να είναι εις τριπλούν; Ή θα εξετάσουμε και στα 3σωματα τις ίδιες μέρες; Ναι οκ στις γνωματεύσεις και στα Παραμπεμπτικα το βρίσκω λογικό να τα εκτυπωσουμε εις τριπλούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μαρ 31, 2021 9:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
Με το καλο το πτυχιο σου! Μεχρι τοτε ομως πιανεσαι σαν αποφοιτος λυκειου μονο. Αγγλικα θα μετρησουν επισης. Ψαξε λοιπον την προκυρηξη στα προσοντα να δεις τι σε καλυπτει να δηλωσεις.gabby9 έγραψε:Καλησπέρα, θέλω να κάνω τα χαρτιά για την αεροπορία αλλά δεν ξέρω τι ειδικότητα να επιλέξω. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει; Είμαι φοιτήτρια και μέσα στο επόμενο εξάμηνο τελειώνω την σχολή μου. Απο πτυχία έχω Αγγλικά και Γαλλικά.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Δεν μοριοδοτειται και με 350 μόρια η φοίτηση σε σχολή αν εχεις τις μισες διδακτικές μονάδες;
Καλησπέρα σας
Σκέφτομαι να δηλώσω ειδικότητα πυροσβέστη στη ΠΑ. Η απορία μου είναι η εξής. Υπηρετώ σαν εθελοντής πυροσβέστης πάνω από 1 χρόνο. Αυτό μετράει σαν προυπηρεσία ; Διότι στο πιστοποιητικό γράφει για σύμβαση κτλ αλλά οι εθελοντές δεν υπογράψαμε σύμβαση όπως πχ οι εποχικοί. Επιπλέον η προυπηρεσία προέρχεται από το δημόσιο οπότε τι θα συμπληρώσω σαν εργοδότη/εταιρία ;
Σκέφτομαι να δηλώσω ειδικότητα πυροσβέστη στη ΠΑ. Η απορία μου είναι η εξής. Υπηρετώ σαν εθελοντής πυροσβέστης πάνω από 1 χρόνο. Αυτό μετράει σαν προυπηρεσία ; Διότι στο πιστοποιητικό γράφει για σύμβαση κτλ αλλά οι εθελοντές δεν υπογράψαμε σύμβαση όπως πχ οι εποχικοί. Επιπλέον η προυπηρεσία προέρχεται από το δημόσιο οπότε τι θα συμπληρώσω σαν εργοδότη/εταιρία ;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
μια χαρα μετραει η προυπηρεσια.gramm έγραψε:Καλησπέρα σας
Σκέφτομαι να δηλώσω ειδικότητα πυροσβέστη στη ΠΑ. Η απορία μου είναι η εξής. Υπηρετώ σαν εθελοντής πυροσβέστης πάνω από 1 χρόνο. Αυτό μετράει σαν προυπηρεσία ; Διότι στο πιστοποιητικό γράφει για σύμβαση κτλ αλλά οι εθελοντές δεν υπογράψαμε σύμβαση όπως πχ οι εποχικοί. Επιπλέον η προυπηρεσία προέρχεται από το δημuόσιο οπότε τι θα συμπληρώσω σαν εργοδότη/εταιρία ;
-
- Υποστράτηγος
Αφου να φανταστείς και εγω σκέφτομαι να δηλωσω πα πυροσβέστης και χρονια προϋπηρεσίας... Τρως Και εποχικο σ λεω
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 28
hafitis έγραψε:theodoros έγραψε: στην αιτηση πρεπει να βαλουμε και υπογραφη;
Εννοείται πως πρεπει να μπει και υπογραφή. Εγω πάντως έβαλα υπογραφή και απο κάτω ονοματεπωνυμο για να ειμαι σιγουρος.
θελει και το γνησιο;
-
- Υποστράτηγος
ποτε μην τα παρατάς. Τραυματιοφορεας δεν πάει εύκολα ο άλλος δήλωσε εκεί.Sakis4321 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Εχω μαζέψει 374,4 μόρια και σκέφτομαι για πυροσβεστική ή τραυματιοφορέας ή Αμύνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων. Έχω ελπίδες να μπω ή τζάμπα θα πάει το τρέξιμο για τα χαρτιά τις εξετάσεις και τα αθλήματα ; Να συμπληρώσω οτι δεν θα βάλω μέσο Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 3 επισκέπτες