Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Bodyguard έγραψε:
md_dm έγραψε:Καλησπερα! Εγω ηθελα να ρωτησω το εξης (που ισως ειναι και γελοιο-χαζο) : Η προκηρυξη λεει μεσα ξεκαθαρα οτι οι γυναικες (κοινοι υποψηφιοι) δινουν εξετασεις στην Π. Α. Εμεις, ωστοσο, πρεπει να συμπληρωσουμε και τα 3 Δελτια Υγειονομικης Εξετασης για τον καθε Κλαδο ξεχωριστα ή μονο της Αεροποριας; Οσον αφορα τα τηλεφωνα επικοινωνιας για τυχον αποριες. Εμενα προσωπικα με εξυπηρετησαν πληρως στο τηλεφωνο 2106553862.

Τι ακριβώς σου απάντησαν σχετικά με τις εξετάσεις αν δηλώσουμε και στα 3 σωματα για τις γυναίκες;

Μια λυση θα ηταν να συμπληρωσετε εις τριπλουν τις φορμες με τις εξετασεις. Εκτυπωστε τις 3 φορες.
gabby9
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gabby9 »

Καλησπέρα, θέλω να κάνω τα χαρτιά για την αεροπορία αλλά δεν ξέρω τι ειδικότητα να επιλέξω. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει; Είμαι φοιτήτρια και μέσα στο επόμενο εξάμηνο τελειώνω την σχολή μου. Απο πτυχία έχω Αγγλικά και Γαλλικά.
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Bodyguard »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Bodyguard έγραψε:
md_dm έγραψε:Καλησπερα! Εγω ηθελα να ρωτησω το εξης (που ισως ειναι και γελοιο-χαζο) : Η προκηρυξη λεει μεσα ξεκαθαρα οτι οι γυναικες (κοινοι υποψηφιοι) δινουν εξετασεις στην Π. Α. Εμεις, ωστοσο, πρεπει να συμπληρωσουμε και τα 3 Δελτια Υγειονομικης Εξετασης για τον καθε Κλαδο ξεχωριστα ή μονο της Αεροποριας; Οσον αφορα τα τηλεφωνα επικοινωνιας για τυχον αποριες. Εμενα προσωπικα με εξυπηρετησαν πληρως στο τηλεφωνο 2106553862.

Τι ακριβώς σου απάντησαν σχετικά με τις εξετάσεις αν δηλώσουμε και στα 3 σωματα για τις γυναίκες;

Μια λυση θα ηταν να συμπληρωσετε εις τριπλουν τις φορμες με τις εξετασεις. Εκτυπωστε τις 3 φορες.

Ναι αλλά οι εξετάσεις πρεπει να είναι εις τριπλούν; Ή θα εξετάσουμε και στα 3σωματα τις ίδιες μέρες; Ναι οκ στις γνωματεύσεις και στα Παραμπεμπτικα το βρίσκω λογικό να τα εκτυπωσουμε εις τριπλούν.

md_dm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από md_dm »

Bodyguard έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:
Bodyguard έγραψε:

Ναι αλλά οι εξετάσεις πρεπει να είναι εις τριπλούν; Ή θα εξετάσουμε και στα 3σωματα τις ίδιες μέρες; Ναι οκ στις γνωματεύσεις και στα Παραμπεμπτικα το βρίσκω λογικό να τα εκτυπωσουμε εις τριπλούν.

Αυτο δε το ρωτησα η αληθεια ειναι, αλλα η δικη μου λογικη λεει οτι οι εξετασεις μια φορα χρειαζονται, εφοσον απο μια Επιτροπη θα περασουμε, σε αυτη της Αεροποριας (για τις γυναικες-κοινοι υποψηφιοι). Δεν νομιζω πως για τον καθε Κλαδο θα εξεταστουμε δυο ή τρεις φορες, και δεν το λεει και καπου μεσα η προκηρυξη!
hafitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από hafitis »

theodoros έγραψε: στην αιτηση πρεπει να βαλουμε και υπογραφη;

Εννοείται πως πρεπει να μπει και υπογραφή. Εγω πάντως έβαλα υπογραφή και απο κάτω ονοματεπωνυμο για να ειμαι σιγουρος. Εικόνα

Sakis4321
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Sakis4321 »

Καλησπέρα σε όλους. Εχω μαζέψει 374,4 μόρια και σκέφτομαι για πυροσβεστική ή τραυματιοφορέας ή Αμύνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων . Έχω ελπίδες να μπω ή τζάμπα θα πάει το τρέξιμο για τα χαρτιά τις εξετάσεις και τα αθλήματα ; Να συμπληρώσω οτι δεν θα βάλω μέσο Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !

hafitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από hafitis »

Έχω στείλει την αίτηση μου για ΕΠΟΠ ΠΑ αλλά μετά είχα δει ότι βγήκε προκήρυξη και για Νομικό Σώμα, ξέρει κανένας εάν μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου και στο νομικό σώμα δηλαδή να δηλώσω εκεί ότι είμαι κοινός υποψήφιος και σε ΠΑ;(Στα χαρτιά της ΠΑ δεν έβαλα Τσεκ στην επιλογή κοινό σώμα ΝΣ αλλά να το Τσεκάρω στην αίτηση του ΝΣ)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hafitis την Τετ Μαρ 31, 2021 8:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Bodyguard έγραψε:Ναι αλλά οι εξετάσεις πρεπει να είναι εις τριπλούν; Ή θα εξετάσουμε και στα 3σωματα τις ίδιες μέρες; Ναι οκ στις γνωματεύσεις και στα Παραμπεμπτικα το βρίσκω λογικό να τα εκτυπωσουμε εις τριπλούν.
Καθαρα γνωμη μου, σε καθε σωμα δινεις κι απο μια και εισαι αρχοντας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μαρ 31, 2021 9:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

gabby9 έγραψε:Καλησπέρα, θέλω να κάνω τα χαρτιά για την αεροπορία αλλά δεν ξέρω τι ειδικότητα να επιλέξω. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει; Είμαι φοιτήτρια και μέσα στο επόμενο εξάμηνο τελειώνω την σχολή μου. Απο πτυχία έχω Αγγλικά και Γαλλικά.
Με το καλο το πτυχιο σου! Μεχρι τοτε ομως πιανεσαι σαν αποφοιτος λυκειου μονο. Αγγλικα θα μετρησουν επισης. Ψαξε λοιπον την προκυρηξη στα προσοντα να δεις τι σε καλυπτει να δηλωσεις.

Mitsos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Mitsos1994 »

Δεν μοριοδοτειται και με 350 μόρια η φοίτηση σε σχολή αν εχεις τις μισες διδακτικές μονάδες;
Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από gramm »

Καλησπέρα σας

Σκέφτομαι να δηλώσω ειδικότητα πυροσβέστη στη ΠΑ. Η απορία μου είναι η εξής. Υπηρετώ σαν εθελοντής πυροσβέστης πάνω από 1 χρόνο. Αυτό μετράει σαν προυπηρεσία ; Διότι στο πιστοποιητικό γράφει για σύμβαση κτλ αλλά οι εθελοντές δεν υπογράψαμε σύμβαση όπως πχ οι εποχικοί. Επιπλέον η προυπηρεσία προέρχεται από το δημόσιο οπότε τι θα συμπληρώσω σαν εργοδότη/εταιρία ;

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Politis1994 »

gramm έγραψε:Καλησπέρα σας

Σκέφτομαι να δηλώσω ειδικότητα πυροσβέστη στη ΠΑ. Η απορία μου είναι η εξής. Υπηρετώ σαν εθελοντής πυροσβέστης πάνω από 1 χρόνο. Αυτό μετράει σαν προυπηρεσία ; Διότι στο πιστοποιητικό γράφει για σύμβαση κτλ αλλά οι εθελοντές δεν υπογράψαμε σύμβαση όπως πχ οι εποχικοί. Επιπλέον η προυπηρεσία προέρχεται από το δημuόσιο οπότε τι θα συμπληρώσω σαν εργοδότη/εταιρία ;

μια χαρα μετραει η προυπηρεσια.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Αφου να φανταστείς και εγω σκέφτομαι να δηλωσω πα πυροσβέστης και χρονια προϋπηρεσίας... Τρως Και εποχικο σ λεω
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από theodoros »

hafitis έγραψε:
theodoros έγραψε: στην αιτηση πρεπει να βαλουμε και υπογραφη;

Εννοείται πως πρεπει να μπει και υπογραφή. Εγω πάντως έβαλα υπογραφή και απο κάτω ονοματεπωνυμο για να ειμαι σιγουρος. Εικόνα

θελει και το γνησιο;

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Sakis4321 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Εχω μαζέψει 374,4 μόρια και σκέφτομαι για πυροσβεστική ή τραυματιοφορέας ή Αμύνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων. Έχω ελπίδες να μπω ή τζάμπα θα πάει το τρέξιμο για τα χαρτιά τις εξετάσεις και τα αθλήματα ; Να συμπληρώσω οτι δεν θα βάλω μέσο Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !

ποτε μην τα παρατάς. Τραυματιοφορεας δεν πάει εύκολα ο άλλος δήλωσε εκεί.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες