Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
Μετά τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ , θα προσληφθούν στην Πολεμική Αεροπορία 280 ΕΠΟΠ.
Η συζήτηση από τους ενδιαφερόμενους συνεχίζεται εδώ.
Η συζήτηση από τους ενδιαφερόμενους συνεχίζεται εδώ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα, αν και έχω δει κάποια σχόλια από προηγούμενα χρόνια, μπορεί κάποιος/α που γνωρίζει να μας διαφωτίσει σχετικά με τους ΕΠ. ΟΠ στην Αεροπορία; Εγώ προσωπικά σκέφτομαι την ειδικότητα του αστυνομικού.
Stavros99 έγραψε:
Καλησπέρα, αν και έχω δει κάποια σχόλια από προηγούμενα χρόνια, μπορεί κάποιος/α που γνωρίζει να μας διαφωτίσει σχετικά με τους ΕΠ. ΟΠ στην Αεροπορία; Εγώ προσωπικά σκέφτομαι την ειδικότητα του αστυνομικού.
Σου παραθέτω μήνυμα στελέχους της πολεμικής αεροπορίας σε απάντηση αντίστοιχης ερώτησης το 2009 για την ειδικότητα του αστυνομικού.
Velerefontis έγραψε:
Λοιπον. Η ειδικοτητα του αστυνομικου, για να μη μπερδευεστε, ειναι η ειδικοτητα του αερονομου. Καθηκοντα σας, θα ειναι ως βοηθοι αρχιφυλακα ή αρχιφυλακες σε κεντρικες πυλες. Επισης ως μελος ή επικεφαλης πεζου ή εποχουμενου περιπολου. Υπαρχει επισης και το σωμα των δικυκλιστων/μοτοσυκλετιστων οι επονομαζομενοι "σφιγγαδες" (απο το εμβλημα τους, τη Σφιγγα του Οιδιποδα). Για να μπεις εκει ομως απαραιτητο ειναι το διπλωμα οδηγησης μοτοσυκλετας μεγαλου κυβισμου και το απαραιτητο βυσμα, αφου η υπηρεσια αυτη εχει το αμεταθετο
Καλημέρα Dyk... Εγω που εχω υπηρετήσει Στρατο ξηράς θα μπορώ να κάνω για εποπ αεροπορίας;
Βεβαίως και μπορείς.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Ξέρει κανείς η μπορεί να παραθέσει τις βάσεις των ΕΠΟΠ αεροπορίας στην προμήθεια του 2009; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.(Έψαξα και δεν βρήκα κάτι, για να προλάβω σχόλια τύπου γιατί δεν ψάχνεις μόνος σου κλπ)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
* να παραθέσει λινκ με τις βάσεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
* προκήρυξη
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Καλημερα!Δυκ στην ειδικοτητα του Αστυνομικου-αερονομου λες να μοριοδοτει το ιεκ στελεχος ασφαλειας;
Διοτι καποιο αει-τει συναφες με τη ειδικοτητα δεν υπαρχει!
Διοτι καποιο αει-τει συναφες με τη ειδικοτητα δεν υπαρχει!
Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι τα κριτήρια μοριοδότησης. Θα μπορούσε ωστόσο. Το 2009 ζητούσε απλά απολυτήριο λυκείου.
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος να μου πει αν είναι καλή η ειδικοτητα του μετεωρολόγου Και ποια είναι τα καθήκοντα του
Η ειδικότητα Πυροσβέστης στην προκυρηξη του 2009 ηθελε μονο απολυτήριο γνωρίζει καποιοσ?
- Ikaropoulos1997
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 40
Είναι ενδιαφέρουσα η ειδικότητα μετεωρολόγου αλλά το κακό είναι ότι έχει πολλες μεταθέσεις γιατί σε κάθε γωνία και νησί υπάρχει ραντάρ και κεραία και χρειάζονται άτομα...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Μόνο απολυτήριο. Με βάση τη τελευταία προκήρυξη οι μόνες ειδικότητες που δεν θέλουν κάποιο πτυχίο είναι αυτή του τραυματιοφορεα (Αμεταθετο στο ΓΝΑ), του πυροσβέστη, του αστυνομικού και της άμυνας αεροδρομίων (Μπορεί να ξεχνάω κάποια). Η ειδικότητα του μετεωρολόγου χρειάζεται ECDL και καλή γνωστή της αγγλικής (Β2).YanKee95 έγραψε: Η ειδικότητα Πυροσβέστης στην προκυρηξη του 2009 ηθελε μονο απολυτήριο γνωρίζει καποιος;
Να σημειώσουμε ότι το 2009 σχεδόν όλες οι θέσεις στις ειδικότητες "πυροσβεστών" και "αστυνομικών" καλύφθηκαν από πρώην ΟΒΑ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες