Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να συμμετέχει στην προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Αεροπορία κάποιος που είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού απο ΣΜΥΝ. Ευχαριστώ.
PANOS
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Pano για εμένα ρώτα κάποιον στρατιωτικό δικηγόρο... Λογικά γίνεται να συμμετέχεις. Αφού όταν κάνεις αίτηση δεν θα έχεις παραιτηθεί από πν
Καλησπέρα μελλοντικοί συνάδελφοι και καλή επιτυχία σε όλους σας. Είμαι ΕΠΟΠ τραυματιοφορέας, θα ήθελα να αναφέρω μερικά πράγματακια για όσους διαλέξουν την ειδικότητα μου.
Α) αμεταθετοι στο 251γνα
B) Τρείς βάρδιες πρωί απόγευμα (5-6 το μήνα) βράδυ (2-4 τον μήνα) το κυλιόμενο ωράριο
Η πολύ κουβαλημα τα πρωινά, μέτρια τα απογεύματα, χαλαρά τα βράδια.
Αυτά σε γενικές γραμμές.
Α) αμεταθετοι στο 251γνα
B) Τρείς βάρδιες πρωί απόγευμα (5-6 το μήνα) βράδυ (2-4 τον μήνα) το κυλιόμενο ωράριο
Η πολύ κουβαλημα τα πρωινά, μέτρια τα απογεύματα, χαλαρά τα βράδια.
Αυτά σε γενικές γραμμές.
Όταν εννοείς κουβαλημα ; Το 251 που είναι; Και κάτι ακόμα με πόσα μόρια μπήκες να υπολογίσω πόσο περίπου θα είναι η βάση
Και κάτι ακόμα τι ακριβώς κάνει αυτή η ειδικότητα πηγενετε πχ κ σε ατυχηματα ;
Σευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση.Andri έγραψε:Pano για εμένα ρώτα κάποιον στρατιωτικό δικηγόρο... Λογικά γίνεται να συμμετέχεις. Αφού όταν κάνεις αίτηση δεν θα έχεις παραιτηθεί από πν
PANOS
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 38
PANOSA2 έγραψε:Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να συμμετέχει στην προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Αεροπορία κάποιος που είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού απο ΣΜΥΝ. Ευχαριστώ.
Δε μπορείς, αν παραιτηθείς από υπαξ χάνεις και το δικαίωμα για συμμετοχή σε οποιαδήποτε προκήρυξη Ενόπλων Δυνάμεων.
Το λέει και μέσα στην προκήρυξη δικαίωμα δεν έχουν όσοι μόνιμοι η εθελοντές υπαξ, και εποπ έχουν απολυθεί ή παραιτηθεί.
Αυτή η ειδικότητα, κουβαλάει, ασθενείς με τα κρεβάτια- καρότσια για τίς ενδονοσοκομειακες τούς εξετάσεις, τα υλικά των ορόφων (φάρμακα μάσκες στολές κτλ) νεκρούς
στο θαλάμους ψυγείων μέχρι να τους παραλάβουν τα γραφεία τελετών.Επίσης κάνουμε και πλήρωμα ασθενοφόρου.
Τα οποία ασθενοφόρα βγαίνουν μόνο για περιστατικά τού νοσοκομείου, και για εν ενεργεία μόνο προσωπικό (πχ αν εγώ έχω ένα τροχαίο)
Τώρα τα μόρια μου αν θυμάμαι καλά ήταν 240 κάτι

Τα οποία ασθενοφόρα βγαίνουν μόνο για περιστατικά τού νοσοκομείου, και για εν ενεργεία μόνο προσωπικό (πχ αν εγώ έχω ένα τροχαίο)
Τώρα τα μόρια μου αν θυμάμαι καλά ήταν 240 κάτι
Διάσωστη καλησπέρα, ελαφρώς άκυρο αλλά γνωρίζεις μήπως τίποτα για ΜΕΕΔ, που γίνεται, η εκπαίδευση, αν χρειάζεται κάποιο κρυφό από το φεκ προσόν, κλπ. Σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων και γενικότερα οποιονδήποτε άλλο γνωρίζει και θέλει να προσθέσει κάτι!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 38
Soniro έγραψε:Διάσωστη καλησπέρα, ελαφρώς άκυρο αλλά γνωρίζεις μήπως τίποτα για ΜΕΕΔ, που γίνεται, η εκπαίδευση, αν χρειάζεται κάποιο κρυφό από το φεκ προσόν, κλπ. Σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων και γενικότερα οποιονδήποτε άλλο γνωρίζει και θέλει να προσθέσει κάτι!
Το σχολείο είναι στην Ελευσίνα, έχει διάρκεια 10,5 μηνες. Μένεις αμεταθετος εκεί Αθήνα, και έχεις υποχρέωση παραμονής 10 χρόνια στην μονάδα αν βγάλεις το σχολείο.
Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, περνάς αθλήματα και υγειονομικα για να μπεις. Όποιος θέλει μπορεί να δηλώσει κάθε χρόνο που βγαίνει διαταγή, ανεξαρτήτως βαθμού και ειδικότητας.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
Παιδιά ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΧΑΛΆΡΩΣΗ. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει άσχημα ατγν αεροπορία ένας εποπ... Όλα ελίτ είναι. Έκανα θητεία και ξέρω ένας εποπ ήταν 20 χρόνια στο ίδιο μέρος. Οι φαντάροι όπου δηλώσουν... ΠΑΝΕ. Ο καθένας πρέπει απλά να καταφέρει κάτι, ποιο είναι αυτό παιδιά; Μα να περάσει εποπ... Εδώ ξηρά και θα γίνεται τηςχχχχχχ. Αεροπορία χάχα τον ουρανό με τα άστρα για να μπούμε...
Δεν έχω παραιτηθεί απο το ΠΝ. Είμαι εν ενεργεία ακόμα, απλά θέλω να αλλάξω σώμα και να πάω στην ΠΑ. Γιαυτο ρωτάω.Διασωστης31 έγραψε:PANOSA2 έγραψε:Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να συμμετέχει στην προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Αεροπορία κάποιος που είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού απο ΣΜΥΝ. Ευχαριστώ.
Δε μπορείς, αν παραιτηθείς από υπαξ χάνεις και το δικαίωμα για συμμετοχή σε οποιαδήποτε προκήρυξη Ενόπλων Δυνάμεων.
Το λέει και μέσα στην προκήρυξη δικαίωμα δεν έχουν όσοι μόνιμοι η εθελοντές υπαξ, και εποπ έχουν απολυθεί ή παραιτηθεί.
PANOS
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
Με τη σφαγή ακόμα και ναυτικό θα είναι δύσκολα... Εποπ στην αεροπορία =Τζόκερ. Παιδιά έτσι είναι και το ξέρει όλοι. Ας με διαψεύσει ο διαχειριστής αν έχω άδικο. Εγώ δηλώνω παντού όπου μπορώ σε όλα τα σώματα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Εγώ αναρωτιέμαι, πόσοι να υπάρχουν με τα κριτήρια που ζητάει για την ειδικότητα του αστυνομικού; Υπάρχει κανένα παληκάρι εδώ μέσα που να μην το λείπει κάτι; Εμένα ας πούμε μου λείπουν 2 ενότητες μόνο απ' αυτές που ζητάει στις γνώσεις υπολογιστή. Είναι και λίγες οι θέσεις που θα βγούν!(Αν δεν κάνω λάθος 5 άτομα θα πάρει σύμφωνα με έναν φίλο που είχε γράψει αναλυτικά τις θέσεις ανά ειδικότητα)
Εγώ είμαι Ίδη ΟΒΑ Αερονομος έχω όλες τις ενότητες όπως και άλλοι καμιά 10αρια Οβα Αερονομοι-Αστυνομικοι που ξέρω και με πολλά μόρια... Θα γίνει σφαγή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες