Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
PANOSA2
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από PANOSA2 »

Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να συμμετέχει στην προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Αεροπορία κάποιος που είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού απο ΣΜΥΝ. Ευχαριστώ.
PANOS
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Andri »

Pano για εμένα ρώτα κάποιον στρατιωτικό δικηγόρο... Λογικά γίνεται να συμμετέχεις. Αφού όταν κάνεις αίτηση δεν θα έχεις παραιτηθεί από πν
Οματ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Οματ »

Καλησπέρα μελλοντικοί συνάδελφοι και καλή επιτυχία σε όλους σας. Είμαι ΕΠΟΠ τραυματιοφορέας, θα ήθελα να αναφέρω μερικά πράγματακια για όσους διαλέξουν την ειδικότητα μου.

Α) αμεταθετοι στο 251γνα

B) Τρείς βάρδιες πρωί απόγευμα (5-6 το μήνα) βράδυ (2-4 τον μήνα) το κυλιόμενο ωράριο

Η πολύ κουβαλημα τα πρωινά, μέτρια τα απογεύματα, χαλαρά τα βράδια.

Αυτά σε γενικές γραμμές.

Kostasz
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Kostasz »

Όταν εννοείς κουβαλημα ; Το 251 που είναι; Και κάτι ακόμα με πόσα μόρια μπήκες να υπολογίσω πόσο περίπου θα είναι η βάση
Kostasz
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Kostasz »

Και κάτι ακόμα τι ακριβώς κάνει αυτή η ειδικότητα πηγενετε πχ κ σε ατυχηματα ;
Άβαταρ μέλους
PANOSA2
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από PANOSA2 »

Andri έγραψε:Pano για εμένα ρώτα κάποιον στρατιωτικό δικηγόρο... Λογικά γίνεται να συμμετέχεις. Αφού όταν κάνεις αίτηση δεν θα έχεις παραιτηθεί από πν
Σευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση.

PANOS
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Diasostis31 »

PANOSA2 έγραψε:Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να συμμετέχει στην προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Αεροπορία κάποιος που είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού απο ΣΜΥΝ. Ευχαριστώ.

Δε μπορείς, αν παραιτηθείς από υπαξ χάνεις και το δικαίωμα για συμμετοχή σε οποιαδήποτε προκήρυξη Ενόπλων Δυνάμεων.

Το λέει και μέσα στην προκήρυξη δικαίωμα δεν έχουν όσοι μόνιμοι η εθελοντές υπαξ, και εποπ έχουν απολυθεί ή παραιτηθεί.

Οματ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Οματ »

Αυτή η ειδικότητα, κουβαλάει, ασθενείς με τα κρεβάτια- καρότσια για τίς ενδονοσοκομειακες τούς εξετάσεις, τα υλικά των ορόφων (φάρμακα μάσκες στολές κτλ) νεκρούςΕικόναΕικόνα στο θαλάμους ψυγείων μέχρι να τους παραλάβουν τα γραφεία τελετών.Επίσης κάνουμε και πλήρωμα ασθενοφόρου.

Τα οποία ασθενοφόρα βγαίνουν μόνο για περιστατικά τού νοσοκομείου, και για εν ενεργεία μόνο προσωπικό (πχ αν εγώ έχω ένα τροχαίο)

Τώρα τα μόρια μου αν θυμάμαι καλά ήταν 240 κάτι

Soniro
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Soniro »

Διάσωστη καλησπέρα, ελαφρώς άκυρο αλλά γνωρίζεις μήπως τίποτα για ΜΕΕΔ, που γίνεται, η εκπαίδευση, αν χρειάζεται κάποιο κρυφό από το φεκ προσόν, κλπ. Σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων και γενικότερα οποιονδήποτε άλλο γνωρίζει και θέλει να προσθέσει κάτι!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Soniro έγραψε:Διάσωστη καλησπέρα, ελαφρώς άκυρο αλλά γνωρίζεις μήπως τίποτα για ΜΕΕΔ, που γίνεται, η εκπαίδευση, αν χρειάζεται κάποιο κρυφό από το φεκ προσόν, κλπ. Σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων και γενικότερα οποιονδήποτε άλλο γνωρίζει και θέλει να προσθέσει κάτι!

Το σχολείο είναι στην Ελευσίνα, έχει διάρκεια 10,5 μηνες. Μένεις αμεταθετος εκεί Αθήνα, και έχεις υποχρέωση παραμονής 10 χρόνια στην μονάδα αν βγάλεις το σχολείο.

Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, περνάς αθλήματα και υγειονομικα για να μπεις. Όποιος θέλει μπορεί να δηλώσει κάθε χρόνο που βγαίνει διαταγή, ανεξαρτήτως βαθμού και ειδικότητας.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Politis1994 »

Παιδιά ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΧΑΛΆΡΩΣΗ. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει άσχημα ατγν αεροπορία ένας εποπ... Όλα ελίτ είναι. Έκανα θητεία και ξέρω ένας εποπ ήταν 20 χρόνια στο ίδιο μέρος. Οι φαντάροι όπου δηλώσουν... ΠΑΝΕ. Ο καθένας πρέπει απλά να καταφέρει κάτι, ποιο είναι αυτό παιδιά; Μα να περάσει εποπ... Εδώ ξηρά και θα γίνεται τηςχχχχχχ. Αεροπορία χάχα τον ουρανό με τα άστρα για να μπούμε...
Άβαταρ μέλους
PANOSA2
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από PANOSA2 »

Διασωστης31 έγραψε:
PANOSA2 έγραψε:Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να συμμετέχει στην προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Αεροπορία κάποιος που είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού απο ΣΜΥΝ. Ευχαριστώ.

Δε μπορείς, αν παραιτηθείς από υπαξ χάνεις και το δικαίωμα για συμμετοχή σε οποιαδήποτε προκήρυξη Ενόπλων Δυνάμεων.

Το λέει και μέσα στην προκήρυξη δικαίωμα δεν έχουν όσοι μόνιμοι η εθελοντές υπαξ, και εποπ έχουν απολυθεί ή παραιτηθεί.

Δεν έχω παραιτηθεί απο το ΠΝ. Είμαι εν ενεργεία ακόμα, απλά θέλω να αλλάξω σώμα και να πάω στην ΠΑ. Γιαυτο ρωτάω.

PANOS
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Politis1994 »

Με τη σφαγή ακόμα και ναυτικό θα είναι δύσκολα... Εποπ στην αεροπορία =Τζόκερ. Παιδιά έτσι είναι και το ξέρει όλοι. Ας με διαψεύσει ο διαχειριστής αν έχω άδικο. Εγώ δηλώνω παντού όπου μπορώ σε όλα τα σώματα
giorgos_21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από giorgos_21 »

Εγώ αναρωτιέμαι, πόσοι να υπάρχουν με τα κριτήρια που ζητάει για την ειδικότητα του αστυνομικού; Υπάρχει κανένα παληκάρι εδώ μέσα που να μην το λείπει κάτι; Εμένα ας πούμε μου λείπουν 2 ενότητες μόνο απ' αυτές που ζητάει στις γνώσεις υπολογιστή. Είναι και λίγες οι θέσεις που θα βγούν!(Αν δεν κάνω λάθος 5 άτομα θα πάρει σύμφωνα με έναν φίλο που είχε γράψει αναλυτικά τις θέσεις ανά ειδικότητα)
Sof1999
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sof1999 »

Εγώ είμαι Ίδη ΟΒΑ Αερονομος έχω όλες τις ενότητες όπως και άλλοι καμιά 10αρια Οβα Αερονομοι-Αστυνομικοι που ξέρω και με πολλά μόρια... Θα γίνει σφαγή
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 4 επισκέπτες