Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Αν επιτρέπεται είχες βάλει άνθρωπο μέσα από το στρατόπεδο ή από το υπουργείο;
Καλησπερα! Είχες κάποια ενημέρωση ή ακόμα περιμένεις και εσυ;
Καλησπέρα έχω μετάθεση για 8 μεραρχια ξέρεις κανείς που πρέπει να παρουσιαστώ στο κτήριο στο κέντρο της πόλη ή στο βελισσαριο;
Αν έχει μάθει κάποιο καινούριο νέο κάποιος 365 ας το πει παρακαλώ, είναι να πάρω και εγώ αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση
Καλησπερα παιδιά! Έφυγε κανεις από 365 με μετάθεση τελικά αυτήν την εβδομάδα;
Μεταθέσεις βυσματικές 365 είχε ακουστεί ότι θα γίνουν μέχρι πριν μπει η 366, τώρα ακούγεται ότι πάνε για μέχρι 25 Ιουνίου... Γενικά ένας χαμός, στο τέλος θα φτάσει η 365 να φύγει στο πεντάμηνο.
Εδώ εφυγε στο 4μηνο η 364 με καραντινα και Εβρο κ η 365 θα φυγει στο πεντάμηνο; λογικά μέσα στον Ιούνιο θα φύγουμε
Μάγκες κοιτάξτε να το απολαύσετε όπου κι αν πάρετε μετάθεση. Απολύομαι σε ένα μήνα και έκλεισα 7 μήνες στο ΝΙΜΤΣ Αθήνα. Η καλύτερη μετάθεση που θα μπορούσα να πάρω. Αν τα καταφέρετε πηγαίνετε εκεί ! Μετάθεση απολύσεως! Καλή συνέχεια στη θητεία σας και καλοί πολίτες!
Εχουμε κανενα νεο για 365 βυσματικες; Παιδια ακουσα οτι φεύγουν ήδη ατομα!
Έχω ακούσει ότι το νιμιτς είναι σχετικά μέτριο σε σύγκριση με αλλά. Ποσό πήγαινε η υπηρεσεια;363 έγραψε: Μάγκες κοιτάξτε να το απολαύσετε όπου κι αν πάρετε μετάθεση. Απολύομαι σε ένα μήνα και έκλεισα 7 μήνες στο ΝΙΜΤΣ Αθήνα. Η καλύτερη μετάθεση που θα μπορούσα να πάρω. Αν τα καταφέρετε πηγαίνετε εκεί ! Μετάθεση απολύσεως! Καλή συνέχεια στη θητεία σας και καλοί πολίτες!
365 είμαι ήδη Αθήνα εδώ και μια βδομάδα. Παιδιά τα καλά βύσματα λειτουργούν ήδη. Υπομονή για να έρθει η σειρά του δικού σας. Ελάτε στο αρβυλαδικο να γίνουμε πολλοί
Ξερει καποιος οταν βγει η μεταθεση σου ποσο καιρό κανει να παει το σημα στη μοναδα σου κ ποσο για να σε ειδοποιησουν;
Φίλε @ΤΕΛΟΣ ποια θεωρείς καλά βύσματα; Αυτούς που είναι μέσα στα στρατόπεδα ή αυτούς στο υπουργείο ώστε να κάνουν πιο γρήγορη δουλειά;
Ένας Στρατηγός θεωρείται καλό βύσμα;
Απαγορεύονται τα greeklish (Nassos)
Απαγορεύονται τα greeklish (Nassos)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες