Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
G_k

Δημοσίευση από G_k »

Αν επιτρέπεται είχες βάλει άνθρωπο μέσα από το στρατόπεδο ή από το υπουργείο;
Mk

Δημοσίευση από Mk »

Καλησπερα! Είχες κάποια ενημέρωση ή ακόμα περιμένεις και εσυ;
Bro

Δημοσίευση από Bro »

Καλησπέρα έχω μετάθεση για 8 μεραρχια ξέρεις κανείς που πρέπει να παρουσιαστώ στο κτήριο στο κέντρο της πόλη ή στο βελισσαριο;
G_K

Δημοσίευση από G_K »

Αν έχει μάθει κάποιο καινούριο νέο κάποιος 365 ας το πει παρακαλώ, είναι να πάρω και εγώ αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση
Los

Δημοσίευση από Los »

Καλησπερα παιδιά! Έφυγε κανεις από 365 με μετάθεση τελικά αυτήν την εβδομάδα;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μεταθέσεις βυσματικές 365 είχε ακουστεί ότι θα γίνουν μέχρι πριν μπει η 366, τώρα ακούγεται ότι πάνε για μέχρι 25 Ιουνίου... Γενικά ένας χαμός, στο τέλος θα φτάσει η 365 να φύγει στο πεντάμηνο.
365

Δημοσίευση από 365 »

Εδώ εφυγε στο 4μηνο η 364 με καραντινα και Εβρο κ η 365 θα φυγει στο πεντάμηνο; λογικά μέσα στον Ιούνιο θα φύγουμε
363

Δημοσίευση από 363 »

Μάγκες κοιτάξτε να το απολαύσετε όπου κι αν πάρετε μετάθεση. Απολύομαι σε ένα μήνα και έκλεισα 7 μήνες στο ΝΙΜΤΣ Αθήνα. Η καλύτερη μετάθεση που θα μπορούσα να πάρω. Αν τα καταφέρετε πηγαίνετε εκεί ! Μετάθεση απολύσεως! Καλή συνέχεια στη θητεία σας και καλοί πολίτες!
365SERIES

Δημοσίευση από 365SERIES »

Εχουμε κανενα νεο για 365 βυσματικες; Παιδια ακουσα οτι φεύγουν ήδη ατομα!
365

Δημοσίευση από 365 »

Φιλε 365series οταν λες άκουσες; δωσε λεπτομερειες
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

363 έγραψε: Μάγκες κοιτάξτε να το απολαύσετε όπου κι αν πάρετε μετάθεση. Απολύομαι σε ένα μήνα και έκλεισα 7 μήνες στο ΝΙΜΤΣ Αθήνα. Η καλύτερη μετάθεση που θα μπορούσα να πάρω. Αν τα καταφέρετε πηγαίνετε εκεί ! Μετάθεση απολύσεως! Καλή συνέχεια στη θητεία σας και καλοί πολίτες!
Έχω ακούσει ότι το νιμιτς είναι σχετικά μέτριο σε σύγκριση με αλλά. Ποσό πήγαινε η υπηρεσεια;
ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΤΕΛΟΣ »

365 είμαι ήδη Αθήνα εδώ και μια βδομάδα. Παιδιά τα καλά βύσματα λειτουργούν ήδη. Υπομονή για να έρθει η σειρά του δικού σας. Ελάτε στο αρβυλαδικο να γίνουμε πολλοί
365

Δημοσίευση από 365 »

Ξερει καποιος οταν βγει η μεταθεση σου ποσο καιρό κανει να παει το σημα στη μοναδα σου κ ποσο για να σε ειδοποιησουν;
365

Δημοσίευση από 365 »

Φίλε @ΤΕΛΟΣ ποια θεωρείς καλά βύσματα; Αυτούς που είναι μέσα στα στρατόπεδα ή αυτούς στο υπουργείο ώστε να κάνουν πιο γρήγορη δουλειά;
Strpz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Strpz »

Ένας Στρατηγός θεωρείται καλό βύσμα;

Απαγορεύονται τα greeklish (Nassos)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης