Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επιλ

Δημοσίευση από Επιλ »

Αν μάθετε τίποτα ότι αποχώρησε κανένας από την σχολή αν μπορείτε γράψτε το να ξέρουμε και εμείς που είμαστε κοντά στο 1200 τι μας γίνετε
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Π το διάβασες φιλαράκι;
Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

The Marine έγραψε: 22/11 τελειώνει η εκπαίδευση
Είναι επιβεβαιωμένο αυτό που λες φίλε; Το είπε κάποιος εκπαιδευτής της σχολής στην Κομοτηνή; Γιατί είναι ελάχιστος χρόνος 1 μήνας εκπαίδευση ακόμα κι αν ακολουθήσει 2μηνη πρακτική.
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Σε κανα 3 ωρο ειμαστε διδυμοτειχο αλανια! Καλη εκπεδευση σε ολους μας! Με το καλο και σιδερένιοι παντα στους δρομους!
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

Pavlos_90 έγραψε:
The Marine έγραψε: 22/11 τελειώνει η εκπαίδευση
Είναι επιβεβαιωμένο αυτό που λες φίλε; Το είπε κάποιος εκπαιδευτής της σχολής στην Κομοτηνή; Γιατί είναι ελάχιστος χρόνος 1 μήνας εκπαίδευση ακόμα κι αν ακολουθήσει 2μηνη πρακτική.

Είναι όντως λίγος χρόνος αλλά αυτή είναι η απόφαση του αρχηγείου

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
jimis

Δημοσίευση από jimis »

Glock 19 έγραψε:Ο Player7 λογικά πρέπει να είναι ο Ι ΜΑΚ ο οποίος έλεγε κάτι για βούτυρα σε ψωμιά και κάτι "φιλιά εγώ θα είμαι μέσα" και τα λοιπά και τον πέρασαν μέχρι και τα μεγαλύτερα γιωτομπαλα... Δυστυχώς γι αυτόν στα μόρια δεν χωρούσε βύσμα όπως η 13 δεε, τα λυβ, η προστασία υψηλών προσώπων κλπ κλπ

το ξέρεις σίγουρα ή έτσι το λες;

Eiddyn21

Δημοσίευση από Eiddyn21 »

Όποιος μάγκας θα μπορούσε να μας παρουσιάσει την καθημερινότητα μέσα στην σχολή θα του ήμουν ευγνώμων!
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Player7 »

Δεν ειμαι ο ι μακ και δε ξερω πως σου ρθε κιολας.

Οσοι ειστε κατω απο 27 μαζευτε μορια ερχονται κι αλλες προκηρυξεις επι ΝΔ.

Dimon

Δημοσίευση από Dimon »

Eiddyn21 έγραψε:Όποιος μάγκας θα μπορούσε να μας παρουσιάσει την καθημερινότητα μέσα στην σχολή θα του ήμουν ευγνώμων!
Φίλε μηπως έμαθες αν θα μπουν 1201 και 1202 μεσα,
jimis

Δημοσίευση από jimis »

Player7 έγραψε:Δεν ειμαι ο ι μακ και δε ξερω πως σου ρθε κιολας.

Οσοι ειστε κατω απο 27 μαζευτε μορια ερχονται κι αλλες προκηρυξεις επι ΝΔ.

μπορει να είσαι ο xanthos, και δεν θες να το αποκαλύψεις

και αυτός δούλευε σε φύλαξη σε επιχειρηματια

και πως το ξέρεις ότι θα βγουν και άλλες;

ManolosD
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ManolosD »

Eiddyn21 έγραψε: Όποιος μάγκας θα μπορούσε να μας παρουσιάσει την καθημερινότητα μέσα στην σχολή θα του ήμουν ευγνώμων!
Τιποτα φιλε μου. Αρκετες αναφορες. Σημερα ντυθηκαμε δεν ειχαν ρουχα μας εδωσαν χακι χρωμα και ουτε καν στα νουμερα μας. Φαγητο μετριο μεχρι στιγμης. Παραγγελνουμε οσοι θελουμε απ εξω. Αρχισαν καποιες υπηρεσιες απ την πρωτη μερα γενικα χαλαρα. Πσκ οσοι δεν εχουνε υπηρεσια εξοδο και μπαινοβγαινουν οτι ωρα θελουν οποτε θελουν. Αυτα!
jimis

Δημοσίευση από jimis »

ManolosD έγραψε:
Eiddyn21 έγραψε: Όποιος μάγκας θα μπορούσε να μας παρουσιάσει την καθημερινότητα μέσα στην σχολή θα του ήμουν ευγνώμων!
Τιποτα φιλε μου. Αρκετες αναφορες. Σημερα ντυθηκαμε δεν ειχαν ρουχα μας εδωσαν χακι χρωμα και ουτε καν στα νουμερα μας. Φαγητο μετριο μεχρι στιγμης. Παραγγελνουμε οσοι θελουμε απ εξω. Αρχισαν καποιες υπηρεσιες απ την πρωτη μερα γενικα χαλαρα. Πσκ οσοι δεν εχουνε υπηρεσια εξοδο και μπαινοβγαινουν οτι ωρα θελουν οποτε θελουν. Αυτα!

1) ποσες γυναικες μπηκαν;

2) αρβυλα οσοι ηθελαν επερναν αυτα που ειχαν στην θητεια;

3) για αρχηγους, υπαρχηγους κλπ εκλέχτηκαν;

Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Μια χαρά.. τα υπόλοιπα τα βλέπουμε απο τα στορυ.. και μας πιάνει ψυχοπλακωμα εμάς τους επιλαχών😂 Καλές υπηρεσίες μάγκες, εύχομαι να μπούμε και εμείς σύντομα με νέα προκήρυξη!! Υπομονή και έχει ο Θεός!
LM

Δημοσίευση από LM »

Παιδιά πρέπει κάτι να γίνει για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στη σχολή! ρουχα συνοριοφυλάκων πολύ μεγαλύτερα από το μέγεθος μας και εκπαίδευση ενός μήνα. Πρέπει να το αναφέρουμε σε κάποιο σωματείο ώστε να παρέμβει γιατί δεν γίνετε να βγούμε σε έναν μήνα έξω και να βρισκόμαστε απέναντι στο έγκλημα απροστάτευτοι και χωρίς εκπαίδευση. επισης θα έχουμε πολλά έξοδα από θέμα ρουχισμού και αυτά τα 300? που θα παίρνουμε δεν φτάνουν. καποιος πρέπει να παρέμβει για όλα αυτά και μάλιστα άμεσα! απλα το κράτος μας θέλει έξω για τα Δεκεμβριανά και εμείς θα βγούμε ανεκπαίδευτοι...
jimis

Δημοσίευση από jimis »

ManolosD έγραψε:

τι υπηρεσίες;

γυναίκες μπήκαν πολλές;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης