Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Η συζήτηση για τους επιτυχόντες ειδικούς φρουρούς συνεχίζεται εδώ.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Καλημέρα καλή επιτυχία σε όλους μας

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-eidikoi-froyroi-1920-ypopsifioi-dinoyn-tin-mahi-toy-diorismoy

Πρώτον 7/9 ξεκίνησαν οι ενστάσεις δεύτερον δύσκολο το βλέπω να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα έως 22 Σεπτεμβρίου εφόσον 16 τελειώνουν οι ενστάσεις

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Είμαι στους πρώτους 30 επιλαχών σαν επιτυχών δεν πιάνομαι; Χαχαχα Καλή συνέχεια παιδιά
ManolosD
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ManolosD »

Για τς καρτελες ποσες μερες θα δωσουν; Ποσες ειχαν δωσει το 11 ξερει κανεις να απαντησει;
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Spik »

Ελπίζω να επιβλέπεται λίγο το συγκεκριμένο νήμα και να μην αρχίσουμε πάλι τα περί τριτεκνίας.

Καλή μας επιτυχία μάγκες. Και αρκετή προπόνηση εννοείται.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

ManolosD έγραψε:Για τς καρτελες ποσες μερες θα δωσουν; Ποσες ειχαν δωσει το 11 ξερει κανεις να απαντησει;

5/11 είχε βγει το πρόγραμμα 9/11 ξεκίναγε το πρώτο γκρουπ ΟΜΩΣ το 2011 δεν ήθελαν να τους πας χαρτιά από ωριλα, οφθαλμίατρο κτλπ ήθελαν εξετάσεις αίματος, ψυχίατρο, καρδιογράφημα , ακτινογραφία τώρα έχει ακουστεί ότι εκτός από όλα αυτά θέλει και οφθαλμίατρο και ωριλα και γενικό χειρουργό διότι θα πάμε 1 μέρα για υγειονομικές εξετάσεις και όχι 2 ! Στην ουσία θα τα φέρεις όλα έτοιμα να μην σε εξετάσουν εκεί άρα υπολογίζω να δώσουν 5-6 εργάσιμες με επιφύλαξη ότι γράφω πάντα μάγκες θα δούμε. Πάντως τέλος της βδομάδας κάντε μια εξέταση αίματος πρόσφατη γράφουν άρα θα πιάνεται.

ManolosD
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ManolosD »

Slade7 έγραψε:
ManolosD έγραψε:Για τς καρτελες ποσες μερες θα δωσουν; Ποσες ειχαν δωσει το 11 ξερει κανεις να απαντησει;

5/11 είχε βγει το πρόγραμμα 9/11 ξεκίναγε το πρώτο γκρουπ ΟΜΩΣ το 2011 δεν ήθελαν να τους πας χαρτιά από ωριλα, οφθαλμίατρο κτλπ ήθελαν εξετάσεις αίματος, ψυχίατρο, καρδιογράφημα , ακτινογραφία τώρα έχει ακουστεί ότι εκτός από όλα αυτά θέλει και οφθαλμίατρο και ωριλα και γενικό χειρουργό διότι θα πάμε 1 μέρα για υγειονομικές εξετάσεις και όχι 2 ! Στην ουσία θα τα φέρεις όλα έτοιμα να μην σε εξετάσουν εκεί άρα υπολογίζω να δώσουν 5-6 εργάσιμες με επιφύλαξη ότι γράφω πάντα μάγκες θα δούμε. Πάντως τέλος της βδομάδας κάντε μια εξέταση αίματος πρόσφατη γράφουν άρα θα πιάνεται.

Εγινε σε ευχαριστω! Καλη επιτυχια σε ολους μας μαγκες!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να ενημερώσω ότι μηνύματα άσχετα με την θεματολογία του νήματος θα διαγράφονται άμεσα και χωρίς προειδοποίηση και φυσικά οι χρήστες που επαναλαμβάνονται θα απενεργοποιούνται και αυτοί χωρίς προειδοποίηση.

Για τους επιλαχόντες υπάρχει ήδη ξεχωριστό νήμα στο οποίο θα κατατίθενται απορίες και διάλογοι για τις ενστάσεις, το ΣτΕ και πάει λέγοντας.

Φιλικά,

Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Spik »

Slade7 έγραψε:

5/11 είχε βγει το πρόγραμμα 9/11 ξεκίναγε το πρώτο γκρουπ ΟΜΩΣ το 2011 δεν ήθελαν να τους πας χαρτιά από ωριλα, οφθαλμίατρο κτλπ ήθελαν εξετάσεις αίματος, ψυχίατρο, καρδιογράφημα, ακτινογραφία τώρα έχει ακουστεί ότι εκτός από όλα αυτά θέλει και οφθαλμίατρο και ωριλα και γενικό χειρουργό διότι θα πάμε 1 μέρα για υγειονομικές εξετάσεις και όχι 2 ! Στην ουσία θα τα φέρεις όλα έτοιμα να μην σε εξετάσουν εκεί άρα υπολογίζω να δώσουν 5-6 εργάσιμες με επιφύλαξη ότι γράφω πάντα μάγκες θα δούμε. Πάντως τέλος της βδομάδας κάντε μια εξέταση αίματος πρόσφατη γράφουν άρα θα πιάνεται.

Απλά δεν ξέρουμε τις ακριβείς οδηγίες για τα υγειονομικά, δηλαδή μπορεί να θέλει πχ να γράψει ο γιατρός για τις εξετάσεις αίματος οτι είναι ολα οκ. Οπότε άμα τις κάνει κάποιος τώρα, ίσως μετά να πρέπει να ξαναπάει για να του συμπληρώσουν ο, τι χρειάζεται. Αλλιώς θα έκανα κι εγώ τώρα την εξέταση αίματος.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Να ρωτήσω ρε παιδιά εγώ έχω 2650 μόρια είμαι επιτυχών κοντά στην 1050 θέση. Υπάρχει καμιά πιθανότητα μετά τις ενστάσεις να είμαι εκτός; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω από την δουλειά τις επόμενες μέρες ώστε να επικεντρωθώ στα αθλήματα. Μην βρεθώ προ εκπλήξεως.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά επηδει δεν θέλω να κάνω ούτε μηνύσεις ουτε τπτ ειμσι 30 θεση επιλαχών θα γράφω εδώ να μαθενω για πκε και άλλα αν δεν έχετε προβλημα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιώργος έγραψε:Να ρωτήσω ρε παιδιά εγώ έχω 2650 μόρια είμαι επιτυχών κοντά στην 1050 θέση. Υπάρχει καμιά πιθανότητα μετά τις ενστάσεις να είμαι εκτός; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω από την δουλειά τις επόμενες μέρες ώστε να επικεντρωθώ στα αθλήματα. Μην βρεθώ προ εκπλήξεως.

Δεν θα έχεις πρόβλημα κομάντο. Κατά 99%.

Μην παραιτηθείς απ'τη δουλειά εάν δεν επικυρωθούν οι πίνακες. Δεν στο συνιστώ, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά καμιά φορά ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.

Ξέρω ότι είναι ζόρι, αλλά προσπάθησε να συνδυάσεις δουλειά και προπονήσεις. Κάρφωσε στο κεφάλι σου, ότι θα τρέξεις για το μέλλον σου.

Οι πιθανότητες του να πεταχτείς έξω, είναι από απειροελάχιστες, έως και μηδαμινές.

Άβαταρ μέλους
chriszan2
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από chriszan2 »

Παιδια το όριο μυωπίας τελικα ποιο είναι γιατί καποιος έγραψε 4.5 αλλα αλλού μ ειπαν 4 γνωρίζει καποιος σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή συνέχεια , και με το καλό να βγούμε συνάδελφοι. Ο καθένας έκανε τον δικό του αγώνα , κάποιοι λίγο περισσότερο κάποιοι λιγότερο. Δεν έχει καμία σημασία , όλοι θέλουμε να βγούμε αστυνομικοί!!! Επίσης να ευχαριστήσω και δημόσια τον DYK που το 2016 όταν έγινα μέλος σε αυτό εδώ το φόρουμ με βοήθησε πάρα πολύ σχετικά με το θέμα των ειδικών φρουρών!!! Να είσαι καλά φίλε DYK
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Greek_Army »

chriszan2 έγραψε:Παιδια το όριο μυωπίας τελικα ποιο είναι γιατί καποιος έγραψε 4.5 αλλα αλλού μ ειπαν 4 γνωρίζει καποιος σίγουρα.

4,5 δεν έχει αλλάξει το όριο.

Φέτος η διαδικασία θα είναι διαφορετική από το 2011 στις υγειονομικές, θα σας δώσουν δελτίο υγειονομικής Εξέτασης με περισσότερες ιατρικές ειδικότητες.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες