Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Αν μάθετε τίποτα ότι αποχώρησε κανένας από την σχολή αν μπορείτε γράψτε το να ξέρουμε και εμείς που είμαστε κοντά στο 1200 τι μας γίνετε
Π το διάβασες φιλαράκι;
Είναι επιβεβαιωμένο αυτό που λες φίλε; Το είπε κάποιος εκπαιδευτής της σχολής στην Κομοτηνή; Γιατί είναι ελάχιστος χρόνος 1 μήνας εκπαίδευση ακόμα κι αν ακολουθήσει 2μηνη πρακτική.The Marine έγραψε: 22/11 τελειώνει η εκπαίδευση
Σε κανα 3 ωρο ειμαστε διδυμοτειχο αλανια! Καλη εκπεδευση σε ολους μας! Με το καλο και σιδερένιοι παντα στους δρομους!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Pavlos_90 έγραψε:Είναι επιβεβαιωμένο αυτό που λες φίλε; Το είπε κάποιος εκπαιδευτής της σχολής στην Κομοτηνή; Γιατί είναι ελάχιστος χρόνος 1 μήνας εκπαίδευση ακόμα κι αν ακολουθήσει 2μηνη πρακτική.The Marine έγραψε: 22/11 τελειώνει η εκπαίδευση
Είναι όντως λίγος χρόνος αλλά αυτή είναι η απόφαση του αρχηγείου
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Glock 19 έγραψε:Ο Player7 λογικά πρέπει να είναι ο Ι ΜΑΚ ο οποίος έλεγε κάτι για βούτυρα σε ψωμιά και κάτι "φιλιά εγώ θα είμαι μέσα" και τα λοιπά και τον πέρασαν μέχρι και τα μεγαλύτερα γιωτομπαλα... Δυστυχώς γι αυτόν στα μόρια δεν χωρούσε βύσμα όπως η 13 δεε, τα λυβ, η προστασία υψηλών προσώπων κλπ κλπ
το ξέρεις σίγουρα ή έτσι το λες;
Όποιος μάγκας θα μπορούσε να μας παρουσιάσει την καθημερινότητα μέσα στην σχολή θα του ήμουν ευγνώμων!
Δεν ειμαι ο ι μακ και δε ξερω πως σου ρθε κιολας.
Οσοι ειστε κατω απο 27 μαζευτε μορια ερχονται κι αλλες προκηρυξεις επι ΝΔ.
Φίλε μηπως έμαθες αν θα μπουν 1201 και 1202 μεσα,Eiddyn21 έγραψε:Όποιος μάγκας θα μπορούσε να μας παρουσιάσει την καθημερινότητα μέσα στην σχολή θα του ήμουν ευγνώμων!
Player7 έγραψε:Δεν ειμαι ο ι μακ και δε ξερω πως σου ρθε κιολας.
μπορει να είσαι ο xanthos, και δεν θες να το αποκαλύψεις
και αυτός δούλευε σε φύλαξη σε επιχειρηματια
και πως το ξέρεις ότι θα βγουν και άλλες;
Τιποτα φιλε μου. Αρκετες αναφορες. Σημερα ντυθηκαμε δεν ειχαν ρουχα μας εδωσαν χακι χρωμα και ουτε καν στα νουμερα μας. Φαγητο μετριο μεχρι στιγμης. Παραγγελνουμε οσοι θελουμε απ εξω. Αρχισαν καποιες υπηρεσιες απ την πρωτη μερα γενικα χαλαρα. Πσκ οσοι δεν εχουνε υπηρεσια εξοδο και μπαινοβγαινουν οτι ωρα θελουν οποτε θελουν. Αυτα!Eiddyn21 έγραψε: Όποιος μάγκας θα μπορούσε να μας παρουσιάσει την καθημερινότητα μέσα στην σχολή θα του ήμουν ευγνώμων!
ManolosD έγραψε:Τιποτα φιλε μου. Αρκετες αναφορες. Σημερα ντυθηκαμε δεν ειχαν ρουχα μας εδωσαν χακι χρωμα και ουτε καν στα νουμερα μας. Φαγητο μετριο μεχρι στιγμης. Παραγγελνουμε οσοι θελουμε απ εξω. Αρχισαν καποιες υπηρεσιες απ την πρωτη μερα γενικα χαλαρα. Πσκ οσοι δεν εχουνε υπηρεσια εξοδο και μπαινοβγαινουν οτι ωρα θελουν οποτε θελουν. Αυτα!Eiddyn21 έγραψε: Όποιος μάγκας θα μπορούσε να μας παρουσιάσει την καθημερινότητα μέσα στην σχολή θα του ήμουν ευγνώμων!
1) ποσες γυναικες μπηκαν;
2) αρβυλα οσοι ηθελαν επερναν αυτα που ειχαν στην θητεια;
3) για αρχηγους, υπαρχηγους κλπ εκλέχτηκαν;
Μια χαρά.. τα υπόλοιπα τα βλέπουμε απο τα στορυ.. και μας πιάνει ψυχοπλακωμα εμάς τους επιλαχών😂 Καλές υπηρεσίες μάγκες, εύχομαι να μπούμε και εμείς σύντομα με νέα προκήρυξη!! Υπομονή και έχει ο Θεός!
Παιδιά πρέπει κάτι να γίνει για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στη σχολή! ρουχα συνοριοφυλάκων πολύ μεγαλύτερα από το μέγεθος μας και εκπαίδευση ενός μήνα. Πρέπει να το αναφέρουμε σε κάποιο σωματείο ώστε να παρέμβει γιατί δεν γίνετε να βγούμε σε έναν μήνα έξω και να βρισκόμαστε απέναντι στο έγκλημα απροστάτευτοι και χωρίς εκπαίδευση. επισης θα έχουμε πολλά έξοδα από θέμα ρουχισμού και αυτά τα 300? που θα παίρνουμε δεν φτάνουν. καποιος πρέπει να παρέμβει για όλα αυτά και μάλιστα άμεσα! απλα το κράτος μας θέλει έξω για τα Δεκεμβριανά και εμείς θα βγούμε ανεκπαίδευτοι...
ManolosD έγραψε:Τιποτα φιλε μου. Αρκετες αναφορες. Σημερα ντυθηκαμε δεν ειχαν ρουχα μας εδωσαν χακι χρωμα και ουτε καν στα νουμερα μας. Φαγητο μετριο μεχρι στιγμης. Παραγγελνουμε οσοι θελουμε απ εξω. Αρχισαν καποιες υπηρεσιες απ την πρωτη μερα γενικα χαλαρα. Πσκ οσοι δεν εχουνε υπηρεσια εξοδο και μπαινοβγαινουν οτι ωρα θελουν οποτε θελουν. Αυτα!Eiddyn21 έγραψε: Όποιος μάγκας θα μπορούσε να μας παρουσιάσει την καθημερινότητα μέσα στην σχολή θα του ήμουν ευγνώμων!
τι υπηρεσίες;
γυναίκες μπήκαν πολλές;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες