Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Ό ΔΜΣ είναι απάτη κ καθόλου αντικειμενικός.. γιατί μιλάμε γ σωματοδομή . Από την στιγμή π βγάζεις τ αθλήματα θα έπρεπε να είσαι ικανός.. κ όχι με ΔΜΣ
Βυσματακι στα πκε παίζει;
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Εγω εχω Δμς 27,9 αλλα εχω μυικη μαζα , με 1.80 υψος που ειμαι και εχασα μεσα σε ενα μηνα 5 κιλα , και συνεχιζω ακομη να στεγνωνω αλλα περιμετρο εχω 89. Δεν εχω καθολου κοιλια αντιθετως.
Εγω εχω 26,50 δμσ με 1,77 υψος και 83 κιλα... αλλα γενικα μην ανγχωμεστε με το δμς τα εχουμε πει ποσες φορες κκαι τα εχουν πει ολοι εδω στο φορουμ παιδες εχει δυο παραμετρους... και οποιος λεει το αντιθετο ειναι ανιδεος φτανει με τους φαφλαταδες...
Opel-gtc έγραψε:Εγω εχω 26,50 δμσ με 1,77 υψος και 83 κιλα... αλλα γενικα μην ανγχωμεστε με το δμς τα εχουμε πει ποσες φορες κκαι τα εχουν πει ολοι εδω στο φορουμ παιδες εχει δυο παραμετρους... και οποιος λεει το αντιθετο ειναι ανιδεος φτανει με τους φαφλαταδες...
Το 2011 είχαν κοπεί καμία 20αρια για αυτό το λόγο είχαν μυϊκά κιλά τα παιδιά και κοβοντουσαν φέτος όμως το έχουν αλλάξει και έχουν βάλει την περιφέρεια μέσης το βλέπω πολύ σωστό αυτό και δίκαιο !
Ναι ρε φιλε δικαιο ειναι δεν λεω και καλα που το κανανε γτ αξιζαν παιδια να μπουν και κοπηκαν για βλακεια του ελληνικου κράτουςSlade7 έγραψε:Opel-gtc έγραψε:Εγω εχω 26,50 δμσ με 1,77 υψος και 83 κιλα... αλλα γενικα μην ανγχωμεστε με το δμς τα εχουμε πει ποσες φορες κκαι τα εχουν πει ολοι εδω στο φορουμ παιδες εχει δυο παραμετρους... και οποιος λεει το αντιθετο ειναι ανιδεος φτανει με τους φαφλαταδες...
Το 2011 είχαν κοπεί καμία 20αρια για αυτό το λόγο είχαν μυϊκά κιλά τα παιδιά και κοβοντουσαν φέτος όμως το έχουν αλλάξει και έχουν βάλει την περιφέρεια μέσης το βλέπω πολύ σωστό αυτό και δίκαιο !
Εγω παιδια εχω περιοστιτιδα. Με τρελενει ο πονος μπροστα στο καλαμι. Τι παγο τι voltarenτι ξεκουραση τιποτα. Οπονος δεν υποχωρει. Οταν προπονουμε και παω για το 1000 στην αρχη ολα καλα αποτη μεση και μετα παραλειουντα ποδια με αποτελεσμα να σταματαω. Γνωριζει καποιος κατι για το ολο θεμα;
Για τις γνωματευσεις που ειπε καποιος πιο πριν, εμενα προσωπικα μου δωσανε ολοι οι γιατροι εκτος απο ψυχιατρο και παθολογο. Μου λεγανε οτι δεν ζητησε κανενας και δεν χρειαζεται. Θα βαλω τις υπολοιπες μεσα στον φακελο και ολα κομπλε! Δεν υπαρχει καποιο θεμα πιστευω!
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Player7 έγραψε:Kwstas26 δεν υπαρχει αυτο που λες... Η προκηρυξη μεσα δεν αναφερει τιποτα μεσα οτι χρειαζεται πιστοποιηση εοππεπ για να παρεις τα μορια του ιεκ.Ηθελαν μονο το Βεκ που αποδεικνυει οτι εκανες 5 εξαμηνα πρακτικη, και θεωρια!
Εφοσον η προκηρυξη μεσα δεν διευκρινιζει τι εννοει ως πτυχιο, μετρησαν σε ολους το βεκ!
Player7 σε παρακαλώ ρε φίλε, θα μπουμε στο ιδιο τσουβάλι οσοι διαβασαμε για να δωσουμε στον εοππεπ, με καποιον που έπινε καφέδες ενω εμεις λιώναμε για να πάρουμε το πτυχίο;
Πολύ καλα εκαναν και δε σας μετρησαν τα μορια οσοι καταθέσατε μονάχα την ΒΕΚ.
wolver έγραψε:Για τις γνωματευσεις που ειπε καποιος πιο πριν, εμενα προσωπικα μου δωσανε ολοι οι γιατροι εκτος απο ψυχιατρο και παθολογο. Μου λεγανε οτι δεν ζητησε κανενας και δεν χρειαζεται. Θα βαλω τις υπολοιπες μεσα στον φακελο και ολα κομπλε! Δεν υπαρχει καποιο θεμα πιστευω!
Και εγώ από όλους έχω πάρει για να ειμαι οκ αν μου πουν τίποτα που οι σφραγιδες είναι η μια πάνω στην άλλη, θα την βάλω όλες μαζί με την καρτελα στο μεγάλο φάκελο και τέλος.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Παιδιά όσον αφορά τα Ψυχομετρικα έχω δύο άρθρα εδώ ίσως βοηθήσουν ίσως όχι Ρίξτε μια ματιά κακο δεν θα κάνει όποιος θέλει βέβαια. https://sites.google.com/site/stratiotikes/home/enkyklioi-scholon/pyrosbestike-akademia-enkyklio/athletike-dokimasia/psychotechnikes-dokimasies
https://www.enikos.gr/society/552090/afto-einai-to-psyxometriko-test-pou-pernoun-oi-astynomikoi
https://www.enikos.gr/society/552090/afto-einai-to-psyxometriko-test-pou-pernoun-oi-astynomikoi
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Θα βγουν σήμερα; 😂
Για αυριο εμαθα εγω... Ειδωμεν!
Αυριο μεχρι το μεσημερι λεω εγω... Αντε μωρε κουραστήκαμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες