Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Dea pz »

Ό ΔΜΣ είναι απάτη κ καθόλου αντικειμενικός.. γιατί μιλάμε γ σωματοδομή . Από την στιγμή π βγάζεις τ αθλήματα θα έπρεπε να είσαι ικανός.. κ όχι με ΔΜΣ
Dea1995
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Dea1995 »

Βυσματακι στα πκε παίζει;
Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Chris12 »

Εγω εχω Δμς 27,9 αλλα εχω μυικη μαζα , με 1.80 υψος που ειμαι και εχασα μεσα σε ενα μηνα 5 κιλα , και συνεχιζω ακομη να στεγνωνω αλλα περιμετρο εχω 89. Δεν εχω καθολου κοιλια αντιθετως.
Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Εγω εχω 26,50 δμσ με 1,77 υψος και 83 κιλα... αλλα γενικα μην ανγχωμεστε με το δμς τα εχουμε πει ποσες φορες κκαι τα εχουν πει ολοι εδω στο φορουμ παιδες εχει δυο παραμετρους... και οποιος λεει το αντιθετο ειναι ανιδεος φτανει με τους φαφλαταδες...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Opel-gtc έγραψε:Εγω εχω 26,50 δμσ με 1,77 υψος και 83 κιλα... αλλα γενικα μην ανγχωμεστε με το δμς τα εχουμε πει ποσες φορες κκαι τα εχουν πει ολοι εδω στο φορουμ παιδες εχει δυο παραμετρους... και οποιος λεει το αντιθετο ειναι ανιδεος φτανει με τους φαφλαταδες...

Το 2011 είχαν κοπεί καμία 20αρια για αυτό το λόγο είχαν μυϊκά κιλά τα παιδιά και κοβοντουσαν φέτος όμως το έχουν αλλάξει και έχουν βάλει την περιφέρεια μέσης το βλέπω πολύ σωστό αυτό και δίκαιο !

Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Slade7 έγραψε:
Opel-gtc έγραψε:Εγω εχω 26,50 δμσ με 1,77 υψος και 83 κιλα... αλλα γενικα μην ανγχωμεστε με το δμς τα εχουμε πει ποσες φορες κκαι τα εχουν πει ολοι εδω στο φορουμ παιδες εχει δυο παραμετρους... και οποιος λεει το αντιθετο ειναι ανιδεος φτανει με τους φαφλαταδες...

Το 2011 είχαν κοπεί καμία 20αρια για αυτό το λόγο είχαν μυϊκά κιλά τα παιδιά και κοβοντουσαν φέτος όμως το έχουν αλλάξει και έχουν βάλει την περιφέρεια μέσης το βλέπω πολύ σωστό αυτό και δίκαιο !

Ναι ρε φιλε δικαιο ειναι δεν λεω και καλα που το κανανε γτ αξιζαν παιδια να μπουν και κοπηκαν για βλακεια του ελληνικου κράτους

ΓΙΩΡΓΟΣ 95

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ 95 »

Εγω παιδια εχω περιοστιτιδα. Με τρελενει ο πονος μπροστα στο καλαμι. Τι παγο τι voltarenτι ξεκουραση τιποτα. Οπονος δεν υποχωρει. Οταν προπονουμε και παω για το 1000 στην αρχη ολα καλα αποτη μεση και μετα παραλειουντα ποδια με αποτελεσμα να σταματαω. Γνωριζει καποιος κατι για το ολο θεμα;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Για τις γνωματευσεις που ειπε καποιος πιο πριν, εμενα προσωπικα μου δωσανε ολοι οι γιατροι εκτος απο ψυχιατρο και παθολογο. Μου λεγανε οτι δεν ζητησε κανενας και δεν χρειαζεται. Θα βαλω τις υπολοιπες μεσα στον φακελο και ολα κομπλε! Δεν υπαρχει καποιο θεμα πιστευω!
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Player7 έγραψε:Kwstas26 δεν υπαρχει αυτο που λες... Η προκηρυξη μεσα δεν αναφερει τιποτα μεσα οτι χρειαζεται πιστοποιηση εοππεπ για να παρεις τα μορια του ιεκ.Ηθελαν μονο το Βεκ που αποδεικνυει οτι εκανες 5 εξαμηνα πρακτικη, και θεωρια!

Εφοσον η προκηρυξη μεσα δεν διευκρινιζει τι εννοει ως πτυχιο, μετρησαν σε ολους το βεκ!

Player7 σε παρακαλώ ρε φίλε, θα μπουμε στο ιδιο τσουβάλι οσοι διαβασαμε για να δωσουμε στον εοππεπ, με καποιον που έπινε καφέδες ενω εμεις λιώναμε για να πάρουμε το πτυχίο;

Πολύ καλα εκαναν και δε σας μετρησαν τα μορια οσοι καταθέσατε μονάχα την ΒΕΚ.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

wolver έγραψε:Για τις γνωματευσεις που ειπε καποιος πιο πριν, εμενα προσωπικα μου δωσανε ολοι οι γιατροι εκτος απο ψυχιατρο και παθολογο. Μου λεγανε οτι δεν ζητησε κανενας και δεν χρειαζεται. Θα βαλω τις υπολοιπες μεσα στον φακελο και ολα κομπλε! Δεν υπαρχει καποιο θεμα πιστευω!

Και εγώ από όλους έχω πάρει για να ειμαι οκ αν μου πουν τίποτα που οι σφραγιδες είναι η μια πάνω στην άλλη, θα την βάλω όλες μαζί με την καρτελα στο μεγάλο φάκελο και τέλος.

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Παιδιά όσον αφορά τα Ψυχομετρικα έχω δύο άρθρα εδώ ίσως βοηθήσουν ίσως όχι Ρίξτε μια ματιά κακο δεν θα κάνει όποιος θέλει βέβαια. https://sites.google.com/site/stratiotikes/home/enkyklioi-scholon/pyrosbestike-akademia-enkyklio/athletike-dokimasia/psychotechnikes-dokimasies

https://www.enikos.gr/society/552090/afto-einai-to-psyxometriko-test-pou-pernoun-oi-astynomikoi

"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Diasdea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Diasdea »

Θα βγουν σήμερα; 😂
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Για αυριο εμαθα εγω... Ειδωμεν!
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Αυριο μεχρι το μεσημερι λεω εγω... Αντε μωρε κουραστήκαμε...
Gtc

Δημοσίευση από Gtc »

Καλησπέρα το ζύγισμα γίνεται χωρίς παπούτσια;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες