Δεν θα έχεις θέμα. Άλλωστε υπάρχει υπογραφή και σφραγίδα στην καρτέλα. Εκείνα τα χαρτιά τα είδε ο παθολόγος για να υπογράψει και αυτός στην καρτέλα και σου έδωσε άλλη γνωμάτευση.
Παιδεσ... δικη μου εκτιμηση, οι εναστασεις ειναι λιγες και δεν υπαρχει λογος χρονοτριβης αρα απο μερα σε μερα ωρα με ωρα εως την παρασκευη το αργοτερο θα ειναι βγαλμενοι οι πινακες μαζι μετα ις ημερομηνιες των πκε, απο βδομαδα μεταξυ 23-27 τα πκε για εφ διοτι αν αναλογισοτυμε οτι εχουν καλεσει τους σωφρονηστικους για πκε 28-29 σεπτ και 5-6 για αθληματα εμεις πρεπει να ειμαστε τελιωμενοι. αυτη ειναι η δικη μου εκτιμηση παιδια και ευχομαι σε ολους μας εδω στο νημα να βρεθουμε στις σχολες.
Αφού θα τελειώσουν 25 οι ενστάσεις αν ισχύει τότε θα βγει πρόγραμμα τα πκε θα ξεκινάνε 30/9 Και θα τελειώνουν 7/10 άρα από 15/10 Στη σχολή
Σύμφωνο αλλα απλος εδειξα τι γραφει τωρα αν γινουν οπως τα λεν τι να σε πω δεν ξερω
ΑΛΑΝΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 25. ΔΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟ SITE. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΤΙ Κ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΡΧΡΙ 25, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΣΕΠΤ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ.
GeorgeΛοκ έγραψε: Ναι παιδια πηρα στον αριθμο π εχει απο κατω και μου ειπαν οτι ισχυει αυτο με την μεση. Οσοι βεβαια ειναι μεταξυ 27-35.
Παιδιά ότι λέει η προκ ισχύει... μην ακούτε κανέναν άλλον.. σας το λέω φιλικά τ ξέρουν άλλωστε κ τ παιδιά π ήμαστε στο φορουμ από την αρχή της προκ κ νωρίτερα... πολλά ψέμματα κ αρβύλα ακούγονται...
papaxitos έγραψε:αλανια μου γραφει εως τις 25. δινει δηλαδη αερα μεχρι εκεινη την ημερομηνια λογικα για να ειναι μεσα στους χρονους το site. δεν ειναι στανταρ οτι κ καλα θα παει μερχρι 25, αν ειναι ετιμοι και αργα το βραδυ οπως βγηκαν οι πινακες στις 6 σεπτ θα τους βγαλουν.
κρατήστε αυτό που σας λεω 20-23 θα έχουν βγει τα αποτελέσματα σιγά τις πολλές ενστανσεις κ κατευθείαν μετα τα πκε. το πολυ 1-3 οκτώβρη θα έχουν τελειωσει ολα λογικα 7 ξεκινάει η σχολή
Εγω 2 φορες που εχω κανει 8μηνα μετα το 10ημερο των εναστασεων πηγαινε καμια βδομαδα μαξ πισω. Αλλα μετραγαν και ενσυμα τοτε και κυρια προσοντα κτλ που περνει παραπανω χρονο εμας ειναι πιο απλα τα πραγματα 4-5 χαρτια ολα και ολα οποτε κανα 3-4 ημερο.