Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Opel-gtc έγραψε:https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/eidikoi-froyroi-pote-tha-mpoyn-sti-sholi-oi-dioristeoi-apokleistiko

7 Οκτωβρίου στις σχολές είναι πολύ δύσκολο

Αφού θα τελειώσουν 25 οι ενστάσεις αν ισχύει τότε θα βγει πρόγραμμα τα πκε θα ξεκινάνε 30/9 Και θα τελειώνουν 7/10 άρα από 15/10 Στη σχολή

E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από E'MK »

Ας ελπίσουμε αυτές οι 22 ενστάσεις να είναι απο επιλαχόντες με πολύ χαμηλή θέση κ να μην μας επηρεάσει εμάς.
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Δεν θα έχεις θέμα. Άλλωστε υπάρχει υπογραφή και σφραγίδα στην καρτέλα. Εκείνα τα χαρτιά τα είδε ο παθολόγος για να υπογράψει και αυτός στην καρτέλα και σου έδωσε άλλη γνωμάτευση.
Think less..Live more...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Opel-gtc έγραψε:
Slade7 έγραψε:
Dea pz έγραψε:Κάτω από τ πλευρά .. εκεί ατα ψωμάκια π λέμε Μέτρα με Μεζούρα

Βάλτε την μεζουρα ακριβώς στον αφαλο

Δυο δαχτυλα πανω απο τον αφαλο ειναι η περιφερεια μέσης συμφωνα με διατροφολογους

Ε εντάξει διαφορά 2 -3 εκατοστών στον αφαλό ειμαι 90 εκατοστά 2 δάχτυλα πιο πάνω 87

ΔΜΣ έχω 25.7

90 κιλά 1.87 ύψος

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Παιδεσ... δικη μου εκτιμηση, οι εναστασεις ειναι λιγες και δεν υπαρχει λογος χρονοτριβης αρα απο μερα σε μερα ωρα με ωρα εως την παρασκευη το αργοτερο θα ειναι βγαλμενοι οι πινακες μαζι μετα ις ημερομηνιες των πκε, απο βδομαδα μεταξυ 23-27 τα πκε για εφ διοτι αν αναλογισοτυμε οτι εχουν καλεσει τους σωφρονηστικους για πκε 28-29 σεπτ και 5-6 για αθληματα εμεις πρεπει να ειμαστε τελιωμενοι. αυτη ειναι η δικη μου εκτιμηση παιδια και ευχομαι σε ολους μας εδω στο νημα να βρεθουμε στις σχολες.
Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Slade7 έγραψε:
Opel-gtc έγραψε:https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/eidikoi-froyroi-pote-tha-mpoyn-sti-sholi-oi-dioristeoi-apokleistiko

Αφού θα τελειώσουν 25 οι ενστάσεις αν ισχύει τότε θα βγει πρόγραμμα τα πκε θα ξεκινάνε 30/9 Και θα τελειώνουν 7/10 άρα από 15/10 Στη σχολή

Σύμφωνο αλλα απλος εδειξα τι γραφει τωρα αν γινουν οπως τα λεν τι να σε πω δεν ξερω

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Opel-gtc έγραψε:
Slade7 έγραψε:

Σύμφωνο αλλα απλος εδειξα τι γραφει τωρα αν γινουν οπως τα λεν τι να σε πω δεν ξερω

ΑΛΑΝΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 25. ΔΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟ SITE. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΤΙ Κ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΡΧΡΙ 25, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΣΕΠΤ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Μας πειράζουν εγω πηγα 50 Επιλαχών
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Εισαι τοσο σιγουρος θανο; Και αν εχεις δικιο αυτο συμενει οτι οι πινακες καθημερινα αναμορφωνονται και μηνανε μονο οι τελευταιες των 2-3 ημερων
GeorgeΛοκ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από GeorgeΛοκ »

Ναι παιδια πηρα στον αριθμο π εχει απο κατω και μου ειπαν οτι ισχυει αυτο με την μεση. Οσοι βεβαια ειναι μεταξυ 27-35.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Dea pz »

GeorgeΛοκ έγραψε: Ναι παιδια πηρα στον αριθμο π εχει απο κατω και μου ειπαν οτι ισχυει αυτο με την μεση. Οσοι βεβαια ειναι μεταξυ 27-35.
Παιδιά ότι λέει η προκ ισχύει... μην ακούτε κανέναν άλλον.. σας το λέω φιλικά τ ξέρουν άλλωστε κ τ παιδιά π ήμαστε στο φορουμ από την αρχή της προκ κ νωρίτερα... πολλά ψέμματα κ αρβύλα ακούγονται...
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παπαχιτο να δούμε αδερφέ
ΕΦ ΑΞΙΩΜ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από ΕΦ ΑΞΙΩΜ »

papaxitos έγραψε:αλανια μου γραφει εως τις 25. δινει δηλαδη αερα μεχρι εκεινη την ημερομηνια λογικα για να ειναι μεσα στους χρονους το site. δεν ειναι στανταρ οτι κ καλα θα παει μερχρι 25, αν ειναι ετιμοι και αργα το βραδυ οπως βγηκαν οι πινακες στις 6 σεπτ θα τους βγαλουν.
κρατήστε αυτό που σας λεω 20-23 θα έχουν βγει τα αποτελέσματα σιγά τις πολλές ενστανσεις κ κατευθείαν μετα τα πκε. το πολυ 1-3 οκτώβρη θα έχουν τελειωσει ολα λογικα 7 ξεκινάει η σχολή
driver
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από driver »

Εγω 2 φορες που εχω κανει 8μηνα μετα το 10ημερο των εναστασεων πηγαινε καμια βδομαδα μαξ πισω. Αλλα μετραγαν και ενσυμα τοτε και κυρια προσοντα κτλ που περνει παραπανω χρονο εμας ειναι πιο απλα τα πραγματα 4-5 χαρτια ολα και ολα οποτε κανα 3-4 ημερο.
Giannhs 320

Δημοσίευση από Giannhs 320 »

https://www.airetos.gr/allazei-i-ennoia-twn-triteknwn-eidika-gia-tis-proslipseis-sto-dimosio---oi-nees-proypotheseis.aspx
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες