Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Ευχαριστω φιλαρακι... Αντε να τελειωνουμε με την καρτελα, πραγματικα με κουραζει απιστευτα η ολη διαδικασια με τους γιατρους, παρα οι προπονησεις και τα χιλιαρια που βαραω! Λιγο εμεινε αντεεεεε !
Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Καλα κάνετε παιδιά αλλά δεν νομίζω να χρειαστεί η έξτρα γνωμάτευση πέρα από της καρτέλες. Δεν νομίζω ν κάτσουν να κοιτάξουν κάθε καρτέλα και κάθε φάκελο μιλάμε για 1920χ2 το λιγότερο γνωματεύσεις να Ναι 6 καταλαβαίνεις τι θα γίνει. Καλο είναι όμως να το έχεις για σένα πχ να είσαι 2 φορές ήσυχος.
100 άτομα την ημέρα εξετάζουν και μπαίνουν σε 20αδες περνούν τις καρτέλες κοιτάνε ότι θέλουν να δουν και μετά πάμε μέσα επιτροπή για να τα βγάλεις όλα κτλπ κτλπ Ωστόσο εγώ πιστεύω άνετα θα ασχοληθούν με όλους εφόσον αυτή είναι η δουλειά της Επιτροπής
Όχι δεν νομίζω εγώ φαντάσου πήρα έναν μεγάλο φάκελο και έχει έβαλα τον μεγάλο φάκελο με την ακτινογραφία όπου έχει βάλει πάνω στην ακτινογραφία την φωτογραφία την υγειονομική καρτέλα και όλους τους μικρούς φακέλους με τις γνωματεύσεις και τον έκλεισαwolver έγραψε:Slade πιστευεις θα εχω θεμα εαν βαλω ολες τις γνωματευσεις σε εναν φακελο; Σε αυτον που θα ειναι και η καρτελα δηλαδη με την ακτινογραφια?
Sailor123 έγραψε:Αν κάποιος πέρασε τη διαδικασία το 2011 ας μας λύσει και την απορία βεβαια
Αν διαβάσετε παλιά νηματα όντως γράφανε ότι σε αρκετούς δεν ασχολήθηκαν σε κάποιους που έκαναν μπαμ κάποια τους κάνα στείλανε για εξέταση απλά να ξέρετε το 2011 δεν πήγαινες και έκανες 8 εξετάσεις έξω πήγαινες και έκανες μόνο τις μισές 4 δεν θυμάμαι ποιες και τις υπόλοιπες 4 τις έκανες στα γραφεία στη Πειραιώς με λίγα λόγια κρατούσε 2 μέρες η υγειονομική επιτροπή από το 2016 Και μετά το έχουν αλλάξει και ακόμα και οι αστυφύλακες πάνε έξω κάνουν 8 εξετάσεις και πανε μια μετά στην Επιτροπή μακάρι να μην ασχοληθούν πολύ για να μην κάτσουμε 15 ώρες εκεί.
Δεν χρειάζεται να πάρετε γνωμάτευσης αλλά εξετάσεις.. η γνωμάτευση αναγράφεται ατην καρτέλα... απλά πχ θα πάρεις μαζί τ Ακουογραμμα αίμα ουρά καρδιογράφημα ακτίνα... από ψυχολόγο τ θα πάρεις ; Στο γράφει ατην καρτέλα μάτια σ γράφει στην καρτέλα βαθνους κτλπ... χειρουργός απλά γνωμάτευση άλλο αν κάνετε κάποια έντυπη εξέταση
Προσωπικα σε μενα ο ψυχιατρος εγραψε γνωματευση ο ορυλας απλα το ακουογραμα και ο καρδιολογος το καρδιογραφημα(και γραψαν στα μεσαια χωρις παθολ. ευρημα) . Τωρα απο φακελο και εγω ολα σε εναν(της ακτινογραφιας) θα τα βαλω. Τι να σου πουν οτι τα πλαστογραφησες αφου ολες οι σφραγιδες φαινονται ξεκαθαρα, και στο τμημα δηλαδη που μου εξηγησε την διαδικασια ο ταξιαρχος δεν μου ανεφερε κατι τετοιο σε σχεση με φακελους ξεχωριστους. Τωρα ξερω γω θα δειξει το πολυ πολυ να μας ξαναστειλουν τι να πω..
driver έγραψε:Προσωπικα σε μενα ο ψυχιατρος εγραψε γνωματευση ο ορυλας απλα το ακουογραμα και ο καρδιολογος το καρδιογραφημα(και γραψαν στα μεσαια χωρις παθολ. ευρημα) . Τωρα απο φακελο και εγω ολα σε εναν(της ακτινογραφιας) θα τα βαλω. Τι να σου πουν οτι τα πλαστογραφησες αφου ολες οι σφραγιδες φαινονται ξεκαθαρα, και στο τμημα δηλαδη που μου εξηγησε την διαδικασια ο ταξιαρχος δεν μου ανεφερε κατι τετοιο σε σχεση με φακελους ξεχωριστους. Τωρα ξερω γω θα δειξει το πολυ πολυ να μας ξαναστειλουν τι να πω..
Εκείνη την μέρα σε ξαναστελνουν εκεί στους δικούς τους γιατρούς και τελειώνει η υπόθεση ωστόσο σιγά το πράγμα ότι είναι να γίνει θα γίνει
Αντε παλικαρια καλο ξημεεωμα. παμε για υπνο να ειμαστε τσιλικοι στους γιατρουσ... αντε να τελιωνουμεεεε
Ποιά έξτρα γνωμάτευση ρε παιδιά... Τι υπερβολές είναι αυτές! Απλά σου γράφουν οτι δεν έχεις κάτι στο κουτάκι της γνωμάτευσης και τελείωσε.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Καλημέρα παιδιά Πάμε και για τις υπόλοιπες σήμερα!
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Παιδιά για ακτινογραφία θελει φοτογραφια να του τη παω εκείνη την ώρα?
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Ναι αλλιώς μπορεί να σου πει φερτην μου μετά η αύριο πχ καλό είναι να έχεις !Θανος2468 έγραψε:Παιδιά για ακτινογραφία θελει φοτογραφια να του τη παω εκείνη την ώρα?
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Πω ***** ρε φίλε πραγματικά... περιμένω άσκοπα τα ουρα δεν τα έχω δώσει ακομα
Παιδια καλημερα ενας φιλος μου επιτυχων που μιλησαμε χθες μου ειπε οτι του εκλεισαν Σε δημοδιο νοσοκομειο ολους τους γιατρους με ραντεβου απο εβδομαδα. Διαβασα πιο πανω οτι εμεις της προκηρυξης εχουμε προτεραιοτητα. Ισχυει 'η οχι;
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Ουρά για αιματολογικές είναι. Συνήθως τα δίνεις μαζί Αφού σ εξετάσουν.Θανος2468 έγραψε:Πω ***** ρε φίλε πραγματικά... περιμένω άσκοπα τα ουρα δεν τα έχω δώσει ακομα
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης