Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Ευχαριστω φιλαρακι... Αντε να τελειωνουμε με την καρτελα, πραγματικα με κουραζει απιστευτα η ολη διαδικασια με τους γιατρους, παρα οι προπονησεις και τα χιλιαρια που βαραω! Λιγο εμεινε αντεεεεε !
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Καλα κάνετε παιδιά αλλά δεν νομίζω να χρειαστεί η έξτρα γνωμάτευση πέρα από της καρτέλες. Δεν νομίζω ν κάτσουν να κοιτάξουν κάθε καρτέλα και κάθε φάκελο μιλάμε για 1920χ2 το λιγότερο γνωματεύσεις να Ναι 6 καταλαβαίνεις τι θα γίνει. Καλο είναι όμως να το έχεις για σένα πχ να είσαι 2 φορές ήσυχος.

100 άτομα την ημέρα εξετάζουν και μπαίνουν σε 20αδες περνούν τις καρτέλες κοιτάνε ότι θέλουν να δουν και μετά πάμε μέσα επιτροπή για να τα βγάλεις όλα κτλπ κτλπ Ωστόσο εγώ πιστεύω άνετα θα ασχοληθούν με όλους εφόσον αυτή είναι η δουλειά της Επιτροπής

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

wolver έγραψε:Slade πιστευεις θα εχω θεμα εαν βαλω ολες τις γνωματευσεις σε εναν φακελο; Σε αυτον που θα ειναι και η καρτελα δηλαδη με την ακτινογραφια?
Όχι δεν νομίζω εγώ φαντάσου πήρα έναν μεγάλο φάκελο και έχει έβαλα τον μεγάλο φάκελο με την ακτινογραφία όπου έχει βάλει πάνω στην ακτινογραφία την φωτογραφία την υγειονομική καρτέλα και όλους τους μικρούς φακέλους με τις γνωματεύσεις και τον έκλεισα

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Sailor123 έγραψε:Αν κάποιος πέρασε τη διαδικασία το 2011 ας μας λύσει και την απορία βεβαια

Αν διαβάσετε παλιά νηματα όντως γράφανε ότι σε αρκετούς δεν ασχολήθηκαν σε κάποιους που έκαναν μπαμ κάποια τους κάνα στείλανε για εξέταση απλά να ξέρετε το 2011 δεν πήγαινες και έκανες 8 εξετάσεις έξω πήγαινες και έκανες μόνο τις μισές 4 δεν θυμάμαι ποιες και τις υπόλοιπες 4 τις έκανες στα γραφεία στη Πειραιώς με λίγα λόγια κρατούσε 2 μέρες η υγειονομική επιτροπή από το 2016 Και μετά το έχουν αλλάξει και ακόμα και οι αστυφύλακες πάνε έξω κάνουν 8 εξετάσεις και πανε μια μετά στην Επιτροπή μακάρι να μην ασχοληθούν πολύ για να μην κάτσουμε 15 ώρες εκεί.

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Dea pz »

Δεν χρειάζεται να πάρετε γνωμάτευσης αλλά εξετάσεις.. η γνωμάτευση αναγράφεται ατην καρτέλα... απλά πχ θα πάρεις μαζί τ Ακουογραμμα αίμα ουρά καρδιογράφημα ακτίνα... από ψυχολόγο τ θα πάρεις ; Στο γράφει ατην καρτέλα μάτια σ γράφει στην καρτέλα βαθνους κτλπ... χειρουργός απλά γνωμάτευση άλλο αν κάνετε κάποια έντυπη εξέταση
driver
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από driver »

Προσωπικα σε μενα ο ψυχιατρος εγραψε γνωματευση ο ορυλας απλα το ακουογραμα και ο καρδιολογος το καρδιογραφημα(και γραψαν στα μεσαια χωρις παθολ. ευρημα) . Τωρα απο φακελο και εγω ολα σε εναν(της ακτινογραφιας) θα τα βαλω. Τι να σου πουν οτι τα πλαστογραφησες αφου ολες οι σφραγιδες φαινονται ξεκαθαρα, και στο τμημα δηλαδη που μου εξηγησε την διαδικασια ο ταξιαρχος δεν μου ανεφερε κατι τετοιο σε σχεση με φακελους ξεχωριστους. Τωρα ξερω γω θα δειξει το πολυ πολυ να μας ξαναστειλουν τι να πω..
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

driver έγραψε:Προσωπικα σε μενα ο ψυχιατρος εγραψε γνωματευση ο ορυλας απλα το ακουογραμα και ο καρδιολογος το καρδιογραφημα(και γραψαν στα μεσαια χωρις παθολ. ευρημα) . Τωρα απο φακελο και εγω ολα σε εναν(της ακτινογραφιας) θα τα βαλω. Τι να σου πουν οτι τα πλαστογραφησες αφου ολες οι σφραγιδες φαινονται ξεκαθαρα, και στο τμημα δηλαδη που μου εξηγησε την διαδικασια ο ταξιαρχος δεν μου ανεφερε κατι τετοιο σε σχεση με φακελους ξεχωριστους. Τωρα ξερω γω θα δειξει το πολυ πολυ να μας ξαναστειλουν τι να πω..

Εκείνη την μέρα σε ξαναστελνουν εκεί στους δικούς τους γιατρούς και τελειώνει η υπόθεση ωστόσο σιγά το πράγμα ότι είναι να γίνει θα γίνει

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Αντε παλικαρια καλο ξημεεωμα. παμε για υπνο να ειμαστε τσιλικοι στους γιατρουσ... αντε να τελιωνουμεεεε
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Spik »

Ποιά έξτρα γνωμάτευση ρε παιδιά... Τι υπερβολές είναι αυτές! Απλά σου γράφουν οτι δεν έχεις κάτι στο κουτάκι της γνωμάτευσης και τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Καλημέρα παιδιά Πάμε και για τις υπόλοιπες σήμερα!
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά για ακτινογραφία θελει φοτογραφια να του τη παω εκείνη την ώρα?
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Θανος2468 έγραψε:Παιδιά για ακτινογραφία θελει φοτογραφια να του τη παω εκείνη την ώρα?
Ναι αλλιώς μπορεί να σου πει φερτην μου μετά η αύριο πχ καλό είναι να έχεις !

"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Πω ***** ρε φίλε πραγματικά... περιμένω άσκοπα τα ουρα δεν τα έχω δώσει ακομα
Giorgos93

Δημοσίευση από Giorgos93 »

Παιδια καλημερα ενας φιλος μου επιτυχων που μιλησαμε χθες μου ειπε οτι του εκλεισαν Σε δημοδιο νοσοκομειο ολους τους γιατρους με ραντεβου απο εβδομαδα. Διαβασα πιο πανω οτι εμεις της προκηρυξης εχουμε προτεραιοτητα. Ισχυει 'η οχι;
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Θανος2468 έγραψε:Πω ***** ρε φίλε πραγματικά... περιμένω άσκοπα τα ουρα δεν τα έχω δώσει ακομα
Ουρά για αιματολογικές είναι. Συνήθως τα δίνεις μαζί Αφού σ εξετάσουν.

"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες