Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

7 Στα 10 δλδ
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Dea pz »

Βαθμόυς μέχρι 4,5 στο κάθε μάτι.. κ οπτική οξύτητα στο κάθε μάτι με Η χωρίς γυαλιά ..10/10
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Εγώ ούτε 0.5 δεν. εχω το 10 Στα 10 τι είναι?
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Dea pz »

Το ποσό καλά Βλέπεις
alex99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από alex99 »

3η ΜΑΛ έγραψε:Εγώ νομίζω μέχρι 16 είναι. Αφού λέει ότι οι ενστάσεις γίνονται την επομένη μέρα μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης και για δέκα μέρες.

Κι εγώ έτσι νομίζω, αλλά δε ξέρω γιατί επιμένουν στα σαιτ.

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Ρε μαγκες οι ακτινες με φωτογραφια ετσι; Και το μεγεθος δεν ειναι μεγαλες για τον φακελο; Μηπως πρεπει να κανουμε cd?
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Γιώργος έγραψε:Παίδες, στην καρτέλα είναι η γνωμάτευση Υπογραφή -σφραγίδα! Μόνο Ακτινογραφία, μικροβιολογικες, καρδιολογος, αυτά σε εξετάσεις επισυναπτόμενα στην καρτέλα.

Η καρτέλα υπάρχει γι' αυτό το λόγο.

Όχι Φίλε στην καρτέλα δεν χωράει τίποτα για το καλό όλων σας πάρτε ΕΞΤΡΑ γνωμάτευση η καρτελα με τόσο μικρά κουτάκια γίνεται χάλια με. τις υπογραφές και τις τεράστιες σφραγίδες

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Dea pz έγραψε:Χρειάζεται κ έξτρα γνωματεύσεις σ χαρτί η μόνο στην καρτέλα ; Πχ εγώ πήγα ψυχίατρο κρατικό κ απλά στην καρτέλα έβαλε κλινικά υγειής σφραγίδα υπογραφή κ επικύρωση από γραμματεία. Μ Λέει σε κανέναν δεν δίνω γνωμάτευση σ χαρτί αφού την γράφω στην καρτέλα... δεν είμαι εξετάσεις ούρων πχ να τις έχεις μαζί

Διάβασε την προκήρυξη ειδικά. απο ψυχίατρο θέλει γνωμάτευση σε κλειστό φάκελο με σφραγίδα και υπογραφή

ManolosD
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ManolosD »

Οι εξετάσεις - γνωματεύσεις θα επισυνάπτονται στο Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης, εσώκλειστες σε φάκελο (στο εξωτερικό του οποίου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του/ης υποψήφιου/ας) και θα προσκομίζονται από τον/ην υποψήφιο/α στην Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης. Οι εξετάσεις, εφόσον δεν μπορούν να εκτυπωθούν (π. χ. ακτινογραφίες), να προσκομισθούν σε ηλεκτρονικό δίσκο (CD), επί του οποίου θα επικολλάται από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα ή το διαγνωστικό κέντρο αυτοκόλλητο με τα στοιχεία του υποψηφίου και την ημερομηνία εξέτασης.
ManolosD
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ManolosD »

Οι εξετάσεις - γνωματεύσεις θα επισυνάπτονται στο Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης, εσώκλειστες σε φάκελο (στο εξωτερικό του οποίου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του/ης υποψήφιου/ας) και θα προσκομίζονται από τον/ην υποψήφιο/α στην Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης. Οι εξετάσεις, εφόσον δεν μπορούν να εκτυπωθούν (π. χ. ακτινογραφίες), να προσκομισθούν σε ηλεκτρονικό δίσκο (CD), επί του οποίου θα επικολλάται από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα ή το διαγνωστικό κέντρο αυτοκόλλητο με τα στοιχεία του υποψηφίου και την ημερομηνία εξέτασης. Π
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

Slade7 έγραψε:
Dea pz έγραψε:Χρειάζεται κ έξτρα γνωματεύσεις σ χαρτί η μόνο στην καρτέλα ; Πχ εγώ πήγα ψυχίατρο κρατικό κ απλά στην καρτέλα έβαλε κλινικά υγειής σφραγίδα υπογραφή κ επικύρωση από γραμματεία. Μ Λέει σε κανέναν δεν δίνω γνωμάτευση σ χαρτί αφού την γράφω στην καρτέλα... δεν είμαι εξετάσεις ούρων πχ να τις έχεις μαζί

Διάβασε την προκήρυξη ειδικά. απο ψυχίατρο θέλει γνωμάτευση σε κλειστό φάκελο με σφραγίδα και υπογραφή

Αυτό ότι θέλει γνωμάτευση σε κλειστό φάκελο απο ψυχίατρο που το λέει ακριβώς; Εμένα απλά μου συμπλήρωσε το δελτίο με δύο λέξεις, σφράγισε και υπεγραψε.

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Johnny94 »

Ρε παιδιά για να καταλάβω θέλει εκτός από την καρτέλα Κάθε γιατρός να έχει γνωμάτευση; ξεχωριστά; και τι να γράφει; αφού το ταφεί στο πεδίο που λέει διάγνωση... το ίδιο να γράφει;
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Johnny94 »

Ρε παιδιά για να καταλάβω θέλει εκτός από την καρτέλα Κάθε γιατρός να έχει γνωμάτευση; ξεχωριστά; και τι να γράφει; αφού το ταφεί στο πεδίο που λέει διάγνωση... το ίδιο να γράφει;
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Johnny94 έγραψε:Ρε παιδιά για να καταλάβω θέλει εκτός από την καρτέλα Κάθε γιατρός να έχει γνωμάτευση; ξεχωριστά; και τι να γράφει; αφού το ταφεί στο πεδίο που λέει διάγνωση... το ίδιο να γράφει;
Όχι ρε παιδιά μια καρτέλα μας έδωσαν αυτόν που θα έχουμε έξτρα είναι η ακτινογραφία. Το πολύ πολύ πηγαίνετε τμήμα κ επιβεβαιώστε το ξανά αν θέλετε.

"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

Εγώ από την προκύρηξη του 2011 συμπέρανα ότι τα μόνα επιπλεον πρέπει να είναι καρδιογραφημα με γνωματευση, και ακτινογραφία θώρακος με γνωμάτευση. Τα υπόλοιπα νομίζω δεν χρειαζονται ξεχωριστη γνωματευση. Τώρα όποιος θέλει μπορεί εννοείται να έχει άλλα θεωρω ότι δεν είναι υποχρεωτικο. Απλά να φαίνεται υπογραφή σφραγισα καθαρά στο δελτίο (αν και δεν είναι πολύ εφικτό αυτό αλλά οκ)
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες