Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
7 Στα 10 δλδ
Βαθμόυς μέχρι 4,5 στο κάθε μάτι.. κ οπτική οξύτητα στο κάθε μάτι με Η χωρίς γυαλιά ..10/10
Εγώ ούτε 0.5 δεν. εχω το 10 Στα 10 τι είναι?
Το ποσό καλά Βλέπεις
3η ΜΑΛ έγραψε:Εγώ νομίζω μέχρι 16 είναι. Αφού λέει ότι οι ενστάσεις γίνονται την επομένη μέρα μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης και για δέκα μέρες.
Κι εγώ έτσι νομίζω, αλλά δε ξέρω γιατί επιμένουν στα σαιτ.
Ρε μαγκες οι ακτινες με φωτογραφια ετσι; Και το μεγεθος δεν ειναι μεγαλες για τον φακελο; Μηπως πρεπει να κανουμε cd?
Γιώργος έγραψε:Παίδες, στην καρτέλα είναι η γνωμάτευση Υπογραφή -σφραγίδα! Μόνο Ακτινογραφία, μικροβιολογικες, καρδιολογος, αυτά σε εξετάσεις επισυναπτόμενα στην καρτέλα.
Η καρτέλα υπάρχει γι' αυτό το λόγο.
Όχι Φίλε στην καρτέλα δεν χωράει τίποτα για το καλό όλων σας πάρτε ΕΞΤΡΑ γνωμάτευση η καρτελα με τόσο μικρά κουτάκια γίνεται χάλια με. τις υπογραφές και τις τεράστιες σφραγίδες
Dea pz έγραψε:Χρειάζεται κ έξτρα γνωματεύσεις σ χαρτί η μόνο στην καρτέλα ; Πχ εγώ πήγα ψυχίατρο κρατικό κ απλά στην καρτέλα έβαλε κλινικά υγειής σφραγίδα υπογραφή κ επικύρωση από γραμματεία. Μ Λέει σε κανέναν δεν δίνω γνωμάτευση σ χαρτί αφού την γράφω στην καρτέλα... δεν είμαι εξετάσεις ούρων πχ να τις έχεις μαζί
Διάβασε την προκήρυξη ειδικά. απο ψυχίατρο θέλει γνωμάτευση σε κλειστό φάκελο με σφραγίδα και υπογραφή
Οι εξετάσεις - γνωματεύσεις θα επισυνάπτονται στο Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης, εσώκλειστες σε φάκελο (στο εξωτερικό του οποίου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του/ης υποψήφιου/ας) και θα προσκομίζονται από τον/ην υποψήφιο/α στην Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης. Οι εξετάσεις, εφόσον δεν μπορούν να εκτυπωθούν (π. χ. ακτινογραφίες), να προσκομισθούν σε ηλεκτρονικό δίσκο (CD), επί του οποίου θα επικολλάται από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα ή το διαγνωστικό κέντρο αυτοκόλλητο με τα στοιχεία του υποψηφίου και την ημερομηνία εξέτασης.
Οι εξετάσεις - γνωματεύσεις θα επισυνάπτονται στο Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης, εσώκλειστες σε φάκελο (στο εξωτερικό του οποίου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του/ης υποψήφιου/ας) και θα προσκομίζονται από τον/ην υποψήφιο/α στην Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης. Οι εξετάσεις, εφόσον δεν μπορούν να εκτυπωθούν (π. χ. ακτινογραφίες), να προσκομισθούν σε ηλεκτρονικό δίσκο (CD), επί του οποίου θα επικολλάται από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα ή το διαγνωστικό κέντρο αυτοκόλλητο με τα στοιχεία του υποψηφίου και την ημερομηνία εξέτασης. Π
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Slade7 έγραψε:Dea pz έγραψε:Χρειάζεται κ έξτρα γνωματεύσεις σ χαρτί η μόνο στην καρτέλα ; Πχ εγώ πήγα ψυχίατρο κρατικό κ απλά στην καρτέλα έβαλε κλινικά υγειής σφραγίδα υπογραφή κ επικύρωση από γραμματεία. Μ Λέει σε κανέναν δεν δίνω γνωμάτευση σ χαρτί αφού την γράφω στην καρτέλα... δεν είμαι εξετάσεις ούρων πχ να τις έχεις μαζί
Διάβασε την προκήρυξη ειδικά. απο ψυχίατρο θέλει γνωμάτευση σε κλειστό φάκελο με σφραγίδα και υπογραφή
Αυτό ότι θέλει γνωμάτευση σε κλειστό φάκελο απο ψυχίατρο που το λέει ακριβώς; Εμένα απλά μου συμπλήρωσε το δελτίο με δύο λέξεις, σφράγισε και υπεγραψε.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Ρε παιδιά για να καταλάβω θέλει εκτός από την καρτέλα Κάθε γιατρός να έχει γνωμάτευση; ξεχωριστά; και τι να γράφει; αφού το ταφεί στο πεδίο που λέει διάγνωση... το ίδιο να γράφει;
Ρε παιδιά για να καταλάβω θέλει εκτός από την καρτέλα Κάθε γιατρός να έχει γνωμάτευση; ξεχωριστά; και τι να γράφει; αφού το ταφεί στο πεδίο που λέει διάγνωση... το ίδιο να γράφει;
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Όχι ρε παιδιά μια καρτέλα μας έδωσαν αυτόν που θα έχουμε έξτρα είναι η ακτινογραφία. Το πολύ πολύ πηγαίνετε τμήμα κ επιβεβαιώστε το ξανά αν θέλετε.Johnny94 έγραψε:Ρε παιδιά για να καταλάβω θέλει εκτός από την καρτέλα Κάθε γιατρός να έχει γνωμάτευση; ξεχωριστά; και τι να γράφει; αφού το ταφεί στο πεδίο που λέει διάγνωση... το ίδιο να γράφει;
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Εγώ από την προκύρηξη του 2011 συμπέρανα ότι τα μόνα επιπλεον πρέπει να είναι καρδιογραφημα με γνωματευση, και ακτινογραφία θώρακος με γνωμάτευση. Τα υπόλοιπα νομίζω δεν χρειαζονται ξεχωριστη γνωματευση. Τώρα όποιος θέλει μπορεί εννοείται να έχει άλλα θεωρω ότι δεν είναι υποχρεωτικο. Απλά να φαίνεται υπογραφή σφραγισα καθαρά στο δελτίο (αν και δεν είναι πολύ εφικτό αυτό αλλά οκ)
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες