Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Και μένα έτσι μου είχαν πει όταν πήρα τηλέφωνο.. και σήμερα με κάλεσαν και μου είπαν να πάω.. το θέμα είναι ακόμα και πιο μετά αν σε πάρουν να υπάρχει χρόνος ώστε να προλάβεις και εσύ και όλοι μας.
Think less..Live more...
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Πριν μια ωρα πηραν και σε μενα, το απογευμα μετα τις 5 παω να παρω την καρτελα. Θα ενημερωσω οτι μαθω παιδες,
Άβαταρ μέλους
Makis13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Makis13 »

Θανος2468 έγραψε:Μ λένε δεν έχουν ενημερωθεί λει... Για τπτ ***** και ανχονομαι ρε φίλε γτ έχει τρέξιμο με τους γιατρούς

Ο αστυνομικος στο τηλ. Κεντρο μου ειπε να μην αγχωνομαι θα μας ειδοποιησουν! Μετα με συνδεσε με το υπευθυνο γραφειο και μου ειπε αυτο που σας ειπα.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Οκ αναμένω αναγνώριση
Άβαταρ μέλους
Naked Snake ΔΕΑ ΕΔ!!
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Naked Snake ΔΕΑ ΕΔ!! »

Ειμαι επιτυχων μεσα στους 100 πρωτους και ειμαι παρα πολυ χαρουμενος. Παιδια ελατε να συμμεριστουμε ολοι μαζι τη χαρα μας. Γραψτε πως νιωθετε.
alex99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από alex99 »

Είναι πολλές οι εξετάσεις αλλά μου είπαν ότι έχω πάνω από 15 ημέρες
kostas 512t

Δημοσίευση από kostas 512t »

Με πήρανε τηλέφωνο πριν λίγο απο το Α. Τ και μου είπαν να πάω ΓΑΔΑ να πάρω την καρτέλα σε ένα γραφείο στον 3ο όροφο.
Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Naked Snake ΔΕΑ ΕΔ!! έγραψε:Ειμαι επιτυχων μεσα στους 100 πρωτους και ειμαι παρα πολυ χαρουμενος. Παιδια ελατε να συμμεριστουμε ολοι μαζι τη χαρα μας. Γραψτε πως νιωθετε.
φιλε δεν εισαι επιτυχων απλος ειχες καλα μορια και περασες στην επομενη φαση κρατα χαμηλα το κεφαλι και μολις τελειωσουν οι πκε τοτε να χαρεις οσο γουσταρεις φιλικα παντα έτσι
kanenas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kanenas »

Καλα ρε παιδια Νομιζα οτι οι περισσοτεροι εχουν κανει αξκοι και ειδικες δυναμεις, το πως φοριετε η στολη ειναι παντου τα ιδια μονο το χρωμα και τα σηματα αλαζουν,10 εκατοστα Κατω απο τον ωμο , λαιμος, και στερνο Καθαρο. Στα ποδια μεχρι στιγμης δεν τους ενοχλει δεν γιναμε και L.A Να εχουμε ποδηλατες
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Το τρέχουν πολύ γρήγορα παίδες. Με πήραν τηλέφωνο και Μ λένε έλα σήμερα γιατι αύριο θα τα στείλουμε κάτω. Από Μαγνησία μέχρι φύγω 20 άτομα επιτυχόντες. Και 2 κοπέλες ανάμεσα
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Απλά μας καλούν από τώρα γτ υπάρχει παιδιά ένα θέμα με την αναμονή . Πρέπει εκτός του ότι έχουν προτεραιότητα να κλείσεις ραντεβού στα νοσοκομεία και επίσης δεν εφημερεύουν ολες οι ειδικότητες. Οπότε για να μην σας πουν την άλλη εβδομάδα πηγαίνετε σε γιατρούς και τρέχουμε και δεν φτάνουμε μας στέλνουν από τώρα να έχουμε μπροστά μας μέρες να τα κάνουμε άνετα κ όχι με τον σταυρό στο χέρι αν θα προλάβω ή όχι. Αυτά !
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Παιδιά και εμένα με κάλεσαν είμαι τμήμα αυτή τη στιγμή. Για όσους αγχώνονται θα σας καλέσουν Σφραγίδες κ γνήσιο υπογραφής στους γιατρούς του δημοσιου.

Επίσης ήδη 3 που είδα εδώ θ κοπούν σίγουρα δεν το χουν και φαίνεται όποιος δεν το χει. Πολλοι κάνανε απλά χαρτιά λόγω μορίων Γτ από ότι είδα και έβγαλα συμπέρασμα μερικοί θ κοπούν στα αθλήματα Για να μη πω στα ψυχοτεχνικα.

Το τρέχουν γρήγορα για αυτό τρέξτε κ σεις γρήγορα!!Εικόνα

Giorgos93

Δημοσίευση από Giorgos93 »

Στο δικο μου Α. Τ που πηγα σημερα και πηρα και εγω καρτελα μου ειπε ο διοικητης οτι ηδη εχει πολλες αποχωρησεις επιτυχοντων απο οτι εχει μαθει απο τα κεντρικα. Δηλαδη εκαναν απλα τα χαρτια τους και τωρα το μετανιωσαν και δεν πανε.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Εμένα τπτ ακόμα... πφφ
Tanrg

Δημοσίευση από Tanrg »

Μια ερώτηση, Μπορεί κάποιος επιτυχών στους Ε. Φ. Να τρέξει παράλληλα και στην προκήρυξη των Λιμενοφυλάκων; Θα υπάρξουν κυρώσεις εάν φύγεις από τη σχολή για να δώσεις αθλήματα κτλ;

Ευχαριστώ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες