Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Και μένα έτσι μου είχαν πει όταν πήρα τηλέφωνο.. και σήμερα με κάλεσαν και μου είπαν να πάω.. το θέμα είναι ακόμα και πιο μετά αν σε πάρουν να υπάρχει χρόνος ώστε να προλάβεις και εσύ και όλοι μας.
Think less..Live more...
Πριν μια ωρα πηραν και σε μενα, το απογευμα μετα τις 5 παω να παρω την καρτελα. Θα ενημερωσω οτι μαθω παιδες,
Θανος2468 έγραψε:Μ λένε δεν έχουν ενημερωθεί λει... Για τπτ ***** και ανχονομαι ρε φίλε γτ έχει τρέξιμο με τους γιατρούς
Ο αστυνομικος στο τηλ. Κεντρο μου ειπε να μην αγχωνομαι θα μας ειδοποιησουν! Μετα με συνδεσε με το υπευθυνο γραφειο και μου ειπε αυτο που σας ειπα.
Οκ αναμένω αναγνώριση
- Naked Snake ΔΕΑ ΕΔ!!
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Ειμαι επιτυχων μεσα στους 100 πρωτους και ειμαι παρα πολυ χαρουμενος. Παιδια ελατε να συμμεριστουμε ολοι μαζι τη χαρα μας. Γραψτε πως νιωθετε.
Είναι πολλές οι εξετάσεις αλλά μου είπαν ότι έχω πάνω από 15 ημέρες
Με πήρανε τηλέφωνο πριν λίγο απο το Α. Τ και μου είπαν να πάω ΓΑΔΑ να πάρω την καρτέλα σε ένα γραφείο στον 3ο όροφο.
φιλε δεν εισαι επιτυχων απλος ειχες καλα μορια και περασες στην επομενη φαση κρατα χαμηλα το κεφαλι και μολις τελειωσουν οι πκε τοτε να χαρεις οσο γουσταρεις φιλικα παντα έτσιNaked Snake ΔΕΑ ΕΔ!! έγραψε:Ειμαι επιτυχων μεσα στους 100 πρωτους και ειμαι παρα πολυ χαρουμενος. Παιδια ελατε να συμμεριστουμε ολοι μαζι τη χαρα μας. Γραψτε πως νιωθετε.
Καλα ρε παιδια Νομιζα οτι οι περισσοτεροι εχουν κανει αξκοι και ειδικες δυναμεις, το πως φοριετε η στολη ειναι παντου τα ιδια μονο το χρωμα και τα σηματα αλαζουν,10 εκατοστα Κατω απο τον ωμο , λαιμος, και στερνο Καθαρο. Στα ποδια μεχρι στιγμης δεν τους ενοχλει δεν γιναμε και L.A Να εχουμε ποδηλατες
Το τρέχουν πολύ γρήγορα παίδες. Με πήραν τηλέφωνο και Μ λένε έλα σήμερα γιατι αύριο θα τα στείλουμε κάτω. Από Μαγνησία μέχρι φύγω 20 άτομα επιτυχόντες. Και 2 κοπέλες ανάμεσα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 42
Απλά μας καλούν από τώρα γτ υπάρχει παιδιά ένα θέμα με την αναμονή . Πρέπει εκτός του ότι έχουν προτεραιότητα να κλείσεις ραντεβού στα νοσοκομεία και επίσης δεν εφημερεύουν ολες οι ειδικότητες. Οπότε για να μην σας πουν την άλλη εβδομάδα πηγαίνετε σε γιατρούς και τρέχουμε και δεν φτάνουμε μας στέλνουν από τώρα να έχουμε μπροστά μας μέρες να τα κάνουμε άνετα κ όχι με τον σταυρό στο χέρι αν θα προλάβω ή όχι. Αυτά !
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Παιδιά και εμένα με κάλεσαν είμαι τμήμα αυτή τη στιγμή. Για όσους αγχώνονται θα σας καλέσουν Σφραγίδες κ γνήσιο υπογραφής στους γιατρούς του δημοσιου.
Επίσης ήδη 3 που είδα εδώ θ κοπούν σίγουρα δεν το χουν και φαίνεται όποιος δεν το χει. Πολλοι κάνανε απλά χαρτιά λόγω μορίων Γτ από ότι είδα και έβγαλα συμπέρασμα μερικοί θ κοπούν στα αθλήματα Για να μη πω στα ψυχοτεχνικα.
Το τρέχουν γρήγορα για αυτό τρέξτε κ σεις γρήγορα!!
Επίσης ήδη 3 που είδα εδώ θ κοπούν σίγουρα δεν το χουν και φαίνεται όποιος δεν το χει. Πολλοι κάνανε απλά χαρτιά λόγω μορίων Γτ από ότι είδα και έβγαλα συμπέρασμα μερικοί θ κοπούν στα αθλήματα Για να μη πω στα ψυχοτεχνικα.
Το τρέχουν γρήγορα για αυτό τρέξτε κ σεις γρήγορα!!

Στο δικο μου Α. Τ που πηγα σημερα και πηρα και εγω καρτελα μου ειπε ο διοικητης οτι ηδη εχει πολλες αποχωρησεις επιτυχοντων απο οτι εχει μαθει απο τα κεντρικα. Δηλαδη εκαναν απλα τα χαρτια τους και τωρα το μετανιωσαν και δεν πανε.
Εμένα τπτ ακόμα... πφφ
Μια ερώτηση, Μπορεί κάποιος επιτυχών στους Ε. Φ. Να τρέξει παράλληλα και στην προκήρυξη των Λιμενοφυλάκων; Θα υπάρξουν κυρώσεις εάν φύγεις από τη σχολή για να δώσεις αθλήματα κτλ;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες