ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπερα παιδια μ ηρθε ενδειξη για ΥΕΑ. Και ενδιαφερομαι να παω. Το εψαξα κ ειδα οτι πρεπει να περασεις καποια αθληματα. Δεν εχω κανενα προβλημα ως προς τα αθληματα αλλα ως προς τους χρονους. Ισχυει κ ειναι τοσο αυστηροι στους χρονους η υπαρχει καποια ελαστικοτητα. διοτι μ φαινετε λιγος ο χρονος (15 sec για 100 μετρα) ευχαριστω πολυ.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Υπαρχει κανεις που μπορει να με διαφωτισει με τη παραπανω ερωτηση; ευχαριστω
Υπάρχει κάποια ελαστικότητα αρκεί να μην κάνεις κατάχρηση αυτής και φυσικά δεν βγεις υπερβολικά εκτός των ορίων. Αν δουν ότι προσπαθείς με λίγα λόγια δεν θα έχεις θέμα. Τους περισσότερους τους παίρνουν.
Καλημέρα, επειδή θα ήθελα να γίνω ΔΕΑ (πτυχιούχος ΑΕΙ) τι γυμναστική/διατροφή (ίσως υπό την επίβλεψη ειδικού γυμναστή) πρέπει να ακολουθήσω ώστε να είμαι προετοιμασμένος και για τα αθλήματα αλλά και για την στρατιωτική εκγύμναση στο κέντρο εκπαίδευσης δοκίμων;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Alek έγραψε:Καλημέρα, επειδή θα ήθελα να γίνω ΔΕΑ (πτυχιούχος ΑΕΙ) τι γυμναστική/διατροφή (ίσως υπό την επίβλεψη ειδικού γυμναστή) πρέπει να ακολουθήσω ώστε να είμαι προετοιμασμένος και για τα αθλήματα αλλά και για την στρατιωτική εκγύμναση στο κέντρο εκπαίδευσης δοκίμων;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Τίποτα το ιδιαίτερο και δύσκολο, δεν χρειάζεσαι διατροφές και γυμναστές είναι απλά τα πράγματα. Παιρνάγανε άτομα που ηταν υπερβαρα
τα όρια
ξεκίνα λίγο τρέξιμο, τεντώματα, κανένα κοιλιακό και κάμψεις
από τα όρια επικεντρώσου στα τρεξίματα αυτά τα ελέγχουν σίγουρα (μερικές φορές υπάρχει ελαστικότητα), και αν βρεις τρόπο να κάνεις κάπου σφαίρα και άλματα καλύτερα
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγους μήνες θα υπηρετήσω και γω την μητέρα πατρίδα. Και θέλω πολύ να υπηρετήσω ως Δ. Ε. Α. Ωστόσο το μοναδικο πρόβλημα που έχω είναι ότι έχω δυσχρωματοψία. Κατά τα άλλα είμαι υγειέστατος και πολύ αθλητικός. Υπάρχει πιθανότητα να με κόψουν; Επίσης μετά την τετράμηνη εκπαίδευση θέλω να πάω Λιτόχωρο. Τι σώμα πρέπει να επιλέξω για να μπορέσω να πάω εκει;(δεν είμαι από εκεί)
Γεώργιος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγους μήνες θα υπηρετήσω και γω την μητέρα πατρίδα. Και θέλω πολύ να υπηρετήσω ως Δ. Ε. Α. Ωστόσο το μοναδικο πρόβλημα που έχω είναι ότι έχω δυσχρωματοψία. Κατά τα άλλα είμαι υγειέστατος και πολύ αθλητικός. Υπάρχει πιθανότητα να με κόψουν; Επίσης μετά την τετράμηνη εκπαίδευση θέλω να πάω Λιτόχωρο. Τι σώμα πρέπει να επιλέξω για να μπορέσω να πάω εκει;(δεν είμαι από εκεί)
Καλώστον Γιώργο. Δές ένα ενδιαφέρον μήνυμα που βρήκα για εσένα, εδώ
ΥΕΑ: Προϋποθέσεις για κατάταξη
Σωματική ικανότητα και προβλήματα οράσεως
Διάβασε Γιώργο τα άνωθεν νηματά μας, και θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις. Ευχαριστώ.
Παιδιά να ρωτήσω...
Ξέρω ότι ΥΕΑ μπορούν να πάνε όσοι έχουν ένδειξη στο χαρτί κατάταξης, προσωπικα ειμαι αποφοιτος ΑΕΙ, Αλλά τι γίνεται όταν κάποιος ειναι απόφοιτος ΕΠΑΛ;
Eχει και αυτος ενδειξη στο χαρτί κατάταξης για ΥΕΑ;
Ξέρω ότι ΥΕΑ μπορούν να πάνε όσοι έχουν ένδειξη στο χαρτί κατάταξης, προσωπικα ειμαι αποφοιτος ΑΕΙ, Αλλά τι γίνεται όταν κάποιος ειναι απόφοιτος ΕΠΑΛ;
nickbar έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω...
Και να μην έχει κάποιος ένδειξη,τότε μπορείς να απευθυνθείς στο στρατολογικό σου γραφείο για να τη συμπληρώσουν, αρκεί να καταθέσεις απολυτήριο ΔΕ -όπου είναι και υποχρεωτικό- εντός των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τα ΕΠΑΛ.
- Kyriakos15
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα , μου ήρθε ένδειξη για Ειδικές δυνάμεις στις 8/3 .
Προσωπικά θέλω να πάω για ΥΕΑ και συγκεκριμένα ΣΕΑΠ , πότε θα το δηλώσω αυτό ;
Προσωπικά θέλω να πάω για ΥΕΑ και συγκεκριμένα ΣΕΑΠ , πότε θα το δηλώσω αυτό ;
Kyriakos15 έγραψε:Καλησπέρα, μου ήρθε ένδειξη για Ειδικές δυνάμεις στις 8/3.
Προσωπικά θέλω να πάω για ΥΕΑ και συγκεκριμένα ΣΕΑΠ, πότε θα το δηλώσω αυτό ;
Καλησπέρα Κυριάκο, καλή θητεια να έχεις, και καλώς ήρθες στο φόρουμ ως νέο μας μέλος.
Στο κέντρο νεοσυλλέκτων την πρώτη Δευτέρα απο την ημέρα που παρουσιάζεστε, θα ερωτηθείτε, εαν επιθυμείτε να δηλώσετε για ΥΕΑ, Ειδικές Δυνάμεις κτλ. Ευχαριστώ.
- Kyriakos15
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
dn24 έγραψε:Kyriakos15 έγραψε:Καλησπέρα, μου ήρθε ένδειξη για Ειδικές δυνάμεις στις 8/3.
Προσωπικά θέλω να πάω για ΥΕΑ και συγκεκριμένα ΣΕΑΠ, πότε θα το δηλώσω αυτό ;
Καλησπέρα Κυριάκο, καλή θητεια να έχεις, και καλώς ήρθες στο φόρουμ ως νέο μας μέλος.
Στο κέντρο νεοσυλλέκτων την πρώτη Δευτέρα απο την ημέρα που παρουσιάζεστε, θα ερωτηθείτε, εαν επιθυμείτε να δηλώσετε για ΥΕΑ, Ειδικές Δυνάμεις κτλ. Ευχαριστώ.
Εγώ εύχαριστώ και για τις απαντήσεις και για το καλωσόρισμα.
Τι γίνεται στην περίπτωση που η πρώτη μέρα που παρουσιαζεται κανείς είναι Δευτέρα. Σε ρωτάνε τότε ή μία εβδομάδα μετά; Παρουσιαζομαι Δευτέρα και ενδιαφέρομαι για υεα... Επίσης τα αθλήματα πότε τα περνάμε ;
ΔΕΑ (ΕΜ) έγραψε:Ο μισθος ειναι 530 ευρω αδερφε
Υπαρχουν αλλες προσαυξησεις; Κυριακες, αργιες, εξομαλυνση κλπ; Περιπου ποσο φθανει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες