ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
panagiotis1992
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panagiotis1992 »

Καλησπερα παιδια μ ηρθε ενδειξη για ΥΕΑ. Και ενδιαφερομαι να παω. Το εψαξα κ ειδα οτι πρεπει να περασεις καποια αθληματα. Δεν εχω κανενα προβλημα ως προς τα αθληματα αλλα ως προς τους χρονους. Ισχυει κ ειναι τοσο αυστηροι στους χρονους η υπαρχει καποια ελαστικοτητα. διοτι μ φαινετε λιγος ο χρονος (15 sec για 100 μετρα) ευχαριστω πολυ.

panagiotis1992
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panagiotis1992 »

Υπαρχει κανεις που μπορει να με διαφωτισει με τη παραπανω ερωτηση; ευχαριστω

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από D.Y.K »

Υπάρχει κάποια ελαστικότητα αρκεί να μην κάνεις κατάχρηση αυτής και φυσικά δεν βγεις υπερβολικά εκτός των ορίων. Αν δουν ότι προσπαθείς με λίγα λόγια δεν θα έχεις θέμα. Τους περισσότερους τους παίρνουν.
Άβαταρ μέλους
Alek
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alek »

Καλημέρα, επειδή θα ήθελα να γίνω ΔΕΑ (πτυχιούχος ΑΕΙ) τι γυμναστική/διατροφή (ίσως υπό την επίβλεψη ειδικού γυμναστή) πρέπει να ακολουθήσω ώστε να είμαι προετοιμασμένος και για τα αθλήματα αλλά και για την στρατιωτική εκγύμναση στο κέντρο εκπαίδευσης δοκίμων;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Avatar »

Alek έγραψε:Καλημέρα, επειδή θα ήθελα να γίνω ΔΕΑ (πτυχιούχος ΑΕΙ) τι γυμναστική/διατροφή (ίσως υπό την επίβλεψη ειδικού γυμναστή) πρέπει να ακολουθήσω ώστε να είμαι προετοιμασμένος και για τα αθλήματα αλλά και για την στρατιωτική εκγύμναση στο κέντρο εκπαίδευσης δοκίμων;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Τίποτα το ιδιαίτερο και δύσκολο, δεν χρειάζεσαι διατροφές και γυμναστές είναι απλά τα πράγματα. Παιρνάγανε άτομα που ηταν υπερβαρα
τα όρια
ξεκίνα λίγο τρέξιμο, τεντώματα, κανένα κοιλιακό και κάμψεις
από τα όρια επικεντρώσου στα τρεξίματα αυτά τα ελέγχουν σίγουρα (μερικές φορές υπάρχει ελαστικότητα), και αν βρεις τρόπο να κάνεις κάπου σφαίρα και άλματα καλύτερα
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 42
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Για τη μοριοδότηση των ΥΕΑ η συζήτηση συνεχίζεται εδώ

ΥΕΑ: Μόρια για προκηρύξεις
Γεώργιος

Δημοσίευση από Γεώργιος »

Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγους μήνες θα υπηρετήσω και γω την μητέρα πατρίδα. Και θέλω πολύ να υπηρετήσω ως Δ. Ε. Α. Ωστόσο το μοναδικο πρόβλημα που έχω είναι ότι έχω δυσχρωματοψία. Κατά τα άλλα είμαι υγειέστατος και πολύ αθλητικός. Υπάρχει πιθανότητα να με κόψουν; Επίσης μετά την τετράμηνη εκπαίδευση θέλω να πάω Λιτόχωρο. Τι σώμα πρέπει να επιλέξω για να μπορέσω να πάω εκει;(δεν είμαι από εκεί)
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Γεώργιος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγους μήνες θα υπηρετήσω και γω την μητέρα πατρίδα. Και θέλω πολύ να υπηρετήσω ως Δ. Ε. Α. Ωστόσο το μοναδικο πρόβλημα που έχω είναι ότι έχω δυσχρωματοψία. Κατά τα άλλα είμαι υγειέστατος και πολύ αθλητικός. Υπάρχει πιθανότητα να με κόψουν; Επίσης μετά την τετράμηνη εκπαίδευση θέλω να πάω Λιτόχωρο. Τι σώμα πρέπει να επιλέξω για να μπορέσω να πάω εκει;(δεν είμαι από εκεί)

Καλώστον Γιώργο. Δές ένα ενδιαφέρον μήνυμα που βρήκα για εσένα, εδώ

ΥΕΑ: Προϋποθέσεις για κατάταξη

Σωματική ικανότητα και προβλήματα οράσεως

Διάβασε Γιώργο τα άνωθεν νηματά μας, και θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
nickbar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από nickbar »

Παιδιά να ρωτήσω...

Ξέρω ότι ΥΕΑ μπορούν να πάνε όσοι έχουν ένδειξη στο χαρτί κατάταξης, προσωπικα ειμαι αποφοιτος ΑΕΙ, Αλλά τι γίνεται όταν κάποιος ειναι απόφοιτος ΕΠΑΛ;
Eχει και αυτος ενδειξη στο χαρτί κατάταξης για ΥΕΑ;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

nickbar έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω...

Ξέρω ότι ΥΕΑ μπορούν να πάνε όσοι έχουν ένδειξη στο χαρτί κατάταξης, προσωπικα ειμαι αποφοιτος ΑΕΙ, Αλλά τι γίνεται όταν κάποιος ειναι απόφοιτος ΕΠΑΛ;
Eχει και αυτος ενδειξη στο χαρτί κατάταξης για ΥΕΑ;

Και να μην έχει κάποιος ένδειξη,τότε μπορείς να απευθυνθείς στο στρατολογικό σου γραφείο για να τη συμπληρώσουν, αρκεί να καταθέσεις απολυτήριο ΔΕ -όπου είναι και υποχρεωτικό- εντός των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τα ΕΠΑΛ.

Άβαταρ μέλους
Kyriakos15
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kyriakos15 »

Καλησπέρα , μου ήρθε ένδειξη για Ειδικές δυνάμεις στις 8/3 .

Προσωπικά θέλω να πάω για ΥΕΑ και συγκεκριμένα ΣΕΑΠ , πότε θα το δηλώσω αυτό ;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Kyriakos15 έγραψε:Καλησπέρα, μου ήρθε ένδειξη για Ειδικές δυνάμεις στις 8/3.

Προσωπικά θέλω να πάω για ΥΕΑ και συγκεκριμένα ΣΕΑΠ, πότε θα το δηλώσω αυτό ;

Καλησπέρα Κυριάκο, καλή θητεια να έχεις, και καλώς ήρθες στο φόρουμ ως νέο μας μέλος.

Στο κέντρο νεοσυλλέκτων την πρώτη Δευτέρα απο την ημέρα που παρουσιάζεστε, θα ερωτηθείτε, εαν επιθυμείτε να δηλώσετε για ΥΕΑ, Ειδικές Δυνάμεις κτλ. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
Kyriakos15
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kyriakos15 »

dn24 έγραψε:
Kyriakos15 έγραψε:Καλησπέρα, μου ήρθε ένδειξη για Ειδικές δυνάμεις στις 8/3.

Προσωπικά θέλω να πάω για ΥΕΑ και συγκεκριμένα ΣΕΑΠ, πότε θα το δηλώσω αυτό ;

Καλησπέρα Κυριάκο, καλή θητεια να έχεις, και καλώς ήρθες στο φόρουμ ως νέο μας μέλος.

Στο κέντρο νεοσυλλέκτων την πρώτη Δευτέρα απο την ημέρα που παρουσιάζεστε, θα ερωτηθείτε, εαν επιθυμείτε να δηλώσετε για ΥΕΑ, Ειδικές Δυνάμεις κτλ. Ευχαριστώ.

Εγώ εύχαριστώ και για τις απαντήσεις και για το καλωσόρισμα.

ΓιάννηςΝ

Δημοσίευση από ΓιάννηςΝ »

Τι γίνεται στην περίπτωση που η πρώτη μέρα που παρουσιαζεται κανείς είναι Δευτέρα. Σε ρωτάνε τότε ή μία εβδομάδα μετά; Παρουσιαζομαι Δευτέρα και ενδιαφέρομαι για υεα... Επίσης τα αθλήματα πότε τα περνάμε ;

2016β
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από 2016β »

ΔΕΑ (ΕΜ) έγραψε:Ο μισθος ειναι 530 ευρω αδερφε

Υπαρχουν αλλες προσαυξησεις; Κυριακες, αργιες, εξομαλυνση κλπ; Περιπου ποσο φθανει;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες