Μεταθέσεις στο στρατό (2015)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Greek_Army »

Χρηστος έγραψε:Καλημέρα οπως και το παιδι ποιο πανω ορκιστικα και εγω στο κετθ αλλα ειμαι απο σαμο οπως και ολλα τα χαρτια τα εχω στην σαμο εγω δικαιουμε να παρω μεταθεση αμεσως για σαμο;

Σάμο θα πας

Άγνωστος1 έγραψε:Καλημέρα! Δικαιούμαι 8μηνη θητεία, και μου έχουν πεί ότι μετά το 4μηνο δικαιούμαι μετάθεση κοντά στο σπίτι μου (Αθήνα).Μπορώ να επιδιώξω με κάποιον τρόπο, το πρώτο τετράμηνο να το βγάλω στην Κάλυμνο, όπου έχω γνωστούς;

Ναι αν έχεις βύσμα Εικόνα

Kwstantinos89

Δημοσίευση από Kwstantinos89 »

Αυτη τη στιγμη ειμαι Δραμα. Γνωριζει καποιος αν μπορω να παρω μεταθεση στην Ελδυκ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι.
Kostas323
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kostas323 »

Καλησπέρα παιδιά,
Ηθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος, να μου πει τι γίνεται αν αλλάξει η ειδικότητα σου σε σχέση με τη μετάθεση. Για παράδειγμα εγώ πήρα ειδικότητα μάγειρα αλλά με κόψανε λόγω Ι και περιμένω καινούρια... Ισχύει ότι η κάθε μονάδα ζητάει άτομα βάσει ειδικότητας;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Kostas323 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,
Ηθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος, να μου πει τι γίνεται αν αλλάξει η ειδικότητα σου σε σχέση με τη μετάθεση. Για παράδειγμα εγώ πήρα ειδικότητα μάγειρα αλλά με κόψανε λόγω Ι και περιμένω καινούρια... Ισχύει ότι η κάθε μονάδα ζητάει άτομα βάσει ειδικότητας;

Καλησπέρα και σε εσένα. Στο πρώτο πράγμα κατά προτεραιότητα που δίνουν βαρύτητα οι Δκτές, είναι το να ζητήσουν άτομα για να καλυφθούν οι υπηρεσίες επαρκώς και να μην τίθεται θέμα εμπλοκών σε αυτές. Κατά δεύτερο ζητάνε συγκεκριμένες ειδικότητες διότι πλέον αυτές καλύπτονται απο τους ΕΠ. ΟΠ. Αν αλλάξει η ειδικότητα σου σε σχέση με αυτή που σου βγήκε πακέτο με την μετάθεση, τότε απλά είσαι αγγαρειομάχος ή αν είσαι σε κάποια πιο μάχιμη μονάδα θα ασχολείσαι με την εκπαίδευση. Πχ αν ανήκεις στο ΠΖ και σε κόψανε απο μάγειρα, θα σε κάνουμε απλό ΤΦ.

Kostas323
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Καλά τα λες. Αλλά δεν μπορώ να γίνω τ/φ γιατί είμαι Ι4 ορθοπεδικό λόγω μεγάλου θέματος δισκοπάθειας... Το βρίσκεις δηλαδή πολύ πιθανό να αλλάξει ε; Κανονικά πήγαινα 643 ΤΕ Χιου για μάγειρας.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Kostas323 έγραψε: Καλά τα λες. Αλλά δεν μπορώ να γίνω τ/φ γιατί είμαι Ι4 ορθοπεδικό λόγω μεγάλου θέματος δισκοπάθειας... Το βρίσκεις δηλαδή πολύ πιθανό να αλλάξει ε; Κανονικά πήγαινα 643 ΤΕ Χιου για μάγειρας.

Παράδειγμα σου έφερα είπα "πχ" για να σε βοηθήσω όσο μπορώ να κατανοήσεις πλήρως την λειτουργεία. Σου είπανε ότι θα στην αλλάξουνε; Συγγνώμη που στο λέω, αλλά είχαμε στην μονάδα μου "βαφτισμένους" μάγειρες στρτες οι οποίοι ήταν Ι-4.

Kostas323
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Πέρασε απο τη σπάρτη που ανήκω ακόμα μια επιτροπή που κοίταζε τα Ι και όσοι είχαν όμους, μέση, γόνατα τους έκοβαν... Μου είπαν ότι θα βγει καινούρια απο το ΓΕΣ. Απλά πολλοί μ λένε ότι όταν αλλάζει η ειδικότητα αλλάζει και η μετάθεση.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Kostas323 έγραψε:Πέρασε απο τη σπάρτη που ανήκω ακόμα μια επιτροπή που κοίταζε τα Ι και όσοι είχαν όμους, μέση, γόνατα τους έκοβαν... Μου είπαν ότι θα βγει καινούρια απο το ΓΕΣ. Απλά πολλοί μ λένε ότι όταν αλλάζει η ειδικότητα αλλάζει και η μετάθεση.

Προφανώς και δεν είμαι μάντης να ξέρω υπεύθυνα τι θα γίνει τελικά με την περίπτωση σου. Κοίταξε όμως να δείς τι γίνεται. Αν τελικά κοπείς, σε οποιαδήποτε μονάδα κι αν σε στείλουνε, εαν το επιτρέπουν οι υπηρεσιακές ανάγκες (νοώντας έλλειψη μαγείρων) μπορείς να "βαπτισθείς" μάγειρας, και να ασκείς τα καθήκοντα αυτά.

thanos89010
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από thanos89010 »

Καλησπέρα Μπήκα Τον Νοεμβριο 323 Σειρά Με Έστειλαν Σε μια Εξτρά Δυσμενής μοναδα Οπού Πλήρη Αυτο το Κριτήριο
  • Τα μόρια λόγω δυσκολίας Μονάδας συμπληρώνονται μερίμνη της Διεύθυνσης Οπλιτών Θητείας του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ ΔΟΘ)
αλλά Από Την Μονάδα Μας Είπαν Οτι αυτο το Κριτήριο Κόπηκε Και Ότι Ι Τελευταία Σειρά Που Περνει Την Μετάθεση Είναι Η 321 Ξέρει Κάνεις Αν Ισχύει Κάτι Τέτοιο ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πως μπορούμε να γνωρίζουμε το τι ισχύει και τι όχι απο την στιγμή που δεν γνωρίζουμε καν σε ποιά μονάδα υπηρετείς;
thanos89010
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από thanos89010 »

88 ΕΜΑ Ρωμανος Λήμνου.
Άβαταρ μέλους
ilias_87
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ilias_87 »

Και καπου αλλου το ειδα οτι κοπηκε, για αλλη μοναδα. Καλα ειναι σοβαροι; Ποσο ποιο δυσκολη θελουν να κανουν την θητεια μας; Δεν απαιτειται υπουργικη αποφαση για να αναιρεθει προηγουμενη υπουργικη αποφαση; Υπαρχει καπου; Αν μαθει κανεις περισσοτερα ας πει.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ilias_87 έγραψε:Και καπου αλλου το ειδα οτι κοπηκε, για αλλη μοναδα. Καλα ειναι σοβαροι; Ποσο ποιο δυσκολη θελουν να κανουν την θητεια μας; Δεν απαιτειται υπουργικη αποφαση για να αναιρεθει προηγουμενη υπουργικη αποφαση; Υπαρχει καπου; Αν μαθει κανεις περισσοτερα ας πει.

Δεν είναι θέμα υπουργικής απόφασης, και ούτε το κρίνει υπουργός αυτό. Είναι θέμα απόφασης της ηγεσίας του στρατού έπειτα απο εισήγηση του σχηματισμού που ανήκετε. Το τελικό αίτημα εγκρίνεται απο το ΓΕΣ.

Άβαταρ μέλους
ventic
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ventic »

Καλησπερα

εγω θελω να δηλωσω μετα την Θηβα να με στειλουν Κιλκις. Εχω πιθανοτητες να παω;
εχω συγγενεις για αυτο το λεω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο