Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)
Αμα γεινουν στις εφημεριδες τοτε μπορει να θορυβηθουν λιγο και να βγαλουν... Εγω ετσι πιστευω
Τί αναρτησες δημήτρη;
Θα συμφωνήσω με τον OMEGA... Δυστυχώς αν δεν κάνουμε κάτι το όνειρο για πολλούς θα χαθεί.
Τι εννοειτε να κανουμε κατι; Διαδηλωση; Ας ηρεμησουμε λιγο παιδια... Οτι ειναι να γινει θα γινει... Απλα για οσους ηταν top of mind (οπως και για εμενα) τωρα πρεπει να γινει τελευταιο, απλα να ειμαστε ετοιμοι (σωματικα) αν και οταν βγει κατι...
Μαγκες κοντευουμε Ιουνιο και δεν εχει ακουστεί τιποτα. Μην κανουμε τσαμπα ελπιδες... Αρχησε η σεζον. Ψαχτειτε να βρειτε μια δουλεια... Και να κανετε υπομονη... Ειναι δυσκολα τα πραγματα... Καλο καλοκαιρι...
Λαλαλαλαλαλλαλαλαλαλλα... (ειπα να γραψω και εγω κατι αφου θα σβησει που θα σβησει ο μοδερεϊτορ) 

- εκαμ ελλας
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παιδια ειπα να πω αυτο που ξερω για να βοηθεισω λιγο στην αγωνια που περναμε ολοι μας... Δεν απαντησα αμεσως στα μηνυμα σας διοτι ελειπα στο εξωτερικο... ! Τωρα για οσους μου λενε οτι αυτα που λεω ειναι ψευδη και οτι η πηγη που εχω θα ηξερε και για του 12 την προκυριξη, απαντω πως ναι ηξερα εγω απο το 11 οτι δεν θα παρει το 12 φρουρους, και επισεις ηξερα απο το 11 οτι θα σταματησουν οι σχολες τις αστυνομιας να περνουν μεχρι το 15... Επισεις οσο αναφορα για την προκυριξη του 11 που ελεγαν οτι θα παρει 500 ατομα, και αν μπειτε ακομα και τωρα σε διαφορα σαιτ και δειτε το λεει και σημερα, οτι θα βγει προκυριξη για 500 ατομα, εγω ηξερα οτι θα παρει πολυ πιο πριν 1200 ατομα τον αυγουστο... Και οσοι λενε οτι δεν θα παρει φετος ας μου το διαψευσουν με στοιχεια... Οχι λογια... Γιατι σας ειπα οτι το ατομο που εχω και απο αυτον γνωριζω τι γινεται και απο αυτον περνουν ολα αυτα μου ειπε, οτι κατα 99.9% θα παρει φρουρους... Και για τους σωφρονιστικους που λενε οτι δεν θα παρει, δεν ισχυει διοτι περιμενουμε τα λευτα απο την ευρωπη, που θα δοθουν τελος μαιου αρχες ιουνιου...
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
εκαμ ελλας έγραψε:Και οσοι λενε οτι δεν θα παρει φετος ας μου το διαψευσουν με στοιχεια... Οχι λογια...
Γιατι εσυ μιλας με στοιχεια;
Τεσπα, αυτη ειναι η αποψη σου.
Σεβαστη.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Υπομονή μάγκες, θα φανεί σύντομα για το τι θα γίνει τελικά.
το νου σου...
Μήπως Γνωρίζεις Αριθμό Ατόμων Για τους Ε. Φ. Είναι 500 που Ακούγεται Η Παραπάνω
εκαμ ελλας έγραψε:Παιδια ειπα να πω αυτο που ξερω για να βοηθεισω λιγο στην αγωνια που περναμε ολοι μας... Δεν απαντησα αμεσως στα μηνυμα σας διοτι ελειπα στο εξωτερικο... ! Τωρα για οσους μου λενε οτι αυτα που λεω ειναι ψευδη και οτι η πηγη που εχω θα ηξερε και για του 12 την προκυριξη, απαντω πως ναι ηξερα εγω απο το 11 οτι δεν θα παρει το 12 φρουρους, και επισεις ηξερα απο το 11 οτι θα σταματησουν οι σχολες τις αστυνομιας να περνουν μεχρι το 15... Επισεις οσο αναφορα για την προκυριξη του 11 που ελεγαν οτι θα παρει 500 ατομα, και αν μπειτε ακομα και τωρα σε διαφορα σαιτ και δειτε το λεει και σημερα, οτι θα βγει προκυριξη για 500 ατομα, εγω ηξερα οτι θα παρει πολυ πιο πριν 1200 ατομα τον αυγουστο... Και οσοι λενε οτι δεν θα παρει φετος ας μου το διαψευσουν με στοιχεια... Οχι λογια... Γιατι σας ειπα οτι το ατομο που εχω και απο αυτον γνωριζω τι γινεται και απο αυτον περνουν ολα αυτα μου ειπε, οτι κατα 99.9% θα παρει φρουρους... Και για τους σωφρονιστικους που λενε οτι δεν θα παρει, δεν ισχυει διοτι περιμενουμε τα λευτα απο την ευρωπη, που θα δοθουν τελος μαιου αρχες ιουνιου...
Δωσε μας στοιχεια και ξεκιναω τρεξιμο αυριο... Το εχω καποιον ''μεσα'' και μου το ειπε δεν μου λεει κατι φιλε ουτε σε εμενα ουτε στους υπολοιπους. Δεν σου κανω επιθεση απλα τα χειροπιαστα στοιχεια ειναι οι υπογραφη του μεσοπροθεσμου...
Εγω ξερω για 500-800
Πραγματικα θελω να σας πιστεψω ρε παιδια... Μακαρι τι να πω!
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Ρε παιδια μονο η ωρα λυπει... Τι ωρα θα βγει?
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει, ούτε Ε. Φ. Ούτε Επ. Οπ. Ούτε τίποτα... Τα λέμε ξανά το 2016...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες