Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Avatar »

Νομίζω πρέπει να ξεχάσουμε την προκήρυξη του 2012 πάμε για το 2013 πλέον.
Το καλοκαίρι βγαίνουν οι προκηρύξεις των ειδικών φρουρών άρα έχουμε μέλλον ακόμα, με ρυθμούς χελώνας το "κράτος" πάλι...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από toro »

Για το καλοκαιρι του 15 μιλας?
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδια πραγματι ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλα! Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει... Μπορει να προσλαβουν. Μπορει οχι μπορει να καταργησουν τον θεσμο! Μπορει παρα πολλα! Τωρα βεβαια δεν εχουμε κατι χειροπιαστο και ετσι αποψη μου δεν εχει νοημα να ασχολουμαστε προς το παρων!
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Avatar »

Δεν είναι το ίδιο οι αστυνομικοί από τις πανελλήνιες με τους ειδικούς φρουρούς. Οι ειδικοί φρουροί κοστίζουν πολύ λιγότερα και είναι αυτοί που δεν αράζουν σε γραφεία αν υπάρχει έλλειμα προσωπικού με αυτούς θα το καλύψουν. Είμαι επιφυλακτικός για το 2013
Θα δούμε... Υπομονή χρειάζεται σε όσους θέλουν να μπουν εκεί
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από chris85 »

Τί ποιό ξεκάθαρο από τις δηλώσεις του Υπουργού για λιγότερη Αστυνομία; Δέν ξέρω και δεν θέλω να γίνω μάντης αλλά πρίν το καλοκαίρι του '13 υπάρχει ελπίδα να βγεί προκήρυξη. Μέχρι τότε θα έχει αποστρατευθεί ένας μεγάλος αριθμός Αστυνομικών οπότε θα μπορέσει κα ισχύσει και το 1 πρός 5 για τις προσλήψεις στον Δημόσιο τομέα. Πρός το παρών όμως δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Ναι ρε παιδια αλλα ειπε παγωμα προσληψεων...
Άβαταρ μέλους
bill77
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από bill77 »

Εγω παιδια αυτην την στιγμη ειμαι δοκιμος αστυφυλακας... Απο οτι ακουστηκε απο μεσα η διαταγη ηταν η μη προληψη νεων αστυφυλακων και υπαστυνομων απο πανελληνιες... Δεν ανεφεραν κατι συγκεκριμενο για ειδικους φρουρους... Και ακουστηκε και κατι αλλο. Οτι μπορει να βγαλει προκηρυξη για φρουρους τον φλεβαρη... Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Αναβεις φωτιες χριστουγεννιατικα μπιλαρα! Ακουστικε απο ποιον; Απο συνναδελφους σου; Απο καποιο ανωτερο; Το ειδε καποιος στον υπνο του; Γινε ποιο συγκεκριμενος! Καλες γιορτες !
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Ρε παιδια ελεος μερες που ειναι μα που ζητε; Δηλαδη καθε φορα πρεπει να σας βρισκουμε την αποφαση του υπουργειου για να σταματαει το ραδιο αρβυλα; Ουτε μεσω πανελινιων θα παρει ουτε μεσω ασεπ για 2 χρονια ειναι τελεσιδικο και υπογεγραμενο δυστηχως ρε μαγκες.χρονια πολλα με υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

toro έγραψε:Ρε παιδια ελεος μερες που ειναι μα που ζητε; Δηλαδη καθε φορα πρεπει να σας βρισκουμε την αποφαση του υπουργειου για να σταματαει το ραδιο αρβυλα; Ουτε μεσω πανελινιων θα παρει ουτε μεσω ασεπ για 2 χρονια ειναι τελεσιδικο και υπογεγραμενο δυστηχως ρε μαγκες.χρονια πολλα με υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας!

φιλε μου toro εχει απολυτο δικιο σε αυτα που λες, αλλα μη ξεχνας οτι αυτοι που μας κυβερνανε ειναι οτι να ναι! Αρα ποτε δεν ξερεις! Ναι το υπεγραψαν αλλα δεν νομιζω να μην εχουν αφησει ανοιχτα παραθυρακια!
Άβαταρ μέλους
chris85

Δημοσίευση από chris85 »

310LELE έγραψε:
toro έγραψε:Ρε παιδια ελεος μερες που ειναι μα που ζητε; Δηλαδη καθε φορα πρεπει να σας βρισκουμε την αποφαση του υπουργειου για να σταματαει το ραδιο αρβυλα; Ουτε μεσω πανελινιων θα παρει ουτε μεσω ασεπ για 2 χρονια ειναι τελεσιδικο και υπογεγραμενο δυστηχως ρε μαγκες.χρονια πολλα με υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας!

φιλε μου toro εχει απολυτο δικιο σε αυτα που λες, αλλα μη ξεχνας οτι αυτοι που μας κυβερνανε ειναι οτι να ναι! Αρα ποτε δεν ξερεις! Ναι το υπεγραψαν αλλα δεν νομιζω να μην εχουν αφησει ανοιχτα παραθυρακια!

Σωστό και αυτό!Eξάλλου έχουν πάρει πολλές φορές πίσω τις υπογραφές τους σε πολλά ζητήματα που αφορούν την χώρα μας! Γιατί να μήν το κάνουν και τώρα; ! Χρόνια πολλά με Υγεία, Χαρά και Υπομονή σε όλα τα παιδιά που περιμένουν την προκήρυξη και στις οικογένειές τους!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Συγνωμη να ρωτησω κατι; Οταν λετε οτι ακουγετε στις σχολες οτι θα παρουν Ε. Φ το 13 τι ακριβως εννοειτε ''ακουγετε''; Οπως οταν ειμασταν φανταροι και περιμεναμε τη νεα σειρα λεγαμε ''ακουγετε θα ερθει μεγαλη σειρα θα γλιτωσουμε σκοπετα'' και στο τελος ερχοντουσαν 20ατομα! Δηλαδη το λετε γιατι οντως το ακουσατε απο καποιο ανωτερο η το συζητατε μεταξυ σας με την ελπιδα οτι θα γλιτωσετε υπηρεσια ας πουμε γιατι θα ειστε παλιοτεροι; Αυτο που λεω βεβαια δεν εχει και πολυ βαση γιατι ο αστυφυλακας βγαινει μετα 2.5 χρονια εξω, απλα ελπιζω να καταλαβατε που το παω!
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Dea_Lok »

bill77 έγραψε:Εγω παιδια αυτην την στιγμη ειμαι δοκιμος αστυφυλακας... Απο οτι ακουστηκε απο μεσα η διαταγη ηταν η μη προληψη νεων αστυφυλακων και υπαστυνομων απο πανελληνιες... Δεν ανεφεραν κατι συγκεκριμενο για ειδικους φρουρους... Και ακουστηκε και κατι αλλο. Οτι μπορει να βγαλει προκηρυξη για φρουρους τον φλεβαρη... Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο

Ευχαριστούμε φίλε για τη πληροφορία και μόνο που μπαίνεις στο κόπο να τη μοιραστείς μαζί μας Εικόνα

Οι δικές μου οι πληροφορίες λένε ότι στο προγραμματισμό 6μηνου δεν υπάρχει τίποτα.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
chris85

Δημοσίευση από chris85 »

Dea_Lok έγραψε:
bill77 έγραψε:Εγω παιδια αυτην την στιγμη ειμαι δοκιμος αστυφυλακας... Απο οτι ακουστηκε απο μεσα η διαταγη ηταν η μη προληψη νεων αστυφυλακων και υπαστυνομων απο πανελληνιες... Δεν ανεφεραν κατι συγκεκριμενο για ειδικους φρουρους... Και ακουστηκε και κατι αλλο. Οτι μπορει να βγαλει προκηρυξη για φρουρους τον φλεβαρη... Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο

Ευχαριστούμε φίλε για τη πληροφορία και μόνο που μπαίνεις στο κόπο να τη μοιραστείς μαζί μας Εικόνα

Οι δικές μου οι πληροφορίες λένε ότι στο προγραμματισμό 6μηνου δεν υπάρχει τίποτα.

Ε οπότε παίζει άμα βγεί να βγεί το καλοκαίρι.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Υπογραφες που εχουν να κανουν με μνημονιο και τροικα δεν παιρνονται πισω, ολοι θελουμε να βγει αλλα μην εθελοτυφλειτε ρε παιδες... Για το 2013 θα γινουν 3000 προσληψεις συνολικα και δεν υπαρχει προβλεψει μεσα σε αυτο τον αριθμο ουτε 1 θεση για αστυνομια και μην ξεχνατε και κατι αλλο ο δενδιας αυτη η υπουργαρα ειναι κατα των προσληψεων ολο λεει οτι η αστυνομια ειναι υπερ αριθμη! Μην πονταρετε σε προκηρυρηξη τουλαχιστον για 2 ετη... Δεν τα λεω εγω αυτα αλλα τα χαρτια που υπογραφουν ουτοι...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες