Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
γιωτης

Δημοσίευση από γιωτης »

Αμα γεινουν στις εφημεριδες τοτε μπορει να θορυβηθουν λιγο και να βγαλουν... Εγω ετσι πιστευω
GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από GiannisK »

Τί αναρτησες δημήτρη;

Άβαταρ μέλους
H3rcules
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από H3rcules »

Θα συμφωνήσω με τον OMEGA... Δυστυχώς αν δεν κάνουμε κάτι το όνειρο για πολλούς θα χαθεί.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Τι εννοειτε να κανουμε κατι; Διαδηλωση; Ας ηρεμησουμε λιγο παιδια... Οτι ειναι να γινει θα γινει... Απλα για οσους ηταν top of mind (οπως και για εμενα) τωρα πρεπει να γινει τελευταιο, απλα να ειμαστε ετοιμοι (σωματικα) αν και οταν βγει κατι...
GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από GiannisK »

Μαγκες κοντευουμε Ιουνιο και δεν εχει ακουστεί τιποτα. Μην κανουμε τσαμπα ελπιδες... Αρχησε η σεζον. Ψαχτειτε να βρειτε μια δουλεια... Και να κανετε υπομονη... Ειναι δυσκολα τα πραγματα... Καλο καλοκαιρι...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Λαλαλαλαλαλλαλαλαλαλλα... (ειπα να γραψω και εγω κατι αφου θα σβησει που θα σβησει ο μοδερεϊτορ) Εικόνα
Άβαταρ μέλους
εκαμ ελλας
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από εκαμ ελλας »

Παιδια ειπα να πω αυτο που ξερω για να βοηθεισω λιγο στην αγωνια που περναμε ολοι μας... Δεν απαντησα αμεσως στα μηνυμα σας διοτι ελειπα στο εξωτερικο... ! Τωρα για οσους μου λενε οτι αυτα που λεω ειναι ψευδη και οτι η πηγη που εχω θα ηξερε και για του 12 την προκυριξη, απαντω πως ναι ηξερα εγω απο το 11 οτι δεν θα παρει το 12 φρουρους, και επισεις ηξερα απο το 11 οτι θα σταματησουν οι σχολες τις αστυνομιας να περνουν μεχρι το 15... Επισεις οσο αναφορα για την προκυριξη του 11 που ελεγαν οτι θα παρει 500 ατομα, και αν μπειτε ακομα και τωρα σε διαφορα σαιτ και δειτε το λεει και σημερα, οτι θα βγει προκυριξη για 500 ατομα, εγω ηξερα οτι θα παρει πολυ πιο πριν 1200 ατομα τον αυγουστο... Και οσοι λενε οτι δεν θα παρει φετος ας μου το διαψευσουν με στοιχεια... Οχι λογια... Γιατι σας ειπα οτι το ατομο που εχω και απο αυτον γνωριζω τι γινεται και απο αυτον περνουν ολα αυτα μου ειπε, οτι κατα 99.9% θα παρει φρουρους... Και για τους σωφρονιστικους που λενε οτι δεν θα παρει, δεν ισχυει διοτι περιμενουμε τα λευτα απο την ευρωπη, που θα δοθουν τελος μαιου αρχες ιουνιου...
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Apache »

εκαμ ελλας έγραψε:Και οσοι λενε οτι δεν θα παρει φετος ας μου το διαψευσουν με στοιχεια... Οχι λογια...

Γιατι εσυ μιλας με στοιχεια;
Τεσπα, αυτη ειναι η αποψη σου.
Σεβαστη.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Υπομονή μάγκες, θα φανεί σύντομα για το τι θα γίνει τελικά.
το νου σου...
Άβαταρ μέλους
jack
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από jack »

Μήπως Γνωρίζεις Αριθμό Ατόμων Για τους Ε. Φ. Είναι 500 που Ακούγεται Η Παραπάνω
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

εκαμ ελλας έγραψε:Παιδια ειπα να πω αυτο που ξερω για να βοηθεισω λιγο στην αγωνια που περναμε ολοι μας... Δεν απαντησα αμεσως στα μηνυμα σας διοτι ελειπα στο εξωτερικο... ! Τωρα για οσους μου λενε οτι αυτα που λεω ειναι ψευδη και οτι η πηγη που εχω θα ηξερε και για του 12 την προκυριξη, απαντω πως ναι ηξερα εγω απο το 11 οτι δεν θα παρει το 12 φρουρους, και επισεις ηξερα απο το 11 οτι θα σταματησουν οι σχολες τις αστυνομιας να περνουν μεχρι το 15... Επισεις οσο αναφορα για την προκυριξη του 11 που ελεγαν οτι θα παρει 500 ατομα, και αν μπειτε ακομα και τωρα σε διαφορα σαιτ και δειτε το λεει και σημερα, οτι θα βγει προκυριξη για 500 ατομα, εγω ηξερα οτι θα παρει πολυ πιο πριν 1200 ατομα τον αυγουστο... Και οσοι λενε οτι δεν θα παρει φετος ας μου το διαψευσουν με στοιχεια... Οχι λογια... Γιατι σας ειπα οτι το ατομο που εχω και απο αυτον γνωριζω τι γινεται και απο αυτον περνουν ολα αυτα μου ειπε, οτι κατα 99.9% θα παρει φρουρους... Και για τους σωφρονιστικους που λενε οτι δεν θα παρει, δεν ισχυει διοτι περιμενουμε τα λευτα απο την ευρωπη, που θα δοθουν τελος μαιου αρχες ιουνιου...

Δωσε μας στοιχεια και ξεκιναω τρεξιμο αυριο... Το εχω καποιον ''μεσα'' και μου το ειπε δεν μου λεει κατι φιλε ουτε σε εμενα ουτε στους υπολοιπους. Δεν σου κανω επιθεση απλα τα χειροπιαστα στοιχεια ειναι οι υπογραφη του μεσοπροθεσμου...
Άβαταρ μέλους
DELTA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από DELTA »

Εγω ξερω για 500-800
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Πραγματικα θελω να σας πιστεψω ρε παιδια... Μακαρι τι να πω!
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Ρε παιδια μονο η ωρα λυπει... Τι ωρα θα βγει?
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει, ούτε Ε. Φ. Ούτε Επ. Οπ. Ούτε τίποτα... Τα λέμε ξανά το 2016...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες